Yay Haftalık Burç Yorumları (2 Ocak – 8 Ocak Haftası)

Yay burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası neler bekliyor? Yay burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 2 Ocak – 8 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, kiminle yaptığınız konuşmaların kısa sürdüğünü bilirsiniz. Salı günü uyumsuz kimyanız yüzünden canınız sıkılabilir, ancak Çarşamba gününe kadar dikkatiniz bunun için endişelenemeyecek kadar dağınık olacaktır. Ve neden endişeleniyorsun? Bağlantı kurmak için doğru fırsatı bulamamış olma ihtimaliniz çok yüksek. Cuma günü ikiniz için mükemmel aktiviteyi hayal etmek için çok zamanınız olacak, muhtemelen romantik ama kesinlikle gündelik. Bir iyimserlik dalgası sizi hafta sonu boyunca taşıyacak.


Yay Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın ilk bölümünde partinin can damarı siz olacaksınız. Her zaman oldukça ışıltılısın sevgili Archer, ama bu kozmik iklim auranı bir sonraki seviyeye taşıyacak ve insanlar sana aşırı derecede çekilecek. Dikkatiniz yüksek talep görse bile, yalnızca ilginizi artıracak olan yalnızca hobilerinize ve yakın arkadaşlarınıza odaklanmak için ilham alacaksınız.

Ayın kararlı ve şehvetli Boğa burcunda olduğu ilk ayın akşamında işler yavaşlamaya başlayacak. Bu, programınızı kontrol etmek ve kenara ittiğiniz herhangi bir tarih için kalem almak için iyi bir zamandır. Ay ayrıca fiziksel sağlığınızı kontrol etmenizi ister. Kişisel bakım için geciktiyseniz, şimdi fişten çekip kendinizi şımartmanın tam zamanı.

Ay ile Kuzey Düğümü arasındaki birinci ve ikinci ittifak, kaderin karşılaşmalarına neden olabilir, bu yüzden kucağınıza düşen tatlı anları başından savmamaya çalışın. Ay İkizler burcuna geçtiğinde, haritanızın romantik ortaklıkları yöneten bölümünü harekete geçirdiğinde, işler sizin için romantik bir şekilde hizalanacak.


Yay Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta başarılarınız yıldızlarda yazılı.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Yay, psişik yeteneğiniz bugün oldukça güçlü ve biraz otomatik yazmayı denemek isteyebilirsiniz. Yani, elinizde kalemle yazmaya başlıyorsunuz ve düzenleme yapmadan düşüncelerin sayfaya akmasına izin veriyorsunuz. Sonunda, yüksek benliğinizden bazı şaşırtıcı içgörüler elde edebilirsiniz.

4 Ocak Çarşamba günü Kova burcundaki Venüs ve dans eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 60’lık açı yapıyor. Bugün, sürüklenebilirsin. Yay burcu, akşam bir arkadaşınızla dans aerobik dersi alıyor, balo salonu dansı öğreniyor veya line dance yapıyor olabilirsiniz. Bugün, doğaçlama karışık dans rutininizde ustalaşabilirsiniz.


Yay Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

2023’te neye öncelik vermek istediğine karar ver Yay burcu! 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda değer verdiğiniz şeyler kökten değişebilir. Kariyeriniz ve mali durumunuzla ilgili bir şeyler gün ışığına çıkabilir.

Oğlak burcundaki Merkür retrosu bir gün sonra Balık burcundaki Neptün’ü 60 derece geçeceğinden, özel hayatınızda başka bir şeye değer verdiğiniz için size daha büyük bir takdir kazandıracak bir şeyin yaklaşmakta olduğunu ima edebilir. Bu süre zarfında zamanınızın, enerjinizin ve emeğinizin kariyerinizden önce özel hayatınıza akıtılması gerektiğini hissedebilirsiniz.

Venüs’ün 60’lık açı sırasında Kova burcuna da gireceği göz önüne alındığında, iş arkadaşlarınızla yaptığınız konuşmalarda benzersiz bir yakınlık hissedebilirsiniz. Hatta bu Venüs geçişi sırasında beklenmedik bir iş arkadaşınızla daha iyi bir bağ kurabilirsiniz!

Kova burcundaki Venüs, 4 Ocak Çarşamba günü Koç burcundaki Jüpiter’e altmış açı yapacağından, bu sizi fikirleriniz, tutku projeleriniz ve benzersiz yaratıcı girişimleriniz hakkında konuşurken başkalarına yaklaştırır. Bir konuşma yeni bir yöne gidebilir, bu yüzden tartışmaya açık olun. Haftanın sonunda, Yengeç burcundaki dolunay sırasında yatırımlarınız üzerinde daha fazla kontrole sahip olduğunuzu ve bu sayede güçlendiğinizi hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.