Aslan Haftalık Burç Yorumları (30 Ocak – 5 Şubat Haftası)

Aslan burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 30 Ocak – 5 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bariz olanı haykırmak için kenarda bir amigo takımına ihtiyacınız yok: hafta başlarken her şey takım çalışmasıyla ilgili. Bir şeyleri gerçekleştirmek için insanların gücüne güvenin. Pazartesi veya Salı günü eğlenmeye karşı bir kural yok, değil mi? Kendinizi iç gözlem yapmaya ve meditatif sezgi anlarına daha yatkın bulduğunuzda, hafta ortası biraz daha bastırılmış olabilir. Cuma gününden başlayan hafta sonu, sizi en parlak halinizde bulur; yaratıcı, kendinden emin ve baştan çıkarıcı.


Aslan Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

2 ve 3 Şubat’ta kişiliğinizin gölgeli bir yönüyle yüz yüze gelebilirsiniz. Kendine zarar veren davranışları aydınlatmak ve tanımak için bu enerjiyi kullanın. Gölgenizin saklanacak bir şey olması gerekmez. Aynı zamanda süper güçlerinize açılan kapı da olabilir.

Nihai bir birlik duygusuna veya en derin güç mücadelelerine romantik olarak hazırlanın. Ortaya çıkan gerilimi yatak odasında sıcak bir sese dönüştürmeye çalışın veya ter atabileceğiniz bir sınıfa kaydolun. Bu hafta garip karşılaşmalardan çekinmeyin. Rahatsız hissettirse bile flörtünüzü sürdürün.

İş yerinde, kolayca dikkatinizin dağıldığını fark edebileceğinizden, işleri sonuna kadar görmek için ekstra özen gösterdiğinizden emin olun. İlginç sohbetlere katılın ve sahip olduğunuz herhangi bir fikir, onları dördüncü civarında duyurun. Yeni bulunan herhangi bir amaç duygusuna hoş geldiniz ve bazı anlık karma puanları için ödeyin.


Aslan Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Leo, çalışma haftan boyunca her şey plana göre gidecek. 29 Ocak Pazar günü Kova burcundaki güneş İkizler burcundaki Mars’ı, Oğlak burcundaki Merkür ise Boğa burcundaki Uranüs’ü üçgen açı yaptığında, çalışma haftanızın başında meşgul olmayı bekleyin. Çevrimiçi ve çevrimdışı, yakın ve uzaktaki iş arkadaşlarınızla bağlantı kurmak elinizin altında olacak çünkü mesleki taahhütleriniz ana önceliklerinizden biri olacaktır. Her ortaklık, yükümlülük veya fırsat kariyer yolunuzda bir dalga yaratmanıza yardımcı olabileceğinden, çalışma programınızda ağ oluşturmak için zaman ayırın.

Yapmak veya keşfetmek istediğiniz bir şey varsa, benzersiz profesyonel çağrınızı takip etmek için nerede durduğunuzu iş arkadaşlarınıza bildirin. Taahhütleriniz, özellikle etrafınızda doğru kişiler varsa, muhtemelen profesyonel yolculuğunuzda ilerlemenize yardımcı olacaktır. Yine de birkaç gün sonra Kova burcundaki güneş Koç burcundaki Chiron’u 60 derece geçtiğinde düzenlemelerinizin kariyerinize yardımcı olacağına inanmanız gerekecek.

Şans eseri, 2 Şubat Perşembe günü Balık burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yapacaksa, yatırımlarınız kariyer yolunuzda karşılığını verecektir. Zamanınızı, enerjinizi ve kaynaklarınızı kariyer yolunuza yatırmaya devam edin.


Aslan Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yarışı kazanıyorsunuz.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve ilişkiler evinizin İkizler burcundaki Mars ve arkadaşlık eviniz ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, arkadaşlarınızla bir araya geliyor olabilirsiniz. Gülüyor, hikayeler anlatıyor ve hayatınızda neler olup bittiğini paylaşıyorsunuz. Leo, bir filme ya da oyuna gidebilirsin. Muhtemelen hepiniz bir konsere veya spor etkinliğine gidiyorsunuz. Bugün harika anılar biriktiriyorsun.

31 Ocak Salı günü Balık burcundaki Venüs ve yakınlık eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarı sekstil açı yapıyor. Siz ve sevgilinizin bir araya gelmek için güçlü bir arzunuz olabilir, ancak zamanlama yanlış görünüyor. Aslan, birinizin çalışması gerekebilir veya bebek bakıcısı grip olabilir ve randevunuz iptal edilebilir. Romantik bir randevu için çok daha iyi bir gün olacağı için cumartesiyi yeniden planlamayı düşünün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.