Yengeç Haftalık Burç Yorumları (26 Aralık – 1 Ocak Haftası)

Yengeç burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 26 Aralık – 1 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Sonunda biraz geri çekilip büyük resme bakma lüksüne sahipsiniz. Bir süredir koşuşturmaca içindesin, ayrıntılara dikkat ediyorsun ve diğer herkesin mutlu olduğundan emin oluyorsun. Şimdi soru şu, mutlu musun? İşlerin gidişatını seviyor musun? Sen ve -bilirsin- kimin yeterince kimyası var mı? Tüm hafta boyunca bu soruları kafanızda evirip çevireceksiniz. Bazı günler, yapılacaklar listenizden bazı şeyleri silme konusunda hırslı hissederek uyanabilirsiniz, ancak bu hafta önemsiz işler için uygun bir hafta değil. Ev işleri için bir hafta sonu da değil. Bununla birlikte, romantizm için harika bir hafta sonu.


Yengeç Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yengeçler, 2022’nin son iş haftasından en iyi şekilde yararlanın! Çalışma haftanızın başlangıcı, muhtemelen tatillerde sevdiklerinizle vakit geçirmeye odaklanacaktır. İş telefonunuzu kapatın ve işinizi bir kenara bırakın. Festivaller sırasında anda olmaya odaklanın.

Hafta ilerledikçe, 28 Aralık Çarşamba günü Oğlak burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında, mesleki taahhütlerinizin ve iş ilişkilerinizin ne kadar ileri gittiğini düşünürken kendinizi daha duyarlı ve düşünceli hissedebilirsiniz. özellikle de sizin ve profesyonel ortaklıklarınızın ne kadar ilerlediğini düşünürken. Yıl boyunca ne kadar üstlendiğinize bile şaşırabilirsiniz!

Ertesi gün, Koç burcundaki ilk çeyrek ay boyunca profesyonel bir başarı için bir çeşit takdir alabilirsiniz. Bu enerjiyi yeni yıla yanınızda götürürken çalışma haftanızı güçlü bir notla bitirmek için bu ateşli ivmeyi kullanın! Bununla birlikte, Merkür de Oğlak burcunda geri hareket edeceği için neye devam etmek istediğiniz konusunda net bir fikriniz olsun. 2023’te kiminle çalışmak istediğinizi ve ne üzerinde çalışmak istediğinizi yeniden düşünün.


Yengeç Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Romantik ilerlemeleriniz, kozmosta otuz birinci akşamında gerçekleşmeyebilir. Bu hisler ayrıca sizi aşka daha az açık hale getirebilir ve romantik duvarlar örmenin cazibesi gerçek olacaktır. Bu gün kimseyi içeri alma ya da dışarıda tutma konusunda strese girmemeye çalışın ve bunun yerine yeni yıldan önce evde rahatlamanın yollarını arayın. Bununla birlikte, aşık olduğunuz kişiye ulaşma ihtiyacı hissediyorsanız, ayın Boğa burcundaki konumu nedeniyle kozmosun sizin lehinize çalışmak için daha çok çalışacağı otuz birinci öğleden sonra için plan yapmaya çalışın.

Görünümünüzü tazelemek istiyorsanız, bunu yapmak için hafta ortasında ay Koç burcundan geçerken adımlar atın. Bu ay yerleşimi, kişisel dönüşüm için mükemmeldir ve hafta boyunca geri giden Venüs, Mars, Plüton ve Merkür ile bağlantı, bu yeni trendleri kusursuz bir şekilde uygulamanıza yardımcı olacaktır.

Yılbaşı gecesini sade bir şekilde kutlamayı düşünün, böylece yeni yılda başarmayı umduğunuz şeylere odaklanabilirsiniz. Ayrıca, yirmi dokuzunda Merkür gerilemesi haritanızın romantizmi yöneten ve eski sevgilileri hayatınıza geri getiren bölümünü harekete geçirdiğinde, ilkinde kendinizi taze hissetmek isteyeceksiniz.


Yengeç Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir işbirliği mümkündür.

27 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Venüs ve ilişkiler eviniz, Kova burcundaki Satürn ve yakınlık eviniz ile yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, telefonun başında birinin aramasını bekliyor olabilirsiniz. Ve topun kendi sahalarında olduğunu fark etmedikleri için oldukça rahatsız hissedebilirsiniz. Yengeç, tam odaklanma gerektiren zorlu bir şey üzerinde çalışmak daha iyi bir fikir olacaktır. Zihniniz şu anda bu enerjiye uyumlandı.

28 Aralık Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün’ü ve fantezi uçuşları evinizi 60 açıyla açı yapacak. Yengeç, bugün hayal gücünüz sizinle birlikte kaçabilir. Ve çoğunlukla, surround sesle harika, tam renkli bir romantizm olabilir. Yanağınızdan ve boynunuzdan aşağı inen parmak uçlarının düşüncesi tüylerinizi diken diken edebilir. Bugün, bir aşk romanı yaşamak istiyorsunuz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.