Terazi Haftalık Burç Yorumları (5 Aralık – 11 Aralık Haftası)

Terazi burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 5 Aralık – 11 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Dünya güzel ve şekerler lezzetli ama Pazartesi günü ölçülü olmak çok önemli. Bütün sabahı pencereden dışarı bakarak geçirme. Ve düzgün bir öğle yemeği yerine şeker yemeyin yoksa daha sonra pişman olursunuz. Bu hafta yapacak çok işiniz var ve işinizde yapacak çok işiniz var, ancak başınızı eğip buna bağlı kalırsanız günler uçup gidecek. Önünüzde oldukça güzel bir hafta sonu var. Mümkün olduğunca aktif olun. Belki sıradan ve açık havada bir şeyler gibi küçük bir buluşma bile organize edebilirsiniz.


Terazi Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, önemli işlerinizi hallediyorsunuz.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunda ve iletişim eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak şekilde başlıyor. Beyniniz bugün tüm silindirleri ateşliyor. Bu, bir sınava çalışmak, dönem ödevini bitirmek veya bir derse katılmak için harika bir gün. Terazi, soruyu cevaplamak için elinizi kaldırmaya, hatta ayağa kalkıp gruba bildiklerinizi anlatmaya hazırsınız. Ancak bu yön aşırı iyimser olabilir. Ödevi son dakikaya bırakmayın yoksa zamanınız tükenebilir.

Yay burcundaki güneş ve iletişim eviniz 7 Aralık Çarşamba günü İkizler burcundaki Mars ile karşıt açı yapıyor. İkizler burcunda da bir dolunay var. Terazi, münazara konusunda çok iyisin (belki lisede münazara takımındaydın). Bugün, kolayca bir tartışmaya girebilirsiniz. Birinin gerçeklerinin düzeltilmesine ihtiyacı olduğunu hissedebilirsiniz. Ancak düzeltilmek istemiyorlar, bu yüzden düzeltmenizi düzeltiyorlar. Ve yakında bilgileri ileri geri çarptığınız agresif bir tenis maçınız var. Bugün, çekişmeli insanlara dikkat edin.


Terazi Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, çalışma haftanız boyunca net iletişim kurmaya odaklanın. 4 Aralık Pazar günü Yay burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında, mesleki taahhütlerinizden bazıları başlangıçta beklendiği kadar net olmayabilir. işinizi yapmak için ihtiyacınız olan bilgiler.

Herhangi bir sorundan kaçınmak istiyorsanız, daha sonra değil, havayı temizlemeye çalışın çünkü yanlış iletişim, birkaç gün sonra Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında bazı potansiyel hatalara yol açabilir. Bazı iletişimleriniz veya planlarınız ters gitse bile en azından Merkür-Jüpiter karesi olumlu bir sonuca götürebilir. Ancak yerine getiremeyeceğiniz şeyler için söz vermeyin!

En azından Merkür 6 Aralık Salı günü Oğlak burcuna girecek, bu da iş yerindeki konuşmalarda kendinizi daha otoriter hissetmenize yardımcı olacaktır. İkizler burcundaki dolunay, ertesi gün profesyonel yolculuğunuzda ne kadar ilerlediğiniz hakkında düşünmeniz için size yiyecek verecek. Dolunay altında geçen altı ayda ne kadar öğrendiğinizi, büyüdüğünüzü ve deneyimlediğinizi düşünün. Gümüş astarınızı bulun!


Terazi Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sakin dış görünüşünüze rağmen, burcun en azimli ve motive üyelerinden birisiniz sevgili Terazi. Siz her zaman mükemmellik için çabalıyorsunuz, oysa diğerleri sıradanlıkla yetinebilir. 6 ve 9 Aralık tarihlerinde Merkür ve Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi, haritanızın kişisel tutkuları yöneten bölümünü aydınlatırken, haftanın başlangıcı sizi geleceğinize aşırı derecede odaklamış olacak.

Önemli olan tek şeyin iş olmadığını unutmayın ve 7 Aralık’taki İkizler dolunayı sırasında oyun oynamak için biraz zaman ayırmaya çalışın. dengeyi sağlamak için onların yerine.

Yeni bir romantik ilginin dikkatini çekmeye çalışıyorsanız, şu anda dikkatlerini çekmek zor olabilir. Ama pes etme! Gönül meseleleri söz konusu olduğunda gelecek hafta daha umut verici görünüyor. Bu hafta sizi kozanızdan çıkarmak ve hayallerinize ulaşmak için hamleler yapmakla ilgili.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.