Akrep Haftalık Burç Yorumları (30 Ocak – 5 Şubat Haftası)

Akrep burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 30 Ocak – 5 Şubat haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 30 Ocak – 5 Şubat haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Risk almayı seviyorsunuz ve bunda iyisiniz ama hafta başlarken ekstra dikkatli olun. Her zamanki gibi, şeytan ayrıntılarda gizlidir ve kesin olduğunu düşündüğünüz bir bahis geri tepebilir. Tamamen silmeyin, ancak hem mecazi hem de gerçek anlamda noktalı çizgiyi imzalamadan önce ince yazıları okuduğunuzdan emin olun. Çarşamba gününe kadar, dikkatinizi bir kez daha rüzgara bırakabilirsiniz. Hafta ortasında istediğinizi alacağınıza güvenin, ancak yalnızca kontrolü teslim ederek ve olayların olmasına izin vererek. Cuma günü egonuzu kontrol edin ve patrona dikkat edin. Hafta sonu için herhangi bir gösteriş kaydedin.


Akrep Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hız treni türünde bir haftaya en iyi şekilde hazır olun! 29 Ocak’ta, Ay Yengeç burcundayken kendinizi ekstra manyetik ama aynı zamanda çok hassas hissedeceksiniz. Ek olarak, güneş Pluto ile kavuşurken, gölgelerinizi içeren bir miktar netlik yaşayacaksınız. Bu gün psişik yetenekleriniz de artacak, bu yüzden cebinizde biraz kristal bulundurun ve günü kendinize ayırın. Tetikleyici mutlu manifaturalarınızı kontrol altında tutmaya çalışın.

Üçüncü ve dördüncü günlerde, yeni bölgeleri keşfetmek için tutkulu bir dürtü hissedeceksiniz. Galeriye atlamak veya yeni bir mahalleyi keşfetmek için harika bir zaman. Herhangi bir hayal kırıklığını partnerinizle sıcak bir geceye veya derin bir öz sevgiye kanalize edin.

İş yerinde, bu tam olarak senin parlama zamanın değil. Öyleyse sezginizi dinleyin; doğru anların ne zaman daha fazla aksiyon sunduğunu bileceksiniz. Ortaya çıkan herhangi bir fikir, sunum yapmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olmak için onları bir arkadaşınızdan veya iş ortağınızdan geri püskürtün. Başka bir ses eklemek size ekstra karizma getirecektir.


Akrep Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, çalışma haftanız boyunca neye odaklanmak istiyorsunuz? Kova burcundaki güneş, İkizler burcundaki Mars ile üçgen açı yaptığında, özel finansal konularda daha emin hissedebilir ve profesyonel taahhütlerinizle hesaplanmış bir risk alabilirsiniz. Aynı zamanda, 29 Ocak Pazar günü Oğlak burcundaki Merkür, Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Her iki geçiş de, profesyonel düzenlemelerinizin nereye götürebileceği konusunda açık fikirli olurken, kişisel yaşamınızdaki bir şeyi finansal olarak istikrara kavuşturmak için harekete geçerek daha güvende hissetmenize yardımcı olabilir.

Ele almak istediğiniz bir şey varsa, çalışma ilişkinizin ve yükümlülüklerinizin gidişatını değiştirmek için kullanabileceğiniz için Merkür-Uranüs üçgenini kozmik fırsatınız olarak kabul edin. İş-yaşam dengenize dikkat edin çünkü Kova burcundaki güneşi Koç burcundaki Kayron’la 60’lık açı oluşturarak programınızla ilgili sorunları birkaç gün sonra iyileştirmek için kullanabilirsiniz.

Bu altmışlığı, iş-yaşam dengeniz için sınırlar oluşturarak daha özgüvenli hissetmek için çalışmak için bir fırsat olarak düşünün. Neyse ki, işte mutlu olma taahhüdünde bulunmak, Balık burcundaki Venüs’ün hafta sonuna doğru Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yapacağı göz önüne alındığında, karşılığını almaya mahkumdur.


Akrep Burcu 30 Ocak – 5 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir karar verdiğinizde büyük değişiklikler gelir.

Hafta, 29 Ocak Pazar günü güneşin Kova burcunda olması ve evinizin ve ailenizin İkizler burcundaki Mars’la ve finans evinizin üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Artık yaşadığınız yere göre biraz para kazanma fırsatınız var. Bir oda kiralayabilir veya bodrumunuzda bir iş kurabilirsiniz. Akrep, birisinin antika arabasını saklayabilmesi için garajınızda yer kiralayabilirsiniz.

31 Ocak Salı günü, Balık burcundaki Venüs ve aşk ve romantizm eviniz, Koç burcundaki Jüpiter ile yarı sekstil açı yapıyor. Akrep, birlikte çalıştığın birinden hoşlanabilirsin ama iş arkadaşları arasındaki kardeşliğe karşı (söylenmemiş olsa da) kurallar olabilir. Veya belki de bu kişi sizin amirinizdir. Öte yandan, işe gitmeyi daha ilginç hale getiren flört ve imalarla gerçekten eğlenceli bir zaman olabilir. Halihazırda iş yerinde biriyle çıkıyorsanız, başkalarının yakında öğrenebileceğini bilin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.