Balık Haftalık Burç Yorumları (30 Ocak – 5 Şubat Haftası)

Balık burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası neler bekliyor? Balık burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 30 Ocak – 5 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bunalmış mı hissediyorsunuz? Güvenli bir nokta belirlemeli ve bu mevcut kafa karışıklığı fırtınası geçene kadar dikkat çekmemelisiniz. Kararlar Pazartesi ve Salı günleri zor olacak, ancak biraz sabırla üstesinden gelebilirsiniz. Haftanın ortasında yaratıcılığınıza geri döneceksiniz, kendinizden emin olacaksınız ve diğerleri (hatta belki ilginç diğerleri) bunu fark edecek. Romantizmi aramaya gitmezsen, o seni aramaya gelirse şaşırma. Cuma ve hafta sonu tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi kendinize saklayın. Yardım etmek ilk başta iyi bir fikir gibi görünebilir, ancak başka kimsenin dramına kapılmak istemezsiniz.


Balık Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta arkadaş grubunuzdaki huzuru sağlamak sizin elinizde olabilir. Yardımsever doğanızın yüzeye çıkan tüm çatışmalarda ön koltuğa oturmasına izin verin. İnsanların aşırı tepki gösterdiğini ve dillerinin tutulduğunu fark edeceksiniz, bu da onların duygularını söze dökmelerine yardımcı olacaktır.

29 Ocak’ta, her zamankinden daha fazla deja vu hissedebilirsiniz, bu nedenle, sahip olabileceğiniz önemli indirmeleri veya farkındalıkları kaydetmek için bir günlük taşıyın. Geçen yıl, daha fazla özgürlüğe yer açmak için yolunuzu temizlediğinizi görmüş olabilir. Şimdi ne kadar iş yaptığınızı görme zamanı. Yine de, özellikle mali durumunuzla ilgili yapılacak işler var. Rutininizi düşünün ve zaman yönetiminizin uzun vadeli hedeflerinizle uyumlu olduğundan emin olun.

2 ve 3 Şubat tarihlerinde kendinizi biraz balık gibi hissedecek, kendinizi bir su kaynağına atacak veya eğlenceli bir gün geçirerek kendinizi şımartacaksınız. Sevdiklerinizle derin sohbetler yapmak veya yemek yapmak gibi yeni bir beceri öğrenmek için harika bir gün.


Balık Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Balık, çalışma haftanızın başında kiminle bağlantı kurmak istersiniz? 29 Ocak Pazar gününden itibaren Merkür Oğlak burcunda Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yaptığında kendinizi her zamankinden daha sosyal hissedeceksiniz. Dünyevi üçgen, olağanüstü bir şeye yol açabilecek bir değiş tokuşta olağandışı veya beklenmedik bir şey getirebilir. Yakın veya uzak, çevrimiçi veya çevrimdışı, kendinizi kariyer yolunuzda ilerlemenize yardımcı olabilecek inanılmaz bir profesyonelle sohbet ederken bulabilirsiniz.

Beklenmedik bir ortaklık ortaya çıkabilir veya profesyonel bir arzuya ulaşmak için yardım alabilirsiniz. Ancak gizli korkuların veya şüphelerin iş yerinde sizi heyecanlandıran bir şeyin önüne geçmesine izin vermeyin, çünkü 1 Şubat Çarşamba günü Kova burcundaki güneş Koç burcundaki Chiron’u altmış açı yapacak. işyeri dinamiklerinize ilişkin algınızı olumsuz yönde etkileyebilecek düzeyde. Strese girmek yerine, güvenlik duygunuzu bulmaya odaklanın.

Şans eseri, bir gün sonra burcunuzdaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yaptığında kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Bu sekstil, profesyonel tartışmalarınızda manevra yapmak için sihrinizi bulmanıza yardımcı olacaktır.


Balık Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, etrafınızdaki enerjiler hakkında iyi bir fikriniz var.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve sezgi evinizin İkizler burcunda Mars’la üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Balık, ruhsal anteniniz bugün aynı hizada. Diğer alemlerden, atalardan ve ruh rehberlerinden mesajlar alabilirsiniz. Tarot kartları veya sarkaç kullanabilirsiniz. Rüyalar görebilirsin. Aldığınız izlenimleri yazmak için günlüğünüzü elinizin altında bulundurmak isteyebilirsiniz.

31 Ocak Salı günü, kendi Balık burcunuzdaki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter’e ve para evinize yarı sekstil açı yapıyor. Bugün biraz fazladan para alabilirsiniz. Balık, daha önce bu para için çalışmış olabilirsin ve sonunda ortaya çıkıyor. Ya da sahip olduğunuz bir ürünü sattınız (ve belki de bir ceketi boyamak ya da bir kot pantolonu göz kamaştırmak gibi yaratıcı yeteneğinizi onu bir şekilde geliştirmek için kullandınız). Bugün beklenmedik bir kazanç elde edebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.