Balık Haftalık Burç Yorumları (16 Ocak – 22 Ocak Haftası)

Balık burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası neler bekliyor? Balık burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 16 Ocak – 22 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu kişi hakkında emin değilseniz, ona kalbinizin anahtarını vermeyin. Onlara arabanızın anahtarlarını bile vermeyin. Güvenli tarafta olmak için haftanın başında kendini koruma modunda kalın. Çarşamba günü onlarla iletişim kurarken ekstra dikkatli olun (onlara yanlış bir fikir vermek istemezsiniz), Perşembe ve Cuma günleri ise arkadaşlarınızla vakit geçirerek aşk hayatınızdaki büyük sorulardan kendinizi uzaklaştırmaya çalışın. Özellikle bu hafta sonu arkadaşlarınızın size ihtiyacı var ve onlara yardım etmek, yeni bir şeyler öğrenmenin harika bir yolu.


Balık Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balık, Kova mevsimi sizin için kutsal bir zamandır, çünkü güneş, haritanızın maneviyatı yöneten bölümünde parlak bir şekilde parlar. Bu göksel yerleşim, özellikle sağlıklı ilişkiler çekerken, evrenle iletişim kurmak için mükemmeldir. Sadece iç huzurun ve kişisel gelişimin, gelişmiş sevgiyi getirmede anahtar faktörler olduğunu unutmayın.

Çalışma haftasının büyük bir kısmı sosyal ve işle ilgili konularla ilgilenmenizi sağlarken, hafta sonu yaklaştıkça romantizm için de yeriniz olacaktır. 21’inde, Kova burcundaki yeni ay, yönetici gezegenlerinizden biri olan Jüpiter ile ittifak kuruyor ve yolunuza iyimserlik ve şans getiriyor. Auranız, karizmanızı tavana vuran tarifsiz bir ışıltıya sahip olacak. Gözünü diktiğin biri varsa, şimdi biraz flört etmenin zamanı geldi. Bu hisler popülariteni yükseltecek, bu yüzden sana biraz aşık olan birinden haber alabilirsin.


Balık Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bu çalışma haftasını özlemlerinizle ilerlemek için kullanın. Yavaş bir başlangıç ​​olsa da, 18 Ocak Çarşamba günü Merkür doğrudan Oğlak burcunda dururken Oğlak burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda teknoloji, ağ oluşturma ve bağlantılarla biraz rahatlayabilirsiniz. Daha istikrarlı bir geçiş fark edebilirsiniz. Merkür doğrudan istasyonlara geçtiğinde.

Bununla birlikte, bu bağlantı, belirli teknik veya sosyal yönleri nasıl ele almak isteyebileceğiniz konusunda size fikir verecek bir şeyi gün ışığına çıkaracaktır. Hatta ileriye dönük kararlarınız için önemli olacak temel sorunları veya sorunları bile ortaya çıkarabilir.

Haftanın ilerleyen saatlerinde, güneş Kova burcuna girdiğinde normalden daha içe dönük hissedebilirsiniz. Eşsiz profesyonel özlemlerinize, yeteneklerinize ve fikirlerinize dalmak için Kova mevsimini düşünün. Özellikle 21 Ocak Cumartesi günü Kova burcundaki yeniay sırasında ketum olmak istiyorsanız, özel bir şeyin peşinden koşmanın zamanı bile olabilir. Bu ay döngüsünde ne kadar ilerleyeceğinizi izleyin!


Balık Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yolunuzdaki engeller ortadan kalkıyor gibi görünüyor.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür’ün İkizler burcundaki Mars ve mesken eviniz ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Şu anda evde çalışıyor olabilirsiniz. Bazı tadilatlar yapıyor veya bir tesisat sorununu çözecek birini bulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Balık, yakın zamanda taşınmış olabilirsiniz ve hala eşyalarınızı boşaltıyor ve yerleşiyor olabilirsiniz.

17 Ocak Salı günü Kova burcundaki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ve para eviniz ile yarım kare açı yapacak. Sizin için finansal bir fırsat var, ancak bu sizin konfor alanınızın biraz dışında. Balık, araştırmadan daha fazlasını gerektirebilir. Bunun satış veya bazı hukukçuların deşifre edilmesini içermesi mümkündür. Adımları sizinle birlikte gözden geçirecek bir alanda uzman bulmanız gerekebilir. Ancak zaman ayırıp tüm verileri sistematik olarak incelerken bu Gordian düğümünü çözebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.