Boğa Haftalık Burç Yorumları (30 Ocak – 5 Şubat Haftası)

Boğa burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 30 Ocak – 5 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Senden ne haber? Genelde önemli şeyleri şansa bırakmazsın, o yüzden şimdi başlama. Hafta başlarken riskli dürtülere direnin ve herhangi bir yasal veya mali belge söz konusu olduğunda son derece dikkatli olun. Çarşamba gününe kadar tekrar risk almak güvenlidir (özellikle bekarsanız romantik riskler) ve hafta ortası, şaka yapmak için her türlü eğlenceli fırsatı sunmalıdır. İnisiyatifi ele alın ve bir konuşma başlatın. Bu hafta sonu (buna Cuma da dahildir), tartışmalardan uzak durun ve güç mücadelelerine dikkat edin. Sizi beladan uzak tutmaları için arkadaşlarınıza güvenin.


Boğa Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bu hafta sizin için daha yoğun bir döneme geçiyor. Güneşinizle hizalanan Kuzey Düğümü ve Uranüs bu hafta birkaç darbe alıyor. 29 Ocak’ta güneş, 3 Şubat’ta özgürlüğü bulmak için romantik geleceğiniz hakkında önemli kararlar almanızı istiyor.

Ancak, ikinciden gelen psişik titreşimler bize üçüncü için farklı bir bakış açısı veriyor. Bu, ilişkileriniz için geçerli, bu nedenle kendinizi değer sisteminizle uyumlu insanlarla çevrelediğinizden emin olun. Sevgilinizle bir şeyler planlayın ya da ilişkileri canlandırmak ve eski haline getirmek için duyuları harekete geçiren bir kendini sevme günü planlayın. Mojo’nun işe yaraması biraz ilham alabilir, ancak bir kez yaptığınızda kendinizi evinizde hissedeceksiniz.


Boğa Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İlham verici bir çalışma haftasına hazırlanın Boğa! 29 Ocak Pazar gününden itibaren, profesyonel yolculuğunuzda kariyer yolunuz için her şeyin nihayet bir araya geldiğini hissedebilirsiniz. Her iki üçgen bir araya geldiğinden, profesyonel yolculuğunuzdaki her fırsatı keşfetmekten çekinmeyebilirsiniz. Size ilham verecek olan şey, fazladan para kazanma ve mesleki duruşunuzu geliştirme motivasyonunuzdur.

Önümüzdeki birkaç gün boyunca bu ivmeyi koruyun, çünkü Kova burcundaki güneş Koç burcundaki Chiron’u altmış olduğunda kendinize güvenmeniz gerekecek. Altmışlık bazı gizli yaralara işaret edebilir, ancak kendinizle ilgili gizli şüpheleriniz veya güvensizlikleriniz üzerinde çalışırsanız, iyileştirici bir geçiş olabilir. Neyse ki, 2 Şubat Perşembe günü Balık burcundaki Venüs burcunuzdaki Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yapacağından, muhtemelen profesyonel sihrinize uyum sağlamış hissedeceksiniz.

Ancak hafta sonu Kova burcundaki güneş burcunuzdaki Uranüs ile kare açı yaptığında kariyer yolunda risk alma konusunda biraz emin olamayabileceğiniz düşünülürse bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni bir şey denemekten korkmayın!


Boğa Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta büyük ikramiyeyi vurabilirsiniz.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve kariyer evinizin İkizler burcundaki Mars ve para eviniz ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Daha fazla para kazanmanın en hızlı yolu yeni bir işe girmek olabilir. Kariyer değişikliği olasılıklarını değerlendirmek için iyi bir gün. Boğa, yeni bir iş istiyorsanız, özgeçmişinizi istihdam web sitelerinde yayınlamak için bu harika bir enerji.

31 Ocak Salı günü Balık burcundaki Venüs ve arkadaşlık eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarı sekstil açı yapıyor. Bir arkadaşınız sizi biriyle ayarlamak isteyebilir. Kör buluşma fikri sizi heyecanlandırmayabilir ama en azından bu kişi şiddetle tavsiye ediliyor. Boğa, zaten bir aşk ilişkiniz varsa, bir doğum günü partisinde veya yerel bir barda sosyal bir etkinlikte arkadaşlarınızın arkadaşlarıyla buluşuyor olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.