Başak Haftalık Burç Yorumları (23 Ocak – 29 Ocak Haftası)

Başak burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası neler bekliyor? Başak burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 23 Ocak – 29 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başı organizasyonel bir kabus olabilir ve sizin için bu olabilecek en kötü kabustur. Derin bir nefes alın ve diğer insanların hazırlıksız olmalarına karşı sabırlı olun. Kendinizi bir felaket bölgesine giren ve daha az şanslı olana (bu durumda dağınık olana) yardım eden kibar ve cesur bir insani yardım görevlisi olarak düşünün. Kendinizi enerji ve amaç ile dolu bulduğunuzda, bu yüksek fikirlilik sizi hafta ortasına kadar taşıyacaktır. Cuma ve Cumartesi günleri, paket servisi olan bir akşam yemeği için sıra dışı bir yer kadar basit olsa bile, tuhaf ve yeni bir şeyler arayın. Bazı büyük kavrayışların eşiğindesiniz ve manzaradaki küçük bir değişiklik her şeyi alt üst edebilir. Bu Pazar, bırakın kafanız (kalbiniz değil) düşünsün.


Başak Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Şu anda arkadaş çevrenizde besleyici bir rol üstleneceksiniz, özellikle de 26 Ocak’ta Venüs Balık burcuna girdiğinde. tavsiyenizi almaya istekli. Başkalarının ihtiyaçlarını karşılamakla ilgilenmiyorsanız, bu zamanı çevrimiçi varlığınızı düzenlemek ve gerekirse flört profilinizi güncellemek için kullanmalısınız. Sadece aşka yaslanmayı seçtiğinizden emin olun ve sağlıklı arkadaşlıklara veya romantik ilgi alanlarına yönelmeye çalışın.

Bu kozmik iklimde, özellikle de duyarlılıktan yoksun büyük egolarla çevriliyseniz, özgüveniniz darbe alabilir. Önümüzdeki birkaç gün içinde insanların size nasıl hissettirdiğine dikkat edin ve diğer insanların kendilerine verdikleri önemin sizin öz değerinizi azaltmasına izin vermeyin.


Başak Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sonuç olarak, rahat bir çalışma haftası geçirmeniz bekleniyor Başak. Hafta başında Uranüs Boğa burcuna yönelirken Kova burcundaki Venüs Kova burcundaki Satürn ile kavuşum yaptığında iş hayatınızda keyif alacağınız çok şey var. Her iki geçiş de, profesyonel yolculuğunuzda ilerleme kaydetmek için hesaplı bir inanç sıçraması yapmaya hazırlanırken, iş hayatınızın nerede olduğu konusunda rahat olabileceğinizi ima eder. Her şey yukarı bakarken, işinizin nereye gittiği konusunda daha güvende hissetmeyi bekleyebilirsiniz.

24 Ocak Salı gününe kadar, Kova burcundaki güneş Koç burcundaki Jüpiter’e 60’lık açı yaptığında iş hayatınıza daha fazla bağlı ve güçlenmiş hissedebilirsiniz. Tüm zamanınızı, enerjinizi ve kaynaklarınızı kullanmak işinizin kontrolünün sizde olduğunu hissetmenize yardımcı olacaktır. Hatta bu geçiş sırasında finansal olarak daha güvende hissedebilirsiniz!

Birkaç gün sonra, Venüs karşıt burcunuz olan Balık burcunda yücelince yeni taahhütler ararken mevcut düzenlemelerinizi genişletmeye hazır olabilirsiniz. Yeni taahhütler ararken, 28 Ocak Cumartesi günü Kova burcundaki güneş ay düğümleriyle kare açı yaptığında, her zamanki konfor alanınızın ötesine geçerek eğlenmek zorunda kalabilirsiniz.


Başak Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir fırsat ortaya çıkıyor.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü, Venüs’ün Satürn’ü Kova burcunda ve iş eviniz ile birleştirmesiyle başlıyor. Konsantrasyon gücünüz bugün çok güçlü. Başak, bu, görevleri tamamlamak için harika bir gün. Ancak bu enerjiyi eski rutinlere harcamayın. Bunun yerine, kendi işiniz veya romanınız üzerinde çalışmak veya yeni bilgisayarınızı kurmak için iyi bir zaman.

23 Ocak Pazartesi günü, Oğlak burcundaki Merkür ve romantizm eviniz, Kova burcundaki Satürn ve iş arkadaşlarınızın evi ile yarım kare açı yapacak. Birlikte çalıştığınız biriyle flört ederken biraz eğlenebilirsiniz. Ya da belki bir satıcı temsilcisi veya dışarıdan bir yüklenici size çok fazla ilgi gösteriyordur. Şimdi bunu ilerletmek isteyip istemediğinize karar vermek size kalmış. Başak, bu oyunu oynamaya devam edebilir veya bahsi yükseltebilir ve bir tarih önerebilirsin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.