Boğa Haftalık Burç Yorumları (9 Ocak – 15 Ocak Haftası)

Boğa burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 9 Ocak – 15 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü bir güç mücadelesi sizi gerginleştirebilir ama endişelenmeyin. Bunun, haftanın geri kalanının nasıl geçeceği üzerinde hiçbir etkisi yok. Salı veya Çarşamba günü bir romantizm rüzgarı sizi vurabilir, saçlarınızı çılgınca yönlere savurabilir ve size o fırfırlı, aşka hazır bir görünüm verebilir. Bunu kendi avantajın için kullan. Bu tatlı her şeyi değiştiriyor. Size olan yakınlıkları nedeniyle tüm hafta aydınlanacak. Yoğun bir şekilde aşık olmanın tek sorunu, oradan biraz sahiplenici olmaya giden uzun bir yürüyüş olmamasıdır. Bu hafta sonu buna dikkat.


Boğa Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ayrıntılara dikkat ettiğinizde kazanırsınız.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda geri gitmesiyle ve eğitim evinizin kendi Boğa burcunuzdaki Uranüs’le üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Okul için önemli bir makale veya eğitimle ilgili başka bir belge hazırlıyor olabilirsiniz. Ancak göndermeden önce, her şeyi tekrar kontrol etmek isteyebilirsiniz. Bir ondalık noktayı yanlış yerleştirmiş olmanız oldukça olasıdır. Boğa, birinden bunu senin için incelemesini isteyebilirsin.

9 Ocak Pazartesi günü, haritanızın tepesindeki Kova burcundaki Venüs, İkizler’de geri giden Mars ve para eviniz ile üçgen açı yapıyor. İşinizden veya işinizden daha fazla para kazanma fırsatı elde edebilirsiniz ve bu o kadar kolay gelir ki bunun gerçek olduğunu düşünmezsiniz. Amiriniz size zam yapmaktan bahsediyorsa veya bir müşteri kibarca daha fazla para ödeyeceğini söylüyorsa, kulaklarınızı dikin. Boğa, bu, burada bir şeyin peşine düşmeye değer olduğunun işaretidir.


Boğa Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Boğa, kariyer yolundaki eşsiz güzelliği gör! 9 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki Venüs, İkizler burcunda geri giden Mars üçgen açı yaptığında, kariyer yolunuzda neye değer verdiğiniz veya öncelik verdiğiniz konusunda farklı hissedebilirsiniz. gerçek ve finansal olarak güvende hissediyorsunuz. Bununla birlikte, bu üçlü sırasında çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmamaya çalışın, çünkü birkaç yeni finansal ve profesyonel açıdan gelecek vaat eden taahhütler üstlenmek isteyebilirsiniz.

Birkaç gün sonra, Kova burcundaki Venüs hem burcunuzdaki Kuzey Düğümü hem de Akrep burcundaki Güney Düğümü ile kare açı yaptığında, yapmak istediklerinizle yapmanız gerekenler arasında sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz. Kariyerinizde ilerlemek için neye öncelik vermek istediğinizi seçme ve seçme zamanı gelmiş olabilir, bu da artık en yüksek profesyonel çıkarınıza hizmet etmeyen bazı taahhütlerden vazgeçmek anlamına gelebilir.

12 Ocak Perşembe günü Mars direkt olarak İkizler burcunda durduktan sonra bu kararları vermek daha kolay olabilir. Mars, profesyonel ve mali açıdan güvenli fırsatlarla ilerlerken daha esnek olmanıza yardımcı olabilir.


Boğa Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

9 Ocak sabahı meydana gelen Venüs ve Neptün arasındaki küçük bağlantı nedeniyle çalışma haftasının başlangıcı hafif, kolay ve romantik olacak. Bu enerji flört ve tatlı bağlantılar için harika, ancak ayarlamak önemli olacak kişisel bakım ve kişisel güzellik rejimleriniz için biraz zaman ayırın.

Dokuzuncu ay için takviminizi daire içine alın ve manikür, yüz bakımı veya saç kesimi için geciktiyseniz, şimdi bu tür lüksleri kucaklamanın tam zamanı. 7 Ocak’ta güneş ve Merkür aynı hizaya geldiğinde romantizm departmanındaki sürprizlerin ortaya çıkacağı kesin. İster aşık olduğunuz kişinin hayaleti olun, ister eski sevgilinizden haber alın veya istenmeyen bir sevgi beyanı alın, işlerin biraz tuhaflaşması için kendinizi hızlandırın . Yönetici gezegeniniz Venüs bu hafta kare aktif.

Aşk gezegeni, 10 Ocak’ta Kader Düğümleri ile kare açı yapıyor ve bizi aşk hakkında önemli kararlar almaya teşvik ediyor. Ruh eşi bağlantıları bu kozmik iklim tarafından tetiklenebilir, ancak dikkatli bir şekilde ilerlediğinizden emin olmanız gerekir. Sağlıklı sınırlar koymaya bile zorlanabilirsiniz, bu nedenle tüm kartlarınızı bir kerede açmamanız önemlidir. İki gün sonra Venüs ve Chiron, basit bir çözüm önererek bu sorunları düzelterek karşı karşıya gelir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.