Başak Haftalık Burç Yorumları (9 Ocak – 15 Ocak Haftası)

Başak burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası neler bekliyor? Başak burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 9 Ocak – 15 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü tüm turtalar size doğru savrulurken, esnek olmanız gerekecek. Sert olun ve kremle dolu bir yüz alma riskiniz var. Bunların hepsi biraz garip geliyorsa, her ikisi de harika günler ve özellikle yeni projeler üstlenmek için harika günler olan Salı ve Çarşamba günü her şey anlam kazanmaya başlayacak. Özlediğin o kişi? Bunları projelerinizden biri olarak düşünün. Haftanın son dört günü anlamlı sohbetler ve alışılmadık yakınlıklarla dolu. En iyi arkadaşının yarısı kadar bile romantik bir ilgi bulabilirsen, hayatın için hazır olursun.


Başak Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta neşe ve kahkahalarla dolu olabilir.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda geri gitmesi ve zevk evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Dünyanızı alt üst edecek kadar eğlenceli yeni bir aktivite keşfedebilirsiniz. Başak, bu bir tür tahta oyunu veya bir trambolin parkını ziyaret olabilir. Ya da bir videoyu düzenlerken kendinizi sürece çok kaptırdığınız için zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz. Şimdi bu aktivitenin düşünceleri tarafından tüketiliyorsunuz. Akışın içindesin.

9 Ocak Pazartesi günü Venüs Kova burcunda ve iş eviniz İkizler burcunda geri giden Mars’ı üçgen açı yapacak. Bir ofis romantizmi hazırlanıyor olabilir. Başak, sen ve bir iş arkadaşın, işleri tuzlu şakadan gerçek bir akşam yemeği randevusuna taşıyor olabilirsiniz. Hala bunun sadece eğlence için olduğunu düşünüyor olabilirsiniz, ancak çok daha fazlasıyla ilgileniyor olmaları mümkündür.


Başak Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İş hayatında istediğin şeyle rahat ol Başak. 9 Ocak Pazartesi günü Venüs Kova burcunda, İkizler burcunda geri giden Mars üçgen açı yaptığında iş hayatınızdaki eşsiz güzellikle ayaklarınızı bulun. Kariyer yolları). Venüs sizi size en özgün hissettiren iş hayatına adamaya teşvik edebileceğinden, bir yoldan diğerine geçmek için daha uyumlu hissedebilirsiniz.

Ancak birkaç gün sonra Kova burcundaki Venüs, Akrep burcundaki Güney Düğümü ve Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kare açı yaptığında profesyonel yolculuğunuzda nasıl ilerleyeceğiniz konusunda çelişkili görüşler olabilir. Kariyer yolunda kimi dinleyeceğinizi veya nereye gideceğinizi merak ediyor olabileceğiniz için her iki kare de sizi tuhaf bir noktaya sokabilir.

Çok fazla gelirse, nefesinizi tutmak için bir adım geri atın. Mesleki yolculuğunuzda dinlenmesi gereken en önemli fikrin kendi fikriniz olduğunu unutmayın. 12 Ocak Perşembe günü Mars, İkizler burcuna geçtiğinde harekete geçerek kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.


Başak Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Duygularınızı onurlandırın, ancak haftanın başında kendinizde ve başkalarında aşırı dramatik davranışlara dikkat edin. Yapılması gereken ilişki odaklı konuşmalar varsa, onları hafta ortası için saklayın. Bu sabır, romantik bağlantılar geliştirmek veya geçmişten gelen acıları gidermek için harikalar yaratabilir.

Aşka bakış açınız, Mars 12 Ocak’ta yön değiştirdiğinde değişecek ve bu, büyümeye hazır olduğunuz aşkla ilgili çocukça fikirleri serbest bırakmanıza yardımcı olacak. Peri masalına inanmak sorun değil, ancak bu titreşimler, kalp meseleleriyle ilgili pragmatik bir tutum sürdürmenize yardımcı olacak.

Kırmak istediğiniz herhangi bir ilişki kalıbı varsa, bunu yapmak için niyetler belirlemek için bu ay olayının enerjisini kullanın. Bu gezegen yerleşimi aynı zamanda sezginizi de artıracaktır, bu nedenle içgüdüleriniz size ilişki tavsiyesi veriyorsa, kulak verin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.