Yengeç Haftalık Burç Yorumları (5 Aralık – 11 Aralık Haftası)

Yengeç burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 5 Aralık – 11 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

İnsanlar fikirlerinize gerçekten iyi yanıt veriyor. Söyleyecek bir şeyin olduğunda ne kadar heyecanlandıkları ya da komik bir şey söylediğinde ne kadar çok güldükleri gurur verici. Ve bu günlerde arkadaşlarınızdan ne kadar olumlu ilgi görürseniz, kabuğunuzdan çıkmak konusunda o kadar kendinize güvenirsiniz. Bu hafta vahşi tarafta bir yürüyüşe çıkacaksınız ve bu harika hissettirecek. Tabii ki çok tehlikeli bir şey yapmayın. Bu sizin için yeni başlangıçların zamanı olabilir. Belki Cumartesi günü bir arkadaşınıza daha önce kimseye söylemediğiniz bir şeyi gerçekten güvendiğinizi söylersiniz.


Yengeç Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kişisel alanınızı olduğu kadar kendiniz de yeniden yapabilirsiniz.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunda ve günlük rutin eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak şekilde başlıyor. Mutfağınızı yeniden düzenlemek veya ofisinizi tepeden tırnağa yeniden düzenlemek için çok ilham almış olabilirsiniz. Kanser, her şeyi bir bütçeyle yapmak, kapları yeniden kullanmak, duvar sanatı yaratmak ve pozitif enerji getirmek için bazı feng shui tedavileri eklemek için kendinize meydan okuyabilirsiniz. Sadece birkaç saat içinde güzel ve yeni bir odaya sahip olabilirsiniz. Bugün, bir alanı güzel ve verimli hale getirmek için birçok fikriniz ve yeteneğiniz var.

Yay burcundaki güneş ve iş eviniz ve iş arkadaşlarınız 7 Aralık Çarşamba günü İkizler burcundaki Mars’a karşıt açı yapıyor. Ayrıca İkizler burcunda bir dolunay var. Bugün, belirli bir çalışanla uğraşmak size zor gelebilir. Kanser, bu kişi oldukça saldırgan olabilir veya belki de hiç iş yapmıyor olabilir. Patronunuz bunu duymak istemiyor, bu yüzden tüm sorun masanızda. Ama bugün bu kişinin ortaya çıktığı gün. Dolunayın ışığı altında herkes neler olduğunu görüyor.


Yengeç Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, profesyonel yolculuğunuzun yönü bu hafta net görünmeyebilir. 4 Aralık Pazar gününden itibaren, Yay burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaparken bazı taahhütlerinizin karşılığını nasıl alacağınızdan emin olamayabilirsiniz. Kariyerinizde ilerleyebilmek için gününüze pozitif bir şekilde devam edin.

Birkaç gün sonra Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacağından, işle ilgili bazı planlar veya konuşmalar beklendiği gibi gitmezse umut sahibi olmanın zor olduğunu görebilirsiniz. Sıkı çalışmanızın bir şeye yol açacağına dair iyimser bir görüşe sahip olun. Merkür’ün 6 Aralık Salı günü karşıt burcunuz Oğlak burcuna gireceği göz önüne alındığında, mesleki taahhütlerinizin istikrarlı olmasını sağlamak için müzakerelerinizde daha topraklanmış hissedebilirsiniz.

Ertesi gün İkizler burcundaki dolunayda, iş hayatınızı olumsuz etkileyen bilinçaltı bakış açılarına “güle güle” demeye hazır olabilirsiniz. Son altı ayda bilinçaltı yaklaşımınızın ne kadar değiştiğini ve iş hayatınızda gizli yeteneklerinizi nasıl ortaya çıkardığınızı düşünün. Hafta sonunda, Venüs Oğlak burcuna girdiğinde, mesleki fırsatlarınıza kendinizi adadığınızı hissedeceksiniz.


Yengeç Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haritanızın ortaklık sektörüne giren Oğlak gezegenleri yığını, romantik duyularınızı uyandırıyor. Bu gezegenler sizi 23 Aralık’ta Oğlak burcundaki yeniaya hazırlamayı hedefliyor. Şu anda, Merkür’ün 6 Aralık’ta Oğlak burcuna girişi, su burcu olduğunuz için nadiren yaptığınız fikrinizi konuşmanıza yardımcı oluyor. Kalbinize yük olan tüm duyguları bir kez bıraktığınızda, katartik bir salıverme gibi hissedeceksiniz.

9 Aralık’ta Venüs Oğlak burcuna geçiyor ve aşk hayatınızın geleceği hakkında ince bir şekilde umut veriyor. Bekarsanız, bu size çevrimiçi bir flört profili oluşturma dürtüsünü verir. Mevcut bir ilişkiniz varsa, heyecan verici ve heyecan verici bir şey yapmak isteyeceksiniz.

7 Aralık’taki dolunay, özellikle Neptün’ün pus ve dalgalarının karışımıyla, en derin arzularınızı ortaya çıkarır. Git al, bb! Şüphelerinizin sizi mutluluktan alıkoymasına izin vermeyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.