Başak Haftalık Burç Yorumları (30 Ocak – 5 Şubat Haftası)

Başak burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası neler bekliyor? Başak burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 30 Ocak – 5 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken beyniniz ince ayarlanmış bir süper bilgisayar gibi çalışıyor -evet, her zamankinden daha fazla- ve kafanıza koyduğunuz herhangi bir sorunu çözebilirsiniz. Rakamları çalıştırmak ve ayrıntıları tekrar kontrol etmek için bu analitik gücü kullanın, ancak sonuçları yanlış anlaşılmayacak bir şekilde iletmek size kalmıştır. Çarşamba veya Perşembe günü, enerji ve destek için başkalarına, özellikle arkadaşlara ve özellikle de kadınlara bakın. İnisiyatifi ele alın ve eğlenceli bir şeyler düzenleyin. Cuma gününden başlayarak bu hafta sonu, programlara ve planlara bağlı kalmaya kendinizi kaptırmayın.


Başak Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın yarısı astrolojik olarak sıcak, diğer yarısı ise buz gibi. Bu hafta senin için de aynısı Başak. Yardım etmeye niyetli olsanız bile, bazı insanlar bu hafta size gücenebilir. Bu nedenle insanlarla kendi sesiniz ile konuşmaya çalışın ve mesajlaşmaktan kaçının; diğerleri sizi soğuk veya sert olarak algılayabilir.

Yüksek yola çıkın ve tüm yanlış iletişimlerin 29 Ocak civarında sona ereceğini bilin. Bu, kariyer için harika bir hafta ve hırslı doğanızın dördüncü haftada başladığını fark edeceksiniz. Hedeflerinizden oluşan bir oyun planı belirleyin ve yaratmak üzere olduğunuz şey için heyecan duyun. Bolluk yolda!

Haftanın sonunda, yaratıcı yanınızla daha uyumlu olacaksınız. Hayallerinizin direksiyona geçmesine izin verin ve sizi nereye götürdüğünü görün! Dördüncüsü ayrıca boyalarınızı çıkarmak veya yeniden düzenlemek ve evinize biraz sevgi katmak için harika bir gün.


Başak Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bu hafta tutku projelerinizin peşinden gidin. 29 Ocak Pazar gününden itibaren, Kova burcundaki güneş İkizler burcundaki Mars’ı ve Oğlak burcundaki Merkür Boğa burcundaki Uranüs’ü üçgen açı yaptığında, kariyer yolunuzun daha ileri yönleri için harekete geçmek için ilham alacaksınız. Üçgenler, evrenden gelen olumlu profesyonel onaylamalar olduğundan, sonunda kariyer yolunuzda belirleyici bir an haline gelebilecek bir fikir veya tutku projesinin peşinden gitmek için ilham almış hissedebilirsiniz.

Arzularınızı olağan çalışma rutininize nasıl dahil edeceğinizi öğrenin. Birkaç gün sonra Kova burcundaki güneş Koç burcundaki Chiron’u altmış olduğunda, bazı şeyleri hareket ettirmekten veya iş hayatınız üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmaktan korkmayın. İşinizi istediğiniz gibi yapma gücüne sahipsiniz, bu yüzden bu sekstili nasıl değerlendirdiğinize dikkat edin.

Neyse ki, 2 Şubat Perşembe günü Balık burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile 60’lık açı yaptığında, taahhüt ettiğiniz her şey profesyonel yolculuğunuzun bir parçası olmaya mahkumdur. Kova burcunda, hafta sonunda Boğa burcunda Uranüs ile kare açı yapıyor.


Başak Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sis kalkıyor ve önümüzde netlik var.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve çalışma evinizin ve rutinlerinizin İkizler burcundaki Mars’la üçgen açı yapması ve sorumluluk eviniz ile başlıyor. Başak, evde sorumluluklarını yerine getiriyorsun. Haftalık yemek hazırlıyor, çocuklara ev ödevlerinde yardım ediyor ve faturaların ödenmesini sağlıyor olabilirsiniz. Bugün yapılacaklar listenizi hızla gözden geçirebilir ve ne kadar düzenli ve verimli olduğunuza dair birkaç iltifat alabilirsiniz.

31 Ocak Salı günü Balık burcundaki Venüs ve ilişkiler eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarı sekstil açı yapıyor. Siz ve partneriniz fiziksel bir ilişkiye atlayabilirsiniz. Başak, belki bu kişiyi çok uzun zamandır tanımıyorsun, ama bir şey diğerine yol açıyor ve bir anda beklediğinden çok daha ileri gittiğini anlıyorsun. Bugün, hemen eğlenceli bir şeye atlayabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.