Başak Haftalık Burç Yorumları (16 Ocak – 22 Ocak Haftası)

Başak burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası neler bekliyor? Başak burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 16 Ocak – 22 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

İçeride neler olup bittiğini gerçekten anlamak istiyorsanız, derine inmek zorunda kalacaksınız. Romantik bir ilgiyle ilgisi olma ihtimali var, evet. Ve Salı ya da Çarşamba günü, sırf işlerin nereye varacağını görmek için bu kişinin huzurunda risk almak isteyebilirsiniz. Şanslı haftanız olabilir. Gerçek şu ki, romantizm ve eğlence Perşembe ve Cuma günleri güçlü bir şekilde şekilleniyor. Eğlenmenin bir parçası da endişeyi bırakmaktır. Bu hafta sonu dışa dönük olun ve başka birinin rehberiniz olmasına izin verin.


Başak Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başak, insanlardan sözlerinin arkasında durmalarını bekliyorsunuz ve bu hafta evren sizden başkalarının sizinle nasıl sohbet ettiğine daha yakından bakmanızı isteyecek. 18 Ocak’ta Merkür ileri doğru hareket ederken, diyalog, gözünüze kestirdiğiniz filizlenen aşklarda ağır bir rol oynayacak. Aşkınızın ne söylediğine ekstra dikkat etmek isteyeceksiniz. Sözlerini yerine getiremeyeceklerini fark ederseniz, bunu ciddi bir kırmızı bayrak olarak görmelisiniz. Şu anda başkalarını analiz ederken pragmatik ve mantıklı bir yaklaşım kullanmayı unutmayın. Yüksek standartlarınız sizi genellikle kötü durumlardan kurtarır, ancak başkalarına ne zaman fayda sağlayacağınızı bilmek her zaman net olmayacaktır.

Hafta sona ererken, daha fazla belirsizliğin ortaya çıkması muhtemeldir. Şu anda romantizmde kaybolmak kolay olurdu ve kaybolsan da sorun değil. Gerçekçi olmayan fantezilere kapılmamaya çalışın, çünkü Merkür ve Uranüs arasındaki bir karşıtlık, bu gün konuşulan kelimelerin amaçladıkları şekilde ortaya çıkma ihtimalinin düşük olduğunu ima ediyor.


Başak Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İşinizle fikirlerinizi hayata geçirin, Başak. Çalışma haftanız daha yavaş başlayabilir. Yine de, 18 Ocak Çarşamba günü Merkür Oğlak burcunda dururken Oğlak burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda yoğun bir rahatlama hissedeceksiniz.

Doğrudan Merkür, yaratıcı bloğunuzda ihtiyacınız olan mola olabileceğinden, kavuşum bazı gizli ilhamları gün ışığına çıkarabileceğinden, her iki geçiş de biraz katartik hissedebilir. Tutku projelerinizin yönü üzerinde daha fazla güç ve kontrolle ilerlemenize yardımcı olması için her iki geçişe de güvenebilirsiniz.

Yaratıcı çabalarınızla ilerlemek daha kolay olmalı ve iş günlerinizde, özellikle de birkaç gün sonra güneş Kova’ya girdikten sonra, daha bireysel bir rutinin tadını çıkarmanıza izin vermelidir. Kova mevsimi, alışkanlıklarınızın ve programınızın benzersizliğine alışma zamanınız olacak.

Farklı bir şey yapmak istiyorsanız, 21 Ocak Cumartesi günü Kova burcundaki yeniaya niyetlerinizi belirleyin. Yeniay, üretken ve sağlıklı hissettiren bir iş hayatı geliştirmenize yardımcı olabilecek altı aylık yeni bir döngüye başlayacak. biraz alışılmadık. Yeni ay tezahürlerinizin meyvelerini vermeye başladığını izleyin!


Başak Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir atılım yapabilirsiniz.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür’ün İkizler burcundaki Mars’a ve kariyer evinize 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Şu anda gerçekten sıkıcı bir işle meşgul olabilirsiniz. Başak, bu görevleri eğlenceli veya ilgi çekici hale getirmek için yaratıcı olman gerekecek. Bir görevi otomatikleştirmenin yollarına bakabilir veya onu ortadan kaldırırsanız kimsenin fark edip etmeyeceğini görebilirsiniz. Bu işi daha ilginç hale getirmenin bir yolunu bulamıyorsanız, başka bir yerde çalışmayı düşünmenin zamanı gelmiş olabilir.

17 Ocak Salı günü, Kova burcundaki Venüs ve sağlık ve esenlik eviniz, Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Başak, yeni bir şilte veya yastık sayesinde gerçekten iyi bir gece uykusu çekebilirsiniz. Diyetinizden glüteni çıkarabilir ve anında sonuç aldığınızı görebilirsiniz. Bugün yeni bir şey denemek ve sizin için nasıl çalıştığını görmek için iyi bir gün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.