Aslan Haftalık Burç Yorumları (16 Ocak – 22 Ocak Haftası)

Aslan burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 16 Ocak – 22 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Halıyı kaldırmanın ve altına neyin süpürüldüğünü görmenin zamanı geldi. Birisi aptalca bir utançtan dolayı sizden bir şey saklamaya çalışıyor olabilir. Anlayışlı ve cömert olun, başka birinin önemsizliği gerçekten derinize işlese bile. Bu hafta herkesten daha fazla enerjiniz ve şansınız var. Perşembe günü, kimseye sizi kibirli olarak yanlış yorumlama fırsatı vermediğinizden emin olun. Dinle ve incelikli ol ve yanlış gitmeyeceksin. Bu hafta sonu, sosyal bir sorunun mükemmel çözümü aklınıza gelecek ve sonunda bir planınız olduğu için heyecanlanacaksınız.


Aslan Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Tüm hafta boyunca, özellikle de 21 Ocak’taki yeniayın aşkta olumlu değişikliklere zemin hazırladığı zaman, kendinizi vahşi, özgür ve yaratıcı hissedeceksiniz. Bu size arkadaşlarınızla eğlenme ve macerayı kucaklama fırsatı verir. Bununla birlikte, bundan önce, ay, kutlama yapan Yay burcundan mantıklı Oğlak burcuna geçerek sizi sorumluluklarınızı yerine getirmek için vites değiştirmeye zorlar. Çalışma haftasının ilk yarısında romantizm için fazla zamanınız olmayacak. Hafta ortasına kadar, dinlenmek ve evde sessiz bir akşam geçirmek için gecikmiş olacaksınız.

Neyse ki, Yay burcu ayı iyiliksever Jüpiter ile el ele tutuştuğunda, kozmos sizi biraz eğlendirecek. Hayatı kutlamak ve iyimserliği kucaklamak için bu hisleri kullanın. İnsanlar bu gün “evet” deme havasında olacaklar. Bu nedenle, gözünüze çarpan belirli biri varsa, ondan kahve veya kokteyl ısmarlamasını isteyin.

Bu hafta özellikle kalbiniz için şifa verici olacak, huzurunuzdan ve empatinizden yararlanmanıza izin verecek. Bağışlanması gereken herhangi bir duygusal yaranın iyileştirilmesi veya affedilmesi gerekiyorsa, şimdi bu tür sonuçlar için çabalama zamanı olacaktır.


Aslan Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Aydınlatıcı bir çalışma haftasına hazır ol Leo! 18 Ocak Çarşamba günü Merkür doğrudan Oğlak burcunda durup Oğlak burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda iş hayatınızda bir yoğunluk artışı olacak. mide bulandırıcı olabilecek gizli güç veya kontrol mücadelesi. Profesyonel rutinlerinize, alışkanlıklarınıza veya işyeri dinamiklerinize atıfta bulunabilir. Sağlıksız veya verimsiz bir şeyin sizi geride tuttuğunu fark edebilirsiniz.

Direkt Merkür’ün iş başında olduğuna göre, işiniz için yeni bir strateji oluşturmanın zamanı gelmiş olabilir. Birkaç gün sonra, güneş karşıt burcunuz Kova’ya girdiğinde, size özgü taahhütlerin peşinden gitmeye daha meyilli hissedebilirsiniz. Kova burcu mevsimi boyunca yükümlülükleriniz, sözleşmeleriniz ve ortaklıklarınız ana odak noktası haline gelecek.

Bu yönleri genişletmek istiyorsanız, bunu 21 Ocak Cumartesi günü Kova burcundaki yeniay sırasında yapmaya niyet edin. Önümüzdeki altı ay, alışılmadık veya yenilikçi olabilecek yeni fırsatları değerlendirmeniz için inanılmaz bir zaman olabilir, ancak tam da ihtiyacınız olan şey olabilirler.


Aslan Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işleri düzene koyuyorsunuz.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür’ün İkizler burcundaki Mars’a ve arkadaşlıklar evinize 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Leo, sen ve bir arkadaşın sosyal bir meselede aynı fikirde olmayabilirsin. İkinizin de sosyal adalet veya hükümet politikası hakkında güçlü fikirleri olabilir. Bugün, bir tartışma sadece tahriş getirir. Bu, aynı fikirde olmadığınızı kabul etmek için bir gün.

17 Ocak Salı günü Kova burcundaki Venüs ve ilişkiler eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapacak. Seninle çıkmakla çok ilgilenen biri olabilir. İyi niyetli olabilirler, ancak harika bir çift olacağınız konusundaki ısrarları geri adım atmanıza neden olabilir. Leo, neredeyse çok hevesliler, bu yüzden ne yapmak istediğine karar verene kadar bu “fırsatı” erteleyebilirsin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.