Akrep Haftalık Burç Yorumları (23 Ocak – 29 Ocak Haftası)

Akrep burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 23 Ocak – 29 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 23 Ocak – 29 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlangıcının bu kadar eğlenceli olabileceğini kim bilebilirdi? Tutku ve gizem yayma yeteneğinize karşı koymak zordur ve aksi takdirde sıkıcı olan bir Pazartesi veya Salı, birileri cazibenize kapılarak renklendirilebilir. Hafta ortası, sohbetten romantizme ve yeni bir spor rutinine kadar her şeyi başlatmak içindi! Sadece inisiyatif göster ve takip et. Cuma ve Cumartesi, bir ilişkide değişiklik yapmak için kendinizi açmalısınız. Elbette, sorumlu olmaya alışkınsınız, ancak bazen uzlaşma daha cesurca bir seçimdir. Pazar günü, her zamanki risk alma yöntemlerinize ara verin ve bunun yerine rahatlayın.


Akrep Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Venüs ve Satürn’ün birleştiği yirmi saniyede başkalarının söylediklerinin veya düşündüklerinin kafanıza girmesine izin vermeyin. Etrafınızdakilerin ilgisini çekebilecek herhangi bir kötü niyetli dedikoduya katılmak size hizmet etmeyecektir. Dahil olmak nihayetinde egonuzun darbe almasına neden olabilir. Romantizm peşinde koşmak veya sosyalleşmek yerine, akşamı evde kendi ihtiyaçlarınızla ilgilenerek geçirin. Ertesi gün sosyal olarak etkileşim kurmak için daha donanımlı hissedeceksiniz.

26’sının akşamı, Venüs Balık burcuna girdiğinde, haritanızın ruhsal bağlantıyı yöneten bölümünü harekete geçirerek, üzerinize bir huzur duygusu çökecek. Bu titreşimler size büyük bir şifa ve rahatlama duygusu getirecek ve size son altı ayda meydana gelmiş olabilecek romantik hayal kırıklıklarından kurtulma fırsatı verecek. Son zamanlarda kendinizi ilhamsız hissediyorsanız, yaratıcılığınız bir kez daha akmaya başlayacak. Bu gün duygularınızı işlemek için sanatsal bir çıkış kullanın ve gizemli bir hayranın dikkatini çekebileceği için çalışmanızı sergilemekten korkmayın.


Akrep Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, çalışma haftanız boyunca konuşmalarda ortaya çıkanlara dikkat edin. Tartışılan bir şey, çalışma haftanızın başında Oğlak burcundaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaptığında, profesyonel bir taahhüdün nereye varabileceği konusunda size fikir verebilir. Söylenen her şey beklenmedik bir şeye yol açabilir, ancak aynı gün Uranüs doğrudan Boğa burcuna yerleşeceği için kaderdir. Bunu yapmaya hazırsanız, her iki geçiş de kaderinizde başarıya ve güvenliğe götürebilecek bir inanç sıçramasına yardımcı olabilir.

24 Ocak Salı gününe kadar, Kova burcundaki güneş Koç burcundaki Jüpiter ile 60’lık açı yaptığında, iş-yaşam dengenizde her şeyin yerine oturacağını hissedebilirsiniz. Alışılmadık programınıza ayak uydurduğunuzda, iş hayatınızı, alışkanlıklarınızı ve rutininizi genişletmenize yardımcı olabilir.

Bunun bir kısmı, Venüs birkaç gün sonra Balık burcunda yüceldiğinde, iş kolunuz aracılığıyla tutku projelerinize ve fikirlerinize odaklanmanıza yardımcı olabilir. Venüs enerjisi yaratıcıdır, bu nedenle işteki projelerinizi sezgisel olarak yönlendirmenize veya yeteneklerinizi sorumluluklarınıza dahil etmenize yardımcı olacaktır. Fikirlerinizi detaylandırarak yüce Venüs’ü kendi avantajınıza kullanın!


Akrep Burcu 23 Ocak – 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, küçük ayarlamalar işleri çok daha iyi hale getiriyor.

Hafta, 22 Ocak Pazar günü, Venüs’ün Satürn’ü Kova burcunda ve konut eviniz ile birleştirmesiyle başlıyor. Eviniz söz konusu olduğunda, binanın kendisine odaklanmış olabilirsiniz. Akrep, bu, ona kapsamlı bir temizlik yaptığınız veya bazı küçük onarımlar yaptığınız anlamına gelebilir. Veya belki de mutfağınızı güncellemesi veya üst kata başka bir banyo eklemesi için bir mimar getirerek bazı büyük yenilemeler başlatmaya hazırsınızdır. Bugün, muhtemelen evi gelecek için nasıl daha iyi hale getireceğinize odaklanacaksınız.

23 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür ve kardeşler ve kuzenler eviniz, Kova burcundaki Satürn ve aile eviniz ile yarım kare açı yapacak. Bugün, muhtemelen gelecekteki bir kutlama için veya bir aile üyesine yardım etmek için yakın akrabalarınızla düzenlemeler yapıyor olabilirsiniz. Akrep, diğerleri yükümlülükleri ve sorumlulukları tartışırken siz huzuru koruyabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.