Boğa Haftalık Burç Yorumları (16 Ocak – 22 Ocak Haftası)

Boğa burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 16 Ocak – 22 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Son zamanlarda duyguların biraz geride kaldı. Bu, bu hafta değişir. Pazartesi günü yüksek bir dalga bekleyin ve sörf tahtanıza uzanmanıza neden olacak türden bir dalga değil. Çarşamba gününe kadar etrafınızdaki her şey bulanık ve garip olacak. Fena değil, mutlaka, sadece biraz kafa karıştırıcı. Bilinçaltınız aşırı hızda, ancak Perşembe günü derin düşüncelerden yenilenmiş bir felsefi amaç duygusuyla çıkacaksınız. Ayrıca, bir süredir birlikte seyahate çıkmayı düşündüğünüz biri, sonunda hazır olduğunu size bildirecek. Hafta sonu, ikinizin nereye gideceğini belirleyin.


Boğa Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hafta, Terazi burcunun haritanızın kişisel felsefeyi yöneten bölümünü harekete geçirmesiyle başlıyor, bu da duygusal tatmini romantik olarak aramadan önce ruhsal olarak aramanız gerektiği anlamına geliyor. Oğlak ayı güzel Venüs’e yaklaşıp sizden kendini sevme ve sağlıklı sınırlar uygulamanızı isterken, bu titreşimler özellikle on yedincide dokunaklı olacak. Hemen şimdi içine girmek, romantik yolunuza netlik getirmenize yardımcı olabilir. Bu nedenle, kendinizi yansıtmak için sessiz bir zamanda kendinizi şımartmaktan kendinizi kötü hissetmeyin. 18’inde ciddi bir hareket göreceksiniz.

Ayrıca bu kozmik iklimin oyunlara tahammülü yok ve insanlar size gerçekte kim olduklarını gösterecekler. Aşkınız beklentilerinizi karşılamıyorsa, bunu büyük bir kırmızı bayrak olarak görmeli ve hala yapabiliyorken ayrılmalısınız. Artı tarafta, eğer doğru kişiyle iç içeyseniz, duygusal, fiziksel ve entelektüel alemlerde işler kızışabilir. 18’inde, yakınlaşmayı umduğunuz biri varken, duygusal atılımlar tezahür edecek. Dürüst ve şeffaf konuşmalar için yer tutarken engelleri yıkmak için bu hisleri kullanın.


Boğa Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sadece buradan yukarı çıkabilirsin Boğa! Çalışma haftanıza yavaş bir başlangıç ​​yapmış olsanız da, 18 Ocak Çarşamba günü Merkür Oğlak burcuna geçtiğinde profesyonel yolculuğunuzdaki sonraki adımların daha net olduğunu görebilirsiniz. ilerleme, seyahat planları ve eğitim.

Ancak Merkür, Oğlak burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşurken yön değiştirdiğinde, ne yapacağınız veya buradan nereye gideceğiniz konusunda aydınlanmış bir görüşe sahip olabilirsiniz. Bununla birlikte, bu bir şekilde bir gerçeklik kontrolü olabilir, bu nedenle, profesyonel yolculuğunuzda ne yapmanız gerektiğini anlamanıza yardımcı olabileceğinden, gün ışığına çıkabilecek her şeye hazırlıklı olun.

Seçenekleriniz üzerinde kafa yormak, güneş iki gün sonra Kova burcuna girdiğinde sizi başarıya hazırlamanıza yardımcı olabilir. Kova mevsimi, benzersiz profesyonel yolunuzu takip etmek, alışılmadık başarılarınızla tanınmak ve akranlarınıza karşı öne çıkmak için mükemmel bir zamandır. 21 Ocak Cumartesi günü Kova burcundaki yeniay sırasında önümüzdeki altı ay boyunca kariyer yolunuzdaki alışılmadık fırsatları kovalamak için profesyonel niyetlerinizi veya tezahürlerinizi bile belirleyebilirsiniz.


Boğa Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta mali durumunuzu kontrol altında tutuyorsunuz.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür’ün İkizler burcundaki Mars’a ve finans ve gelir evinize 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, harcama alışkanlıklarınızı makul bir şekilde değiştiriyor olabilirsiniz. Boğa, bunun nedeni enflasyon gibi dış koşullar olabilir, ancak harcamalarınızda biraz özgürsünüz ve şimdi onu dizginlemeniz gerekiyor olabilir.

17 Ocak Salı günü Kova burcundaki Venüs ve sosyal konumunuz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapıyor. Boğa burcu, işiniz veya işteki itibarınız için pazarlama yaklaşımınızı yenilemeniz gerekebilir. Rakiplerinizden bazılarına göz atın ve ne yaptıklarını görün. İnsanların çevrimiçi videolarına bakarak da yeni fikirler bulabilirsiniz. Bugün, kalabalığın arasından sıyrılmanın bir yolunu buluyorsunuz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.