Yay Haftalık Burç Yorumları (19 Aralık – 25 Aralık Haftası)

Yay burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası neler bekliyor? Yay burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 19 Aralık – 25 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Üzgün ​​mü hissediyorsun yoksa biraz düşünceli misin? Hafta başlarken tamamen dalgın ve hayalperest olacaksınız, bu yüzden bariz olanı yapmaktan çekinmeyin ve kendinizi düşüncelerinize kaptırmak için biraz sessiz zaman ayırın. Her zaman eğlenceli ve sosyal olmak zorunda değilsin! Tabii ki, haftanın ortasında, tam olarak istediğin bu olabilir ve kendine güven ve iyimserlikle dolu olacaksın. (Ve sevimli biri bunu çekici bulursa şaşırmayın!) Haftanın ilerleyen saatlerinde tekrar para için endişelenmeye başlayabilirsiniz, ancak işin püf noktasını bilirsiniz: yaratıcı olun. Kuruşları çimdiklemenin yeni yollarını bulun. Bu hafta sonu insanlarla konuşun.


Yay Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir iyilik üç kat geri geliyor.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü, Venüs’ün Oğlak burcunda olması ve alışveriş evinizin, İkizler burcundaki Mars’la 150˚’lik açı yapması ve ilişkiler eviniz ile başlıyor. Yay, birinden almak istediğin şey, en azından bulunduğun mağazada bulunmayabilir. Ve şimdi bu özel öğeyi bulmak için çabalıyorsun. Bu senin hatan değil. Tedarik zincirinde gecikmeler olabilir veya bu, bu yıl çok popüler bir ürün. Ancak şimdi bu değerli hediyeyi bulmak için hem şehirde hem de internette arama yapmanız gerekebilir.

21 Aralık Çarşamba günü, Yay burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) ve güven eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Etrafınızdaki insanlar size iltifat etmek için ellerinden geleni yapıyor gibi görünüyor. Yıl boyunca ilerlemenizi izliyorlar ve arkadaşlarınız ve akrabalarınız ne kadar iyi bir iş çıkardığınızı söylemek için adım atıyorlar. Yay burcu, bu duygular gerçektir, bu yüzden onları neşeyle karşılamak için kollarınızı açın.


Yay Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bu yeni finansal dalgaya hazır mısınız? 19 Aralık Pazartesi günü Oğlak burcundaki Venüs Koç burcunda geri giden Kayron ile kare açı yaptığında ve Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaptığında kendinizi güvende hissetmek için ihtiyacınız olan şeyin yanında olun. , yaratıcılık ve kendini ifade etme.

Neyse ki, dünyevi üçgen, iş yerinizde yaratıcı istikrarınızı sağlamak kaderinizin ve kaderinizin bir parçası olduğu için daha istikrarlı hissetmenize yardımcı olabilir. Ertesi gün Jüpiter’in Koç burcuna gireceği göz önüne alındığında, sanatsal becerilerinizin ve düşünce sürecinizin yükseldiğini hissedebilirsiniz! Jüpiter’in geniş, kendi kendini yöneten nitelikleri, Koç’un ateşli enerjisiyle güçlendirilir. Bu yüzden, tarzınızı geliştirmeniz ve tutku projelerinizi hayata geçirmeniz için mükemmel bir zaman.

21 Aralık Çarşamba günü güneş Oğlak burcuna gireceğinden, işinizin değeri ve yaratıcı çabalarınızla yol gösterme beceriniz konusunda daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Haftanın sonunda, Oğlak burcundaki yeniay sırasında önümüzdeki altı ay boyunca daha fazla zenginlik ve güvenlik inşa etme niyetini belirleyin.


Yay Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta aşk için oldukça motive hissedeceksiniz. Bu kozmik iklim size rekabet avantajı sağlayacak, bu nedenle, aşık olduğunuz kişinin birkaç potansiyel eşle hokkabazlık yaptığını düşünüyorsanız, şimdi harekete geçme ve bir izlenim bırakma zamanı. Sadece kimsenin ayağını ateşin üzerinde tutmamaya çalışın; Başkalarına bunu görmesi için baskı yapmaktansa değerinizi sergilemeye dayalıysa, kendiniz ve bu senaryonun sonucu hakkında daha iyi hissedeceksiniz.

Hafta, şefkatli yönünüzü ortaya çıkaracak. Verecek çok sevgisi olan kocaman bir kalbin varmış gibi hissedeceksin, ama kalbini sana tam anlamıyla değer vermeyen biri için harcamadığından emin ol. Özgüveniniz, enerji düzeyleriniz ve çekiciliğiniz, katıldığınız tüm toplantılarda kolayca ilgi odağı haline gelmenizi sağlayacak olan bu Ay yerleşiminden büyük bir destek alacağı için moraliniz yüksek olacak. İlgilenecek bir eş bulmak çocuk oyuncağı olmalı. Tekrar tanışmak isteyeceğin biriyle karşılaşırsan bilgi alışverişinde bulunmayı unutma!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.