Yengeç Haftalık Burç Yorumları (2 Ocak – 8 Ocak Haftası)

Yengeç burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 2 Ocak – 8 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Kesinlikle hoşlanmadığın birine razı olmamalısın, en azından şimdi değil. Bulabileceğiniz en abartılı romantizm için pazardasınız. Haftanın ilk yarısının tamamı, en büyük ve en iyilerle ilgileneceksiniz, bu da Salı günü abartılı bir satın alma işlemini açıklayabilir. Perşembe günü, başkalarıyla romantik olmasa da gerçekten dinamik bir şekilde bağlantı kurmanıza izin veren bir durumda olacaksınız. Bu hafta sonu yapacak çok şey var ama aktif olma havasında olacaksınız. Hatta bazı yeni projelere başlama havasında olabilirsiniz.


Yengeç Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay, haritanızın hedefleri yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, profesyonel hırslarla ilgili karnınızda bir ateş yaktığından, kalp meseleleri için fazla zaman olmayacak. İş hayatınız şu anda zorlu olacak ve bu da mevcut ilişkilerinizi zorlayabilir. Bu gün stres artacak, bu nedenle kişisel bakım ve romantizm için biraz zaman ayırdığınız konusunda dikkatli olmanız gerekecek.

Yeni flörtler ve romantik potansiyel peşindeyseniz, ilk veya ikinci olarak arkadaşlarınızla dışarıda bir gece planlamak isteyeceksiniz. Aşk gezegeni Venüs, Jüpiter ile faydalı bir bağlantıyı paylaşırken, haritanızın samimiyeti ve çalışmayı yöneten bölümünü aktive edecek.

Bu titreşimler, ileride sevgi dolu ortaklıklara yol açan tesadüfi karşılaşmaları heceleyebilir, ancak kendinizi oraya koymanız gerekecek. Arkadaşlarınızı şehre gitmeye ikna edemezseniz, aşkı çeşitli flört uygulamaları veya web siteleri aracılığıyla bulabilirsiniz. Her iki durumda da, bağlanmak istediğinize dair sinyaller göndermeye başlamanız gerekecek!


Yengeç Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, peşine düşmeniz için fırsatlar var.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, hayal gücünüz harekete geçiyor. Yengeç, geleceğe bakıp olasılıkları görebilirsin. Daha başarılı bir kariyer, daha güçlü aile bağları ve size yardım etmek için bir araya gelen harika bir topluluk gibi, istediğiniz hayatı kurmanıza yardımcı olacak şeylerin bir araya geldiğini görebilirsiniz. Bu rüya görmek için güzel bir gün.

4 Ocak Çarşamba günü, Kova burcundaki Venüs ve kaynaklar eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 60’lık açı yapıyor. Bugün, kaynaklara daha fazla erişiminiz var. Bunlar, iyi bir faiz oranıyla kredi almaktan evrak sorunlarınızda size yardımcı olacak birini bulmaya kadar her şeyi içerebilir. Sorsan, yardım etmek için biri gelir.


Yengeç Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yengeçler, yeni yıl başlarken mesleki düzenlemelerinizi yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda ne tür taahhütlerin veya çalışma ilişkilerinin devam etmeye değer olduğunu düşünün. Kavuşum dönüştürücü ve aydınlatıcı olduğu için, mevcut düzenlemelerinizde mecazi olarak ölmesi gereken şeyleri ima edebilir, böylece ilerlemek için güçlenmiş hissedebilir.

Ertesi gün, Merkür Oğlak burcunda geri giderken Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında, devam etmeye değer olan şeyler hakkında size daha iyi bir bakış açısı sağlayan bir sohbette bir şeyler gün ışığına çıkabilir. Altmışlık, profesyonel yolculuğunuzda ilerlemek istiyorsanız umutlu olmanız ve gerçekçi olmanız gerektiğini gösterir. Venüs ayrıca altmışlık sırasında Kova burcuna girecek ve bu, bazı profesyonel planlarınızı sessiz tutmak istiyorsanız benzersiz yatırımlara ve hatta mahremiyetinize değer verme konusunda tarafsız olabileceğinizi gösteriyor.

Neyse ki, Kova burcundaki Venüs, birkaç gün sonra Koç burcundaki Jüpiter’i 60 derece yapacak ve bu, neye yatırım yaparsanız yapın kariyerinizin, profesyonel statünüzün ve başarılarınızın yükselmesine yardımcı olacağını ima ediyor. 6 Ocak Cuma gününe kadar, burcunuzdaki dolunay sırasında mesleki gelişiminizi düşünürken derin düşüncelere dalabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.