Aslan Haftalık Burç Yorumları (9 Ocak – 15 Ocak Haftası)

Aslan burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 9 Ocak – 15 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

O eski şarkıda dedikleri gibi sen zirvedesin. Sen mahsulün kremasısın, sen Mona Lisa’sın, sen Pisa Kulesi’sin. Pazartesi günü kafaların dönmesine şaşmamalı. Tüm gözler üzerinizdeyken, Salı ve Çarşamba günlerini aşk departmanındaki stratejinizi yeniden düşünerek geçirmeye karar verebilirsiniz, ancak Perşembe günü bunu bazı arkadaşlarınıza yaptırın ve ne düşündüklerini görün. Randevuları var ve muhtemelen bazı faydalı tavsiyeleri var. Cuma günü harika görünecek ve harika hissedeceksiniz. Sosyal becerilerinizin zirvesinde olduğunuzu hissetseniz bile, hafta sonunu ailenizle ve hatta tek başınıza geçirmek isteyebilirsiniz.


Aslan Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta rutininizden çıkıyorsunuz.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda geri gitmesi ve rutin evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün rutininizi bozmak istiyorsunuz. Leo, ailenle brunch’a gittiğinde her zaman yanında pastırmalı üç krep yığını olur. Ama bugün ailenizi şok edebilir, balık takoları ısmarlayabilir veya hiç gelmeyebilirsiniz. Bugün, farklı bir şey yapmak istiyorsunuz.

9 Ocak Pazartesi günü Kova burcundaki Venüs ve ilişkiler eviniz, İkizler burcunda geri giden Mars’ı üçgen açı yapıyor. Eski bir aşkla bir araya geliyor olabilirsiniz. Leo, ikinizin arasında hâlâ için için yanan bir şeyler olup olmadığını görmek eğlenceli. Bu, birbirinizle yeniden bağlantı kurmak için bir fırsat ve son görüşmenizden bu yana uzun yıllar geçmiş olabileceğinden, anlatacak çok hikaye var.


Aslan Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Aslan, iş hayatında hız değişikliğine açık ol. Çalışma haftanızın başında Oğlak burcunda geri giden Merkür, Boğa burcunda geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığında birkaç beklenmedik bükülme ve dönüş olursa şaşırmayın. Fazladan iletişim kurmanız gerekebilir, bu nedenle önemli ayrıntıları kaçırma ve hatta yanlış iletişim kurma olasılığını azaltmak için mümkün olduğunca çok şey yazmak en iyisidir. Hatta işinize yaklaşımınızı değiştirebilecek eski problemler veya konuşmalar yeniden su yüzüne çıkabilir.

Mesleki taahhütlerinizde ciddi bir değişiklik yapmak istiyorsanız, 11 Ocak Çarşamba günü Kova burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ve Akrep burcundaki Güney Ay Düğümü ile kare açı yaptığında artık size hizmet etmeyen verimsiz alışkanlıkları bırakmanız gerekecek. yükümlülüklerinizde bir değişiklik veya ayarlama yapma konusunda açık fikirli olmak, daha fazla iş tatminine yol açabilir.

Farklı bir yönde ilerlemek korkutucu olsa da, ertesi gün Kova burcundaki Venüs Koç burcundaki Kayron’u 60’lık açıyla geçtiğinde bunu yapmaktan korkmayın. Mars aynı zamanda doğrudan İkizler burcunda konuşlanacağı için neyin peşine düşeceğiniz konusunda daha emin hissedebilirsiniz.


Aslan Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

7 Ocak’ta gezegen yöneticiniz, güneş ve geri giden Merkür birleştiğinde, çalışma haftasının ilk bölümünde sosyal bir kelebek olacaksınız. Şimdi her zamankinden daha fazla yakın arkadaşlarınıza yöneleceksiniz ve bunu yapmak akıllıca olacaktır. Emin olmadığınız herhangi bir romantik durum varsa onların tavsiyesini alın. Kendinizi bu akşam bir randevuda bulursanız, ortalığı ısıtmaya hazır olana kadar kimseden içeri gelmesini istemeyin.

Akşamı yalnız geçirmeyi planlıyorsanız, bu kozmik iklimi, alanınızı size geçmişteki sevgililerinizi hatırlatan ve unutmayı tercih ettiğiniz tüm eşyalardan arındırmak için bir bahane olarak alın. Hafta sona ererken, toprağa biraz zaman ayırmalısınız. Bu aynı zamanda kişisel sağlığınızı kontrol etmek için mükemmel bir zamandır ve iş/oyun dengeniz tam olarak olmasını istediğiniz yerde değilse, sorunu çözmenin yollarını arayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.