Yay Haftalık Burç Yorumları (26 Aralık – 1 Ocak Haftası)

Yay burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası neler bekliyor? Yay burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 26 Aralık – 1 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında zor durumdaysanız, belki biraz ilham alma zamanı gelmiştir; biraz taze enerji veya belki biraz macera! Hiçbir şey ufku genişleten bir deneyim gibi kanı akıtamaz. Şu anki en büyük soru, bunu kiminle deneyimlemek isterdin? Perşembe ve Cuma günleri evdeki sorunlarla başa çıkmak için biraz çaba sarf edeceksiniz. Ve öyle oldu ki, bu hafta sonu kalbinizin atmasını sağlayan ve macera arayan biriyle tanışabilirsiniz. Bingo.


Yay Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, yılın son iş haftasında elinizden gelenin en iyisini yapın! Hafta başında tatilin tadını sevdiklerinizle birlikte çıkaracağınız için iş kafanızda olmayacak. İyi arkadaşlıklar, lezzetli yemekler ve bolca dinlenmenin tadını çıkararak bu süre zarfında eğlenin.

28 Aralık Çarşamba gününe kadar, Oğlak burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında, yıl boyunca neye değer verdiğinizi ve güvenliğinizin nasıl değiştiğini daha iyi yansıtabilirsiniz. Altmışlık ayrıca, sahip oldukların ve uğruna çalıştıkların için müteşekkir hissetmeni sağlayabilir. Ancak Neptün, Venüs üzerinde puslu bir sis oluşturabileceğinden, yanılsama tarafında yayın yapmamaya çalışın.

Bir gün sonra Koç burcundaki coşkulu ilk dördün sırasında moralinizin yüksek olmasını bekleyin. Ateşli lunasyon sizi ileri atılmaya teşvik etse de, tüm doğru bilgilere sahip olduğunuzdan emin olmak için bir adım geri atmanız en iyisi olacaktır çünkü Merkür Oğlak burcunda geri hareket edecek ve hemen Oğlak burcunda Venüs ile kavuşacaktır. Banka hesap hareketlerinizi takip ederken mesleki ve finansal güvenliğiniz konusunda kararsız kalmamaya çalışın!


Yay Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Koç ayı, şu anda burcunuzun karşısında yer alan Mars’la faydalı bir bağlantıyı paylaştığı için otuzuncuda kendinizi oldukça motive hissedeceksiniz. Bu kozmik iklim size rekabet avantajı sağlayacak, bu nedenle, aşık olduğunuz kişinin birkaç potansiyel eşle hokkabazlık yaptığını düşünüyorsanız, şimdi harekete geçme ve bir izlenim bırakma zamanı. Sadece kimsenin ayağını ateşin üzerinde tutmamaya çalış. Değerinizi sergilemeye ve başkalarına bunu görmeleri için baskı yapmaya dayalıysa, kendiniz ve bu senaryonun sonucu hakkında daha iyi hissedeceksiniz.

Yönetici gezegeniniz Jüpiter Koç burcunda, tutkulu yönünüzü ortaya çıkarıyor. Verecek çok sevgisi olan kocaman bir kalbin varmış gibi hissedeceksin, ama kalbini sana tam anlamıyla değer vermeyen biri için harcamadığından emin ol.

Ay burcunuzda kamp kuracağından, 31 Aralık’ta topun düşmesini beklerken moraliniz yüksek olacak! Güveniniz, enerji düzeyleriniz ve çekiciliğiniz, katıldığınız tüm toplantılarda sizi kolayca ilgi odağı haline getirecek olan bu Ay yerleşiminden büyük bir destek alacaktır. Bu nedenle, Yeni Yıl yaklaşırken öpüşecek bir partner bulmak çocuk oyuncağı olmalı. Tekrar tanışmak isteyeceğin biriyle karşılaşırsan bilgi alışverişinde bulunmayı unutma!


Yay Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işleri dengede tutuyorsunuz.

27 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Venüs ve harcama eviniz, Kova burcundaki Satürn’e ve planlar ve hesap tabloları evinize yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, kalbinizle kafanız arasında küçük bir savaş var. Kafanız harcama limitinizin ne olduğunu bilir, bütçeniz hakkında bir fikir sahibi olur ve tasarruf yolunda neyi başarmak istediğinizi bilir. Ancak kalbiniz, yeni ve harika bir güneş gözlüğü veya mikropları yok etmek için UV ışığı içeren bir su şişesi için çarpıyor olabilir. Yay, bütçeyi aşmak için mücadele ediyorsun.

28 Aralık Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün’ü ve mesken evinizi 60 açıyla açı yapacak. Bugün yuva yapıyor olabilirsiniz. Yay, dışarıdaki hava başka bir şey yapmayı zorlaştırıyor olabilir. Evde kalmak, polar bir battaniyeye sarılmak ve çocuklarınızla animasyon filmler izlemek isteyebilirsiniz. Belki biraz eski usul bir şeyler yapmak istiyorsunuz ve ailenizle birlikte yemek masasında bir yapbozu bir araya getiriyorsunuz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.