Balık Haftalık Burç Yorumları (23 Ocak – 29 Ocak Haftası)

Balık burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası neler bekliyor? Balık burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 23 Ocak – 29 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Küçük yaşlı senin için güzel bir şey yap! Her zaman diğer insanlara dikkat ediyorsun, bu yüzden bu sevginin bir kısmını kendine geri vermenin tam zamanı. Hafta başlarken enerji ve yenilikçi fikirlerle dolusunuz, bu yüzden kesinlikle bunu gerçekleştirmenin bir yolunu bulabilirsiniz. Görünümünüz hafta ortasına kadar şaşırtıcı olabilir. İlişkiler kafa karıştırabilir ve doğru seçimi yapmak bir bilmece çözmek gibi gelebilir. (Neyse ki, bu tür eklektik akıl yürütmede harikasınız.) Cuma ve Pazar, aşkın yumuşak tarafı için yapılmıştır, bu yüzden çiçekler, şiir, sessiz akşam yemekleri ve benzerlerini düşünün. Pazar günü dikkat çekmeyin ve ayrıntılara kapılmayın.


Balık Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hafta, 26 Ocak’ta Venüs burcunuza girerken evrenin size rahatlık göndermesiyle başlayacak. Bu titreşimler neredeyse anında vurarak haritanızın bilincinizi yöneten bölümünü harekete geçirecek, bu yüzden yüksek ruh halinizi sorgulamamaya çalışın. Kişisel bakımınızı yakalamak ve kendinize sarılmak için yirmi saniyeyi kullanın.

Haftanın çoğu, odaklanmanız gereken önemli alanlar olan yaratıcı projelerle, arkadaşlarla görüşerek ve hayatınızı organize ederek geçirilecek. Sağlıklı alışkanlıkları sürdürmek, Venüs ve Satürn yirmi saniyede dans ederken özellikle önemli olacaktır. Aşk yirmi altıncıya kadar bir araya gelmeyecek. Son zamanlarda gözünüze kestirdiğiniz herhangi birine ulaşmak için bu zamanı kullanın ve birlikte bire bir zaman planlamaya çalışın. Aşkınızı veya sevdiğinizi etkilemek için planlar yapın. Ancak bunu yaparken alçakgönüllü olun. Büyük bir aşk ilanı yeterlidir – beş kişiye ihtiyacınız yok.


Balık Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, hayallerinizin peşinden gidin ve profesyonel topluluğunuzu genişletin. Çalışma haftanızın başlangıcında, Uranüs Boğa burcunda dururken, Oğlak burcundaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yaptığında, meslektaşlarınızdan biriyle konuşurken kaderinizde belirecek bir şey ortaya çıkabilir. Her iki geçiş de çevrimiçi ve çevrimdışı bağlantılarınızı sağlamlaştırmak veya fikirlerinizi çalışma topluluğunuza sunmak için hesaplanmış bir inanç sıçraması yapmanıza yardımcı olabilir. Bir yorum veya teklif, sizi iş yerinde kaderinizde belirleyeceğiniz bir yola bile sokabilir!

24 Ocak Salı gününe kadar, Kova burcundaki güneş Koç burcundaki Jüpiter’i 60 derece geçtiğinde finansal olarak daha özgüvenli hissetmenize yardımcı olabilecek profesyonel fırsatlar konusunda daha temkinli bir iyimserlik hissedebilirsiniz. Sekstil, profesyonel istikrarınız ve para meseleleriniz hakkında daha benzersiz bir bakış açısı benimsemeniz gereken mutlu bir geçiş olabilir.

Venüs birkaç gün sonra burcunuzda yükseleceğinden, herhangi bir profesyonel ortamda kendinize delicesine güvenmeyi bekleyin. Venüs’ün yüceltilmesi, karşı konulmaz olacağınız için şans eseri profesyonel fırsatları çekmenize bile yardımcı olabilir! Haftanın sonunda, yapmak istediğiniz bir şeyi harekete geçirmek için Boğa burcundaki ilk dördün ayını kullanın.


Balık Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, önemli bir farkındalık yaşayabilirsiniz.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü, Venüs’ün Satürn’ü Kova burcunda ve iç gözlem eviniz ile birleştirmesiyle başlıyor. Balık, bugün bir aydınlanma yaşayabilirsin. Bir kalıba kilitlendiğinizi görebilir ve artık çıkış yolunu da görebilirsiniz. Muhtemelen bu, belki de sahip olduğunuz her ilişkide tekrar tekrar tekrar eden bir ilişki sorunudur. Artık açıkça gördüğünüz modelden kurtulabilirsiniz.

23 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür ve arkadaşlık eviniz Kova burcundaki Satürn ile yarım kare açı yapacak. Balık, bir arkadaşınla oturup onlara aydınlanmanı anlatabilirsin. Bunu yaşamınızda nasıl fark edip üstesinden gelmenizden etkilenmekle kalmıyorlar, aynı zamanda bu davranışı kendi yaşamlarında da fark ediyorlar. Bugün kendi yolculuğunuzu anlatırken bir başkasına yardım edebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.