Yay Haftalık Burç Yorumları (5 Aralık – 11 Aralık Haftası)

Yay burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası neler bekliyor? Yay burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 5 Aralık – 11 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta bir esinti olacak. Tabii ki, bazı günler diğerlerinden daha esinti olacak, ama her şey iyi görünüyor. İletişim, haftanın başlangıcına doğru güçlü bir şekilde ortaya çıkıyor ve bir şeyler planlarken küçük ayrıntıları ihmal etmeyin. Haftanın ortasına doğru o kadar meşgul olacaksınız ki hiçbir şey hakkında ne hissettiğinizden emin olamayacaksınız. Duygularınız hakkında gerçekten düşünmek için zamanınız olmayacak, ancak kendinize biraz zaman ayıracak, sizi rahatlatacak ve her şeyi bir perspektife oturtacak.


Yay Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, büyük ilerleme kaydediyorsunuz.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunuzda ve güven eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak şekilde başlıyor. Yay, geçmişten gelen kinleri serbest bıraktığınız ve kişisel güvensizlikleri bıraktığınız için kendinizi daha özgür hissediyor olabilirsiniz. Artık peşinden koşmak istediğiniz şeye eğilmeye hazırsınız. Önündeki yol artık açık. Önceliklerini biliyorsun. Yardımsever insanları nasıl bulacağınızı biliyorsunuz. Ve bir şeyi ne kadar uzun süre yaparsan o kadar zevk aldığını biliyorsun. Bugün, başarıya giden yoldasınız.

Yay burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) 7 Aralık Çarşamba günü İkizler burcundaki Mars ile karşıt açı yapıyor. Ayrıca İkizler burcunda bir dolunay var. Aşkı arıyorsanız, yeni insanlarla tanışmak için harika bir zaman. Hızlı buluşma etkinliğine veya bekarlar buluşmasına gitmeyi düşünün. Yay, birlikte takılan bir grup bekar insan bulmak gerçekten iyi olurdu. Bugün çok ilginç bir eşleşme bulabilirsiniz.


Yay Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, biraz stresli bir çalışma haftası olabilir. 4 Aralık Pazar günü burcunuzdaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında profesyonel gelişiminize odaklanın. Kim olduğunuz ve bir profesyonel olarak masaya ne getirdiğiniz konusunda net bir bakış açısı koruyun. Herhangi bir yanılsamanın veya yanılgının algınızı gölgelemesine izin vermeyin.

Birkaç gün sonra burcunuzdaki Merkür’ün Balık burcundaki Jüpiter’le kare açı yapacağı göz önüne alındığında, bazı yanlış anlaşılmalara rağmen kendinizi oldukça iyimser hissedebilirsiniz. Herhangi bir aksilik veya gaf olsa bile, sohbette neşeli bir yaklaşımla en azından üstesinden gelirsiniz. Şans eseri, Merkür 6 Aralık Salı günü Oğlak burcuna girecek. Fazladan para kazanmak veya sıkı çalışmanız için hak ettiğiniz takdiri almak için finansal fırsatlarla uğraşırken daha özgüvenli hissedebilirsiniz.

Ertesi gün İkizler burcundaki dolunayda, profesyonel taahhütlerinizin ve ortaklıklarınızın son altı ayda ne kadar büyüdüğü konusunda daha derin düşüncelere sahip olabilirsiniz. İş hayatınızı kimlerin etkilediğini ve bu bölümü kapatmak için bu düzenlemelerden neler çıkarabileceğinizi düşünün. Hafta sonunda Venüs Oğlak burcuna girdiğinde bolluğunuzdan daha emin hissedebilirsiniz.


Yay Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

7 Aralık’taki dolunay, kağıt üzerinde basit bir görev gibi görünebilecek başkalarını kendinizin önüne koymanızı istiyor. Ancak, söylemesi yapmaktan daha kolay. Bunun nedeni, başkalarının sizi statü veya ilgi için kullandığını fark edebilmenizdir. Bu sırada havaya izin veren Neptün faktörü nedeniyle niyetleri göründüğü gibi değildir. Durumları işlemeye adadığınız için, ilişkilerde duygusal aldatmacaların kurbanı olmanıza izin verebilir.

Yedinci ayın akşamının ilerleyen saatlerinde, geri giden Mars, doğrudan güneşinize karşı çıkarak genel kozmik titreşime gerilim katar. Birinin sizi yanlış yöne ittiğini düşünüyorsanız, konuşmanız veya gerçeği görmenize kimin yardım edebileceğini bilmesi önemlidir. Sonsuz yalanların kurbanı olmayın. Ortaklığınızda neye inanmak istediğinizi deşifre etmek size kalmış. Ama her şeyden önce dramadan uzak durmaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.