Aslan Haftalık Burç Yorumları (23 Ocak – 29 Ocak Haftası)

Aslan burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 23 Ocak – 29 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Cömertliğiniz en takdire şayan özelliklerinizden biridir, ancak dikkatli olmazsanız bir zayıflık da olabilir. Hafta başlarken alışılmadık bir dikkat gösterin çünkü her şey göründüğü gibi olmayabilir. (Sonunda içgüdülerinize güvenmek zorunda kalacaksınız.) Çarşamba veya Perşembe için yeni biriyle bir randevu planlayın çünkü neredeyse her durumdan iyi vakit geçirebilirsiniz (Tamam, belki acil servise gitmek değil ama neredeyse her şey!) ve eğlence anlayışınız karşısında gözleri kamaşacak. Cuma ve Cumartesi günleri gösteriş yapmaktan korkmayın. Eşyalarınızın kesinlikle çalımlamaya ihtiyacı var. Pazar günü, birkaç arkadaşınızla sessiz bir şeyler yapın.


Aslan Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

22 Ocak’ta Venüs ve Satürn birleşirken, haftanın ilk bölümünde kendinizi adamak isteyeceksiniz. Bu kozmik yerleşim, geçmişten gelen acının yeniden su yüzüne çıkmasına neden olabilir, bu nedenle nazik, nazik ve sevgi dolu olduğunuzdan emin olmanız gerekir. Kendinle. Neyse ki, Venüs ve Jüpiter birleştiğinde, atmosfer yirmi dördüncüde önemli ölçüde değişecek. Bu süre zarfında daha çok kendin gibi hissediyor olmalısın. Bu kozmik ortamda popülariteniz hızla artacak, ancak duygusal olarak kime izin verdiğiniz konusunda seçici olmanız önemli olacak.

26’sının akşamı, Venüs Balık burcuna geçtiğinde sizden ihtiyaç duyulan yerlere sınırlar koymanızı ve kişisel bakım için biraz zaman ayırmanızı isteyecek. Aşka odaklanmak yerine finansal ve kariyer hedeflerinizi önceliklendirmek için bu zamanı kullanın. Bu hafta romantik kazanımlar elde etmek için en iyisi olmayacak, ancak kesinlikle yolun aşağısında aşkın temellerini atabilir.


Aslan Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İlerlemeye devam et Leo. 22 Ocak Pazar günü Oğlak burcundaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaptığında her şey tam da ihtiyacınız olan şekilde yerine oturacaktır. konuşmalar ve iş performansınız hakkında geri bildirim.

Aynı gün Kova burcundaki Venüs Kova burcundaki Satürn ile kavuşacağından, özellikle benzersiz bir taahhüt veya çalışma ilişkisi sürdürmek istiyorsanız, söylenen bir şey size ilham bile verebilir. Uranüs’ün de doğrudan Boğa burcuna yerleşeceği göz önüne alındığında, kendinizi güvende hissederken kariyerinizde biraz daha özgür hissetmek için hesaplanmış bir inanç sıçraması yapma zamanının geldiğini bile düşünebilirsiniz.

Haftanın sonuna doğru, 26 Ocak Perşembe günü Venüs Balık burcunda yücelince daha güçlü ve yatırımlarınızı kontrol altında hissedeceksiniz. Bu Venüs geçişi boyunca yolunuza çıkan daha fazla finansal bolluk ve güvenlik olabilir. Çalışma haftanızın sonunda, Kova burcundaki güneş Ay düğümleriyle kare açı yaptığında, sağlıklı bir iş-yaşam dengesini sürdürmek için taahhütlere öncelik vermeniz gerekecek.


Aslan Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, fikir ve stratejilerle dolusunuz.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü, Venüs’ün Satürn’ü Kova burcunda ve ilişki eviniz ile birleştirmesiyle başlıyor. Eğer aşkı arıyorsanız, bu size ciddi bir ilişki bulmanız için bir fırsat penceresi açar. Bugün, sizi evden çıkarıp harika bir maçın kollarına atacak stratejilere bakın. Leo, aşkı bulmak için kampanyanı planla ve yarın yeni fikirlerini hayata geçirmeye başlayabilirsin.

23 Ocak Pazartesi günü, Oğlak burcundaki Merkür ve iş eviniz, Kova burcundaki Satürn ve akıl hocaları eviniz ile yarım kare açı yapacak. Sektörünüzde çok önemli olan veya işinizde yüksek bir konuma sahip biriyle tanışabilirsiniz. Bu kişi sizi kanatları altına almaya istekli. Leo, bugün biri sana iş konusunda yardım edebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.