Balık Haftalık Burç Yorumları (9 Ocak – 15 Ocak Haftası)

Balık burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası neler bekliyor? Balık burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 9 Ocak – 15 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz, bu nedenle bir yangın musluğuna takılıp düşmeniz pek de şaşırtıcı olmayacaktır. Kafanız bulutlardayken, gözleriniz yolda değil. Salı ve Çarşamba günleri aklınızı başka yerlere yönlendirmeyin, daha iyi durumda olacaksınız. Yeterince uyanıksanız, her zaman aşık olduğunuz birinden ince bir flört ipucu yakalayabilirsiniz. Cuma günü onlara yardım etmenin bir yolunu bul ve sana sonsuza kadar borçlu kalacaklar. Hafta sonu boyunca, nasıl hissettiklerinden hâlâ emin değilseniz, en azından şimdilik topuklarınızı serin tutun.


Balık Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, diğerleri sizi bir kaide üzerine koyuyor.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda gerilemesi ve arkadaşlık evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Balık, bir arkadaşınız size özel bir hediye ile sürpriz yapabilir. Belki bir konser için fazladan biletleri vardır ya da evde lezzetli bir öğle yemeği ile sizi şaşırtabilirler. Bugün, bir arkadaşınız tarafından sevildiğini ve değer verildiğini hissedebilirsiniz.

9 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki Venüs ve sezgi eviniz İkizler burcunda geri giden Mars üçgen açı yapıyor. Bugün, özellikle romantizm hakkında birçok mesaj alıyorsunuz. Balık, bir fırsat tam önünüzde olabilir. Geçmiş deneyimler nedeniyle ilerleme konusunda tereddüt etmiş olabilirsiniz, ancak bu, kendinize güvenmenin ve şansın maceracılardan yana olduğunu anlamanın tam zamanı.


Balık Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, ilerlemek için ne yapmanız gerekecek? Eski bir iş arkadaşınız veya meslektaşınız, hafta başında Oğlak burcunda geri giden Merkür Boğa burcunda geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığında geri dönerse şaşırmayın. Birisi beklenmedik bir şekilde size ulaşabilir veya konuşma sırasında alışılmadık bir şekilde sözünüzü açabilir. Akışa uymaya çalışın ve çok fazla okumayın.

Haftanız ilerledikçe, 11 Ocak Çarşamba günü Oğlak burcunda geri giden Merkür Koç burcundaki Kayron ile kare açı yaptığında neyin peşine düşeceğiniz veya kime güveneceğiniz konusunda biraz emin olamayabilirsiniz. profesyonel hedeflerinizle ilerleyin.

Bir gün sonra, Kova burcundaki Venüs Koç burcundaki Chiron ile 60 derece arasında değişirken, finansal ve profesyonel güvenliğinizi nasıl algıladığınızda bilinçaltı değişiklikleri fark edebilirsiniz. Altmışlık muhtemelen iyileşiyor, ancak oraya ulaşmak için biraz iç gözlem yapmadan değil. Mars’ın İkizler burcunda da konumlanacağı göz önüne alındığında, iş-yaşam dengenizde, programınızla ilgili olarak daha istikrarlı hissetmenize yardımcı olacak bir değişiklik bile fark edebilirsiniz. Hafta sonuna kadar her şey yoluna girecek!


Balık Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın ilk yarısında aşk hayatınız romantik bir şekilde yüklenecek, ancak bu mutlaka sorunsuz bir yelken açmak anlamına gelmiyor. Muhtemelen, aşkınızın sizinle tutarsız olduğunu hissedeceksiniz, bu da belirsizlik duygularını ve belki de bir miktar güvensizlik duygusunu canlandıracaktır. İnsanlara şüphenin faydasını sağlamak önemli olacaktır.

Yine de, hafta sonuna kadar hala kafanız karışıyorsa, daha yeşil, daha istikrarlı meralara doğru ilerlemeyi deneyin. Bir eşte bulmayı umduğunuz niteliklerin bir listesini yazmak, bu enerjiyi çekmenize yardımcı olabilir, özellikle de bir gece çağırmadan önce birkaç mum yakar ve bu arzular üzerinde meditasyon yaparsanız.

Mars, 12 Ocak’ta ileri doğru dönecek ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca sezginizi güçlendirecek. Rüyalarınıza dikkat edin, evrenden rehberlik isteyin ve ay boyunca bazı ekstra meditasyon seanslarına uymaya çalışın ve evrenin aşk hayatınız için neler hazırladığına dair içgörü kazanacağınızdan emin olabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.