Akrep Haftalık Burç Yorumları (9 Ocak – 15 Ocak Haftası)

Akrep burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 9 Ocak – 15 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 9 Ocak – 15 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü, patron bir tür erime yaşayabilir ve hemen hemen herkes etkilenecektir. Can sıkıcı olacak, ama karışmayacaksın. Sadece o gün zam veya başka bir şey istemeyin. Salı günü, bir arkadaşınız sizden bir iyilik isteyecek ve karşılığında size heyecan verici bir sır verilebilir. Ancak haftanın geri kalanında, diğer insanların sırları sizden kaçacak. Perşembe günü sabırlı olun ve herkes bir şey yapamayacak kadar boşsa sinirlenmeyin. Bu hafta sonu, falanlar buharlaşacak.


Akrep Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, zaman ayırmak işleri kolaylaştırıyor.

Hafta, 8 Ocak Pazar günü Merkür’ün Oğlak burcunda geri gitmesi ve ulaşım evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün aracınızla ilgili bazı zorluklar olabilir. Akrep, araba çalışmayabilir veya kar veya durmuş bir araç tarafından engellenebilir. Tren gecikebilir. Veya uçakla seyahat ediyorsanız, başka bir uçuşa çarpabilirsiniz. Bugün, hedefinize ulaşmak için kendinize bolca zaman ayırın.

9 Ocak Pazartesi günü Venüs Kova burcunda ve besleyici üçgenler burcunuz Mars İkizler burcunda geri gidiyor. Sevgilinizi arkadaşlarınızla veya ailenizle tanıştırabilirsiniz. Ya da partnerinizin çocuklarıyla tanışıyor olabilirsiniz. Bu, bir aile portresi çekmek veya bir partiye uygun kıyafetler giymek için iyi bir gün.


Akrep Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerinizde ne istediğiniz veya neye ihtiyacınız olduğu konusunda açık olun, Akrep. 8 Ocak Pazar günü Merkür geri giden Oğlak burcunda geri giden Uranüs Boğa burcunda üçgen açı yaptığında bir yükümlülük, düzenleme veya ortaklıkla ilgili geçmiş bir konuşma gündeme gelebilir. ortaya çıkmak. Zorlayıcı olabilse de, daha fazla güvenliğe yol açabileceğinden açık fikirli olun.

Bununla birlikte, Kova burcundaki Venüs birkaç gün sonra burcunuzdaki Güney Düğümü ve Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kare açı yaptığı için düzenleme veya ayarlamalar yapmaya açık olmanız gerekecek. Kareler stresli olabilir, ancak mesleki bağlılığınızın ve çalışma ilişkilerinizin gelişmesi için bir şeylerin değişmesi gerektiğine dair kozmik ipucunuz olabilir.

Yine de, Oğlak burcunda geri giden Merkür Koç burcundaki Kayron ile kare açı oluşturacağından, taahhütler size ulaşırsa öfkenize dikkat etmeniz gerekecek. Mars 12 Ocak Perşembe günü doğrudan İkizler burcunda duracağı için soğukkanlılığınızı korumak her zamankinden daha kolay olabilir. Mars, bir kez yönlendirildikten sonra mesleki konularda ne kadar kontrole sahip olduğunuz konusunda kendinize güvenmenize yardımcı olabilir.


Akrep Burcu 9 Ocak – 15 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın başında aşık olduğunuz kişinin sosyal medya hesabında pusuya yatma isteği hissedilirken, en son takıntınızın herkese açık profillerinin yorum bölümlerini tarayarak kontrolden çıkmamaya çalışın. Sevginizin nesnesiyle ilgili koşullar ne olursa olsun, dijital alemde herhangi bir somut yanıt bulmanız pek olası değildir.

Neyse ki, haftanın ilerleyen saatlerinde ay burçları soğuk Terazi’ye çevirdiğinde hava değişecek ve size rahatlama ve ruhunuzu kontrol etme şansı verecek. Son zamanlarda yeterince takdir edilmediğinizi hissediyorsanız, ay enerjisi sizi kişisel gücünüzle bağlayarak gerçek benliğinize geri getirir. Bu ay olayı, kozmik iklim zaten manyetik auranıza neredeyse elektrik unsuru eklediğinden, popülaritenizi de biraz artıracak.

Bu sıralarda gözünüze kestirdiğiniz biri sizi hayal kırıklığına uğrattıysa, onu kaldırıma atmak kolay olmalı ve yeni bağlantılara yol açmanıza izin vermeli çünkü Mars 12 Ocak’ta ileri doğru dönüyor. Tarihleri ​​​​takviminize ekleyin, ancak kendinize de biraz zaman ayırmayı unutmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.