Yay Haftalık Burç Yorumları (12 Aralık – 18 Aralık Haftası)

Yay burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası neler bekliyor? Yay burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 12 Aralık – 18 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bazı iyi şanslar yolunuza çıkıyor. Bir seyahat planlıyorsanız, birinci sınıfa yükseltilmeniz için iyi bir şans var. İstediğiniz bir şey varsa, partneriniz bunu yapar veya size sorulmadan satın alır. Bunu hiçbir şey açıklayamaz. İşler yolunda gidiyor. Yollarına devam etmelerini sağlamak için hafta ortasında otorite figürleriyle herhangi bir çatışmadan kaçının ve Cuma günü arkadaşlarınızla mümkün olduğunca çok konuşarak zaman geçirin. Birisi sizi kontrolsüz bir şekilde gülmeye başlatan bir fıkra anlatacak. Pazar günü bunu hatırladığınızda gülümseyeceksiniz.


Yay Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yay Burcu, bu hafta profesyonel bir arenada öne çıkma zamanınız olabilir! 12 Aralık Pazartesi günü burcunuzdaki güneş Kova burcunda Satürn’e 60 açı yaptığında profesyonel bir ortamda konuştuğunuzda iş arkadaşlarınız sizi dinlemeye hazır ve isteklidir. profesyonel tartışmalarda liderlik yaparken hiç. Moraliniz, benzersiz bakış açınız ve otoriteniz çok takdir ediliyor, bu yüzden ona yaslanın!

Ancak burcunuzdaki güneş Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında, yalnızca kendiniz için değil, profesyonel alanınızda ve kişisel yaşamınızda başkalarıyla da daha net sınırlara sahip olmanız gerekebilir. Neptün’ün bulutlu etkisi, dikkatli olmazsanız iş-yaşam dengenizi bozabilir. Bu nedenle, rutininizi ve programınızı sürdürmek için sınırlarınızı koruduğunuzdan emin olun.

Konuşmak ve temel kurallar oluşturmak için bir fırsata ihtiyacınız varsa, bunu 15 Aralık Perşembe günü Oğlak burcundaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaptığında yapın. terim. Bu geçişi, mesleki fırsatlarınızı meyve verecek şekilde konuşmak için bile kullanabilirsiniz.


Yay Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, insanlar size hayranlıkla bakıyor.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü güneşin Yay burcunda (doğum günün kutlu olsun!) ve güven evinizin Kova burcundaki Satürn’le 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Yay, yüksek satış veya mükemmel müşteri hizmetleri için bir ödül alabilirsiniz. Bir müşteri sizin hakkınızda parlak bir eleştiri yazıp doğrudan amirinize gönderebilir. Ve bu sizin için alışılmadık bir durum olmasa da, bu iyi niyetten yararlanma fırsatınız. Patronunla oturup gelecek yılın başlarında bir terfi istediğini söylemek isteyebilirsin.

14 Aralık Çarşamba günü güneş, haritanızın tabanındaki Neptün karesine doğru ilerliyor. Yetiştirilme tarzınızla ilgili, yıllardır sahip olduğunuz birçok varsayımı yeniden düşünmenize neden olan bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Yay burcu, bir aile üyesinin size nasıl gerçekten engel olmaya değil, yardım etmeye çalıştığını görebilirsiniz. Yolunuzu kapattığını düşündüğünüzde birinin sizi nasıl korumaya çalıştığını görebiliyordunuz. Bugün, bir aydınlanma yaşayabilirsiniz.


Yay Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Başak ayı güneşinizle bir kare oluşturduğundan, on altıncı gün sizin için önemli bir gün olacak sevgili Okçu. Bu kozmik iklimde, bir ilişkide sizi neyin güvende veya güvensiz hissettirdiğiyle ilgili temalar ele alınmalıdır. Kıskançlık geçmişiniz varsa veya ortaklarınızdan sıklıkla şüpheleniyorsanız, bu kalıpları daha fazla analiz etmeye değer.

Tarihsel olarak konuşursak, eski sevgililerinizin sadakatsizlikten şüphelendiğinizde haklı mıydınız yoksa korkuya dayalı suçlamalar mı yapıyordunuz? Gelecekteki ortaklarınızın sizi romantik açıdan güvende hissettirmek için masaya neler getirebileceğini düşünün ve ardından bu idealleri ileriye doğru nasıl sağlıklı bir şekilde iletebileceğinizi düşünün.

On yedinci, sizin için hayırlı bir gün olacak. Bu süre zarfında bir duygu patlaması hissedeceksiniz, ancak kendinizi anlamlı ve diplomatik olarak ifade edecek araçlara sahip olacaksınız. Bu günü, özellikle son zamanlarda gözünü diktiğin biri varsa, nasıl hissettiğini başkalarına bildirmek için kullan. Bu enerji aynı zamanda varlığınızı da güçlendirecektir. Yani, etkilemek istediğiniz bir sosyal medya tutkunu varsa, bunu süper sevimli bir gönderiyle yapabilirsiniz – işin içinde entelektüel bir unsur varsa bonus puanlar.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.