Akrep Haftalık Burç Yorumları (16 Ocak – 22 Ocak Haftası)

Akrep burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 16 Ocak – 22 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 16 Ocak – 22 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

İyi giyiniyorsun ve iyi görünüyorsun. Gülüşün, çiçeklerin büyümesini sağlayan şey gibi görünüyor. Evrenin gerçek merkezi olduğundan değil ama haftanın başında, en azından arkadaşların arasında böyle hissediyorsun. İnsanlar size çekiliyor. Bu, diğer insanlarla derinden ilgilenmediğiniz ve onlardan derinden etkilenmediğiniz anlamına gelmez. Kararlılığınız ve dürüstlüğünüz sizi bulunduğunuz yere getirdi. Başkalarıyla (hatta güçlük çektiğiniz insanlarla bile) anlayışlı ve esprili bir ilişki kurmanızı hiçbir şeyin engellemesine izin vermeyin.


Akrep Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kova mevsimi tüm hızıyla yaklaşırken ve yeni ay yirmi birincide meydana gelirken, şu anda ihtiyaçlarınıza diğerlerine göre öncelik vermeniz kolay olacak ve yapmalısınız! Evet, aşk tamamen vermek ve almak arasındaki dengeyle ilgilidir, ancak bu sizin burcunuz olduğu için, biraz kendi odaklı olmanızda sorun yoktur.

Evden çıkmak, hafta ortası Merkür’ün on sekizincisinde doğrudan döndüğü zaman önemli olacak. Ne yazık ki, on yedinci evdeki Ay ve Satürn ile sert bir kare, özellikle hayallerinizi veya yeni maceralarınızı kovalamak yerine evde vakit geçirmeyi tercih ediyorsanız, bu kozmik yükü azaltabilir. 18’inde, arkadaşlarınızla planlar yapmaya çalışın. Bu kozmik iklim, haritanızın arkadaşlıkları ve boş zamanları yöneten bölümünü harekete geçirecek, bu da karşılaştığınız insanlar üzerinde özellikle güçlü bir etkiye sahip olacağınız anlamına geliyor.

Kendinizi bir partide bulursanız, yeni bir partneri çekmek için mükemmel olan “karanlık, gizemli, çekici yabancı” rolüne kolayca düşeceksiniz! Havada seksi, romantik bir hava olacak, bu da insanların bağlantı kurmak isteyeceği anlamına geliyor. Bu yeni karşılaşmalar fantezi perdesine bürünecek olsa da, o gün meydana gelen herhangi bir romantik olaydan gerçek bir şeyler çıkabileceğine dair büyük bir potansiyel var.


Akrep Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, bu hafta geri çekilmek istemenize neden olacak bir şey gün ışığına çıkabilir. 18 Ocak Çarşamba günü Merkür doğrudan Oğlak burcuna geçtiğinde ve Oğlak burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda işte biraz hareket olabilir. iş.

Bir yandan, doğrudan Merkür daha iyi iletişime yol açabileceğinden, amacınızı iletmek daha kolay olabilir. Ancak öte yandan, bağlaç gizli bir şeyi ortaya çıkarabilir. Bu nedenle, insanlara işteki sorunları hakkında seslenmek veya hakkında söylenip durduğunuz bir şeye sahip olmak için mükemmel bir zaman olabilir.

Her şey söylenip yapıldıktan sonra, birkaç gün sonra güneş Kova burcuna girdiğinde R&R için biraz zamana ihtiyacınız olabilir. Kova mevsimi sizi biraz içe dönük yapacak, bu nedenle işte biraz kopuk hissedebilir veya iş-yaşam dengenizin alışılmadık yönlerini ele alırken zihinsel olarak stresli hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, 21 Ocak Cumartesi günü Kova burcundaki yeni ay, önümüzdeki altı ay boyunca kişiselleştirilmiş bir iş-yaşam dengesi tezahür ettirmeniz için işaret olabilir.


Akrep Burcu 16 Ocak – 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, her şeyi yoluna koyuyorsunuz.

Hafta, 16 Ocak Pazartesi günü Oğlak burcundaki Merkür’ün İkizler’deki Mars’a ve kredi ve borç evinize 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Akrep, fiyatların arttığı bir dünyada dengeyi sağlamaya çalışırken bütçenle boğuşuyor olabilirsin. Daha fazla paranın geleceğine dair işaretler var, ancak henüz tam olarak burada değil. Bugün, güncel konularla ilgilenmek ve geleceği düşünmekle oldukça meşgul olabilirsiniz.

17 Ocak Salı günü, Kova burcundaki Venüs ve ev arkadaşları ve yaşam düzenlemeleri alanı, Koç burcundaki Jüpiter ile yarım kare açı yapıyor. Akrep, evde bazı değişiklikler olabilir. Birisi taşınıyor veya taşınıyor olabilir. Ve artık evdeki ve mahalledeki yeni duruma alışmaya başlıyorsunuz. Bu, işleri yoluna koyarken geçici bir kaos zamanı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.