Yengeç Haftalık Burç Yorumları (12 Aralık – 18 Aralık Haftası)

Yengeç burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 12 Aralık – 18 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Dünyanın sunduğu her şeyi hak ediyorsun. Pazartesi günü bu tekliflerden birini satın almaya karar verebilirsiniz. Harcanan bir satın alma olabilir, ancak son zamanlarda tutumluysanız, bunu ödülünüz olarak kabul edin. Haftanın geri kalanı size biraz daha küçük paketlerde ödüller sunacak. Bir süredir haber almadığınız iyi arkadaşlarınız arayabilir. Bir tatlı sana bakkalda göz yumacak. Hayat daha spontane ve eğlenceli olacak. Bu hafta sonu iç saha cephesinde işler daha az eğlenceli olabilir, ancak baskının sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Rahatlamak.


Yengeç Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yengeçler, çalışma haftanıza gitmek için sizi ne heyecanlandıracak? Çalışma haftanızın başında, 12 Aralık Pazartesi günü Yay burcundaki güneş Kova burcundaki Satürn’ü 60’lık açı yaptığında yapıyı araştırın.

Yumruklarla yuvarlanmak genellikle daha eğlenceli olsa da, değişmez alışkanlıklarla yarı esnek bir rutin içinde çalışırsanız başarılı olabilirsiniz. Yapıya bağlı kalmak, birkaç gün sonra Yay burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında ortaya çıkabilecek olası sorunları veya gri alanları hafifletebilir. Bir rutine veya programa bağlı kalmazsanız, bu kare iş-yaşam dengenizi alt üst edebilir!

15 Aralık Perşembe günü Oğlak burcundaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaptığında, ortaklıkların ve taahhütlerin sonunda bir araya geldiğini hissedebilirsiniz! Bir proje teklifi veya bir meslektaşla çalışma fırsatı gibi heyecan verici bir şey ortaya çıkabilir. Bu nedenle, kararınızı vermeden önce herhangi bir müzakereyi tamamlamak ve son dakika ayrıntılarını aramak için ertesi gün Başak’taki son dördün ayını kullanın. Hafta sonu boyunca yeni profesyonel deneyimlere açık olun!


Yengeç Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işler doğru yönde akıyor.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü güneşin Yay burcunda olması ve rutin evinizin Kova burcundaki Satürn’le 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün çok etkilisin. Zamanlanandan önce görev listelerini hızlı bir şekilde gözden geçirebilirsiniz. Yengeç, zorlu soruların cevaplarını görebilir ve gerekirse görevleri devredebilirsin. Meşhur “akış” içindesiniz. Bugün işteyseniz, büyük bir satış elde edebilir, bir müşteriden teşekkür notu alabilir veya genellikle kaba amirinizden sırtınızı sıvazlayabilirsiniz.

14 Aralık Çarşamba günü güneş, Balık burcundaki Neptün karesine ve yazı ve yayıncılık evinize doğru ilerliyor. Bugün, inanılmaz bir yetenekle yazabilirsiniz. Sevginizi ve minnettarlığınızı ifade etmek için doğru kelimeleri buluyorsunuz. Kanser, bir makale yazabilir veya kitabını yayınlayabilirsin. Ve şu anda ruhlar âlemiyle bir bağlantınız olduğuna göre, 2023 için dileklerinizin bir listesini yazın.


Yengeç Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Gerçeği söylemek seksi, sevgili Yengeç, özellikle bunu sanatsal bir şekilde yapabiliyorsan. Etkileyici yönünüzü beslemek, bu hafta sizi başkaları için daha çekici hale getirirken, bir yandan da benlik duygunuzu ve güveninizi geliştirir. Hayır, bir sonraki Degas olmak zorunda değilsiniz, ancak haritanızın yaratıcılığı yöneten bölümünde kamp kuran üç gök cismi ile ilham veren insanlara, etkinliklere ve projelere doğru çekileceksiniz.

Bu titreşimler, haftanın başında Yengeç burcundaki ay güneşinizle aynı hizaya geldiğinde özellikle öne çıkacak. Ayın on birinci günü Aslan burcuna geçtiğinde iç çatışmalar ortaya çıkabilir, ancak üstesinden gelebilir ve kendinize inanabilirseniz, zirveye çıkmalısınız. Terazi ayının sizinle romantik bir hava paylaştığı hafta sonu enerjiniz özellikle çekici ve çekici olacak.

Bu kozmik iklim, aşık olduğunuz kişiyle flört etmek veya vakit geçirmek için mükemmeldir, çünkü karşılaştığınız herkes üzerinde bir izlenim bırakacağınızdan emin olabilirsiniz. Hem kendinize hem de evrene dokunduğunuzu hissedeceksiniz, bu da size başkalarının çekileceği dingin bir nitelik kazandıracak. Başkalarının enerjisine özellikle duyarlı olacağınız için, kendinizi kötü etkilerle veya zehirli insanlarla çevrelememeye dikkat edin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.