Yengeç Haftalık Burç Yorumları (19 Aralık – 25 Aralık Haftası)

Yengeç burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 19 Aralık – 25 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

İster sıradan (yeni bir telefon planı gibi) ister doğası gereği daha duygusal (sevimli ama tehlikeli biriyle ateşli bir randevu gibi) olsun, hafta başlarken büyük, kafa karıştırıcı taahhütlerden kaçının. Haftanın ilerleyen saatlerinde karar verirken daha emin hissedeceğinizden emin olabilirsiniz. Salı ve Çarşamba, sosyal hayatınızda sorunlar yaratabilir ve şu anda yapılacak en iyi şey aynı zamanda bencillik yapmak olabilir. Devam et ve bir kez olsun önce kendini koy. Haftanın sonlarında, birbiri ile rekabet eden taahhütler arasında hokkabazlık yapacaksınız ve bu hafta sonu aşırı tepki verip duygusallaşmaktan kaçınacak akıllılara sahip olacaksınız.


Yengeç Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, birden fazla harika karşılaşmanız olabilir.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü Venüs’ün Oğlak burcunda olması ve ilişkiler evinizin İkizler burcundaki Mars’la 150˚’lik açı yapması ve sırlar eviniz ile başlıyor. Kanser, ilişkinizi ailenden gizli tutmak istemiş olabilirsin. Ama şimdi kedi çantadan çıktı. Çocuklarınızdan biri ailenize baklaları dökmüş olabilir. Ya da sevgilinle alışverişe çıktığın sırada ailenle karşılaştın. Ve şimdi her yerde tanıtım zamanı.

21 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve iş eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bugün, işinizi bitirme ve tatil için kaçma umuduyla işlerinizi hızlandırıyorsunuz. Yengeç, parça parça e-postalar gönderiyor veya son raporlarını yüklüyor olabilirsin. Bugün, işlerinizi halletmeye odaklanmış durumdasınız.


Yengeç Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda kendinden emin hissetmeye çalış Yengeç. 19 Aralık Pazartesi günü Oğlak burcundaki Venüs Koç burcunda geri giden Kayron ile kare açı yaptığında, düzenlemenizin kariyer yolunuz üzerindeki etkisine ilişkin tüm olumsuz duygularınızı bırakın. sorunları kafa kafaya ele almak.

Venüs de Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kare açı yaptığında üçgen açı yapacağından, bu dönemde doğru taahhütlerle çalıştığınızı, herhangi bir korku veya şüpheyi üzerinizden attığınız anda fark edebilirsiniz. Ayrıca, kaderin bir taahhüdü veya ortaklığı olabilecek bir şey ortaya çıkabilir! Ertesi gün, Jüpiter Koç burcuna girdiğinde profesyonel beklentileriniz hakkında daha iyimser hissedebilirsiniz. Ancak ilk giriş, Jüpiter’in gölge sonrası döneminin geri kalanı olacak, bu nedenle kariyer yolunuzu geliştirebilecek yeni bir fırsat başlatmadan önce iddianızı ve liderlik becerilerinizi gözden geçirin.

Güneşin kısa bir süre sonra Oğlak burcuna gireceği göz önüne alındığında, kariyerinizde kendi başınıza parlamanıza izin verirken sizi başarıya hazırlayacak profesyonel taahhütlere odaklanma zamanının geldiğini hissedebilirsiniz.


Yengeç Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Romantik gelişmeler hafta sonu Oğlak burcundaki yeniay sırasında ortaya çıkmayabilir. Haftanın başındaki titreşimler sizi aşka daha az açık hale getirebilir ve romantik duvarlar örmenin cazibesi gerçek olacaktır. Bu gün kimseyi içeri alma veya dışarıda tutma konusunda strese girmemeye çalışın ve bunun yerine evde rahatlamanın yollarını arayın. Bununla birlikte, aşık olduğunuz kişiye ulaşmanız gerekiyorsa, kozmosun sizin lehinize çalışmak için daha çok çalışacağı hafta sonu için plan yapmaya çalışın.

Görünümünüzü tazelemek istiyorsanız, 20 Aralık’ta Jüpiter Koç burcuna geri döndüğünde bunu yapmak için adımlar atın. Bu, kişisel dönüşüm için mükemmeldir ve bu yeni trendleri kusursuz bir şekilde uygulamanıza yardımcı olacaktır. Önümüzdeki yeni sezonu sade bir şekilde kutlamayı düşünün, böylece önümüzdeki aylarda başarmayı umduğunuz şeylere odaklanabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.