Terazi Haftalık Burç Yorumları (26 Aralık – 1 Ocak Haftası)

Terazi burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 26 Aralık – 1 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü o kadar çok şey oluyor ki ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Nereye bakacağınızı pek bilmiyorsunuz. En azından çarşambaya kadar hareket halinde olacaksın. Ancak o zaman nihayet bir mola verebilir ve nefesinizi tutabilirsiniz. Haftanın geri kalanında, özellikle Perşembe ve Cuma günleri, kim olduğunu bildiğiniz kişilere dikkatinizi vermek için çok daha fazla zamanınız olduğunu göreceksiniz. Bu kişi temelde bugünlerde düşünebileceğiniz tek şey. Onları düşünmekten daha fazlasını yapmaya hazır mısın? Bir plan yapmak!


Terazi Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu yılın son çalışma haftasının tadını çıkar Terazi! Hafta başında işinize odaklanmak yerine aileniz ve arkadaşlarınızla vakit geçirin. Bu dönemde sevdiklerinizle birlikte bayram eğlencelerinin tadını çıkarmak için kendinize zaman ayırmalısınız! Ardından, 28 Aralık Çarşamba günü Oğlak burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında vites değiştirin.

Sekstil açıldıkça, kendinizi aşırı bağlı hissetmekten kaçınmak için çalışma haftanız boyunca daha iyi bir program veya rutin üzerinde çalışmanız gerekebilir. Aşırı taviz vermeden esnek olmaya çalışın çünkü dikkatli olmazsanız altmışlık sizi yanlışlıkla sınırlarınızdan vazgeçirebilir.

Neyse ki, ertesi gün Koç burcundaki ilk çeyrek ay boyunca profesyonel taahhütleriniz hakkında daha emin ve proaktif hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, Ay sırasında Merkür Oğlak burcunda geri hareket ettiğinde aksiliklere veya yanlış iletişimlere hazır olun!

Oğlak burcunda geri giden Merkür, 2022’nin sonuna ve hatta 2023’ün başına kadar size bazı zorluklar çıkaracaktır. Geri giden Merkür Oğlak burcundaki Venüs’le kavuşacağından, üretkenliğinizi artırmak için bir çalışma ortamında ne istediğinizi yeniden gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir. ilerleyen bir iş-yaşam dengesinde ihtiyaç duyabileceğiniz şeyler.


Terazi Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Şans eseri karşılaşmalar bu hafta tezahür edecek. Mevcut bu enerji ile geleceğiniz göz açıp kapayıncaya kadar değişebilir, bu nedenle yeni yollar aramaya devam edin. Bu hisler aynı zamanda romantizmi kucaklamak için de iyiye işarettir ve bir ilişkinin kenarında sallanıyorsanız – bir şekilde zorlanabilirsiniz. Günün sonunda kendinizi yeni bir aşk ilgisiyle bulamazsanız, üzülmemeye çalışın, bu yalnızca gelecekte daha büyük bir aşka giden yolda olduğunuz anlamına gelir.

İletişimsel Merkür yirmi dokuzunda geri hareket ediyor ve sizden sınırlarınızı çok çabuk düşürmeden yürekten konuşmanızı istiyor. Bu kozmik iklimden en iyi şekilde yararlanmak için savunmasız hissetmeden açık olmak arasında bir denge kurmak isteyeceksiniz.

Yay burcundaki ay haritanızın iletişimi yöneten sektörünü harekete geçirdiği için Yılbaşı gecesi flört için kapı aralayacak. Cazibenize direnmek zor olacak, bu yüzden hedeflerinizi akıllıca seçtiğinizden emin olun. Bu arada, 1’ini kendinize ve yeni yılda başlatmayı umduğunuz sanat projelerine odaklanmak için bir bahane olarak kullanmak isteyeceksiniz!


Terazi Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, gerçeği bulmak için içinize gideceksiniz.

27 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Venüs ve aile eviniz Kova burcundaki Satürn’e ve çocuklar ve küçük akrabalarınızın evine yarı sekstil açı yapıyor. Bugün odak noktası çocuklar. Kuzenler, yeğenler ve yeğenler dahil olmak üzere geniş ailenizin çocuklarını ziyaret ediyor olabilirsiniz. Terazi, hamile olan veya yakın zamanda doğum yapmış bir akrabanıza yardım edebilirsiniz. Bugün, genç nesil etrafındasınız.

28 Aralık Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün’ü ve sağlık ve esenlik evinizi 60 açıyla açı yapacak. Bugün, kendinizi bilinçli meditasyona kaptırabilirsiniz. Terazi, pozitif enerji ve auranızı temizlemek için sakinleştirici piyano müziği dinlerken veya rehberli meditasyon yaparken yedi çakranızı dengeleyebilirsiniz. ASMR’yi dinlerken veya doğrudan bilinçaltınıza süzülen binaural vuruşlarla bir onay videosu dinlerken meditasyon yapabilirsiniz. Bugün, içinizdeki size odaklanacaksınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.