Boğa Haftalık Burç Yorumları (23 Ocak – 29 Ocak Haftası)

Boğa burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 23 Ocak – 29 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Sorunlarını arkadaşlarına anlatmak seni aptal yapmaz. Sadece seni hassaslaştırıyor ve o kadar da kötü değil! Haftanın başında arkadaşlarınızdan anlayış bekleyin ve diğer insanlar da şefkatinizi ve şefkatinizi aradığında şaşırmayın. Haftanın ortasında, acele etmek ve dürtülerinizi takip etmek isteseniz bile risk almayın. Düşündüğünden daha fazla zamanın var. Cuma ve Cumartesi günleri sınır yok! Kesinlikle enerjiyle doluyorsun ve sevgi dalgaları hemen sana geri geliyor. Yanlış yapamazsın. Pazar günü, aceleyle kötü bir karar vermektense zaman harcayın.


Boğa Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

İşleri daha da ileriye götürmeyi umduğunuz sıradan bir aşk ilgisi varsa, bu titreşimler oraya ulaşmanıza yardımcı olabilir. Sadece, özellikle Venüs’ün Balık burcuna girdiği yirmi altıncı günde, ilişki kalıplarını tekrarlamadığınıza dikkat edin. O akşam, besleyici ama heyecan verici bir enerjinin yumuşak bir akımı tezahür edecek. Romantik bir partnerle ilerlemek isteyip istemediğinizi belirlemeniz için ihtiyacınız olan içgörüyü sağlayarak, sohbetin sizi şu anda nereye götürdüğüne şaşıracaksınız.

Sanatsal tarafınıza odaklanmak için bu zamanı kullanın. Son zamanlarda herhangi bir tutku projesi yarıda kaldıysa, şimdi vizyonunuzu maddi alemlere taşıyabilmeniz için görevlerinizi yeniden düzenleme zamanı. Bu ay yerleşimi, arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak için de harikadır, bu nedenle sanat malzemelerini patlatmak istemiyorsanız, en iyi arkadaşlarınızla brunch için dışarı çıkın.


Boğa Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Profesyonel yolculuğunuzda ilerleme kaydetmeye odaklanın Boğa. 22 Ocak Pazar günü Oğlak burcundaki Merkür burcunuzdaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaparken, Uranüs burcunuza yöneldiğinde, arzularınıza ve özgürlük ihtiyacınıza uyan ulaşılabilir hedeflerle bir eylem planı oluşturun.

Ancak, Pazar günü Kova burcundaki Venüs de Kova burcundaki Satürn ile kavuşacağından, kariyer yolunuzda inanılmaz başarılara yol açabilecekleri için benzersiz taahhütlerinize ve fırsatlarınıza öncelik vermekten korkmayın. Birkaç gün sonra Kova burcundaki güneş Koç burcundaki Jüpiter ile 60’lık açı yaptığında, güçlü bir alıcı olmak için içsel iyimserliğinize dokunmak kolay olacaktır. Hafta ortasında kariyer yolunuzda liderliği ele geçirerek kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Bunun bir kısmı, 26 Ocak Perşembe günü Venüs Balık burcunda yüceldikten sonra sizi ilham veren profesyonellerle temasa geçirebilecek ağ oluşturma fırsatlarına bağlı olabilir.

Haftanın sonunda, Kova burcundaki güneş Akrep’teki Güney Düğümü ve burcunuzdaki Kuzey Düğümü ile kare açı yaptığında, kendinizi yapmak zorunda olduğunuz şeyler ile kariyerinizde yapmak istedikleriniz arasında bir kavşakta bulabilirsiniz.


Boğa Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, gücünüzü göstermek fırsatları beraberinde getiriyor.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü, Venüs’ün Satürn’ü Kova’da ve kariyer evinizde birleştirmesiyle başlıyor. Haftaya yaklaşırken, kariyerinizin birçok yönünü düşünebilirsiniz. Boğa, geleceğinizi amirinizle tartışmaya karar verebilirsiniz. Veya özgeçmişinizi bir araya getirebilir ve başka bir yerde bir şeyler aramaya başlayabilirsiniz. Her ikisi de uygun seçimlerdir ve şimdi seçeneklerinizi değerlendiriyorsunuz.

23 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür ve devlet kurumları eviniz, Kova burcundaki Satürn’e ve yetkililer evinize yarım kare açı yapacak. Bugün, başvurularla uğraşırken veya izin almaya çalışırken karışık bir enerji var. Boğa, profesyonel bir sertifika için bir sınava girmeyi veya lisansınız için bazı ek eğitim kredileri almayı düşünüyor olabilirsiniz. Bugünün enerjisiyle, araba kullanırken dikkatli olun, aksi takdirde ceza alabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.