Terazi Haftalık Burç Yorumları (2 Ocak – 8 Ocak Haftası)

Terazi burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 2 Ocak – 8 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Sizin ve sizin kesinlikle sahip göründüğünüzü bildiğiniz tek şey kimyadır. Birbiriniz için doğru enerjiye sahipsiniz. Yaptığınız kısa sohbetlerden bile, onun bütün gece ayakta kalarak konuşabileceğiniz biri olduğunu söyleyebilirsiniz. Bu hafta onları her gün görmek için bahaneler bulmak isteyeceksiniz, ancak Perşembe günü ek geziler için çok meşgul olacaksınız. Her zaman görev başında, bu hafta sonunda sloganınız bu olacak. Bu hafta sonu, tüm sıkı çalışmanızdan sonra, stresi geride bırakmak için elinizden geleni yapın. Sakin bir akşam yemeği mükemmel olurdu.


Terazi Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, haftanın ilk yarısında aşk hayatınız alevlenecek. Aşkın peşindeyseniz, bağlantılar hızla kurulacak ve flört oyununuz bir sonraki seviyeye ulaşacak. Bu kozmik iklim, ciddi bir taahhüt aramıyorsanız mükemmel olan ilişki kurmak için de harika. Bu süre zarfında gerçekten hoşunuza giden birini bulursanız, işleri ağırdan almak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Boğa ayının ilk günkü tezahürü, işleri biraz yavaşlatacak ve masaya şehvetli bir unsur getirecektir. Şu anda daha ciddi bir şey arıyorsanız, randevu gecesi için takviminizde işaretlemek isteyeceğiniz gün bu olabilir.

Altıncı evdeki dolunay aynı zamanda geçmişteki acılardan kurtulmak için harika olacak ve tutunduğunuz herhangi bir acıyı serbest bırakma fırsatı sunacak. Bu günü ister özel biriyle dışarı çıkmak için kullanın, ister evde kişisel bakım yapmak için zaman ayırın, ihtiyaçlarınıza öncelik vermeniz gerekecek.


Terazi Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sezgilerinizi takip edeceksiniz.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, geleceğiniz hakkında kararlar almak için hislerinize güveniyorsunuz. Terazi, önünüzde birçok seçeneğiniz var, ancak solar pleksusunuzdan sizi gerçekten çeken sadece birkaçı var. Evrene bir dilek tutarken duygularınızı günlüğe kaydetmek ve gerçekten ne istediğinizi yazmak için iyi bir gün.

4 Ocak Çarşamba günü Kova burcundaki Venüs ve romantizm ve macera eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 60’lık açı yapıyor. Terazi, sevgilinle harika bir randevu planlayabilirsin. Akşam yemeği ve bir gösteri olabilir ya da belki dans etmeye gidiyorsunuzdur. Ve aşkı arıyorsanız, yeni biriyle tanışmak için harika bir zaman.


Terazi Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yeni yıl başlarken iş-yaşam dengenizle rekorları kırmalısınız Terazi. Oğlak burcundaki Venüs, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşacağından, iş-yaşam dengenizin yapısıyla ilgili bir şeyler reform gerektirebilir. Kavuşma, artık kariyer yolunuza veya özel hayatınıza hizmet etmeyen her şeyi sarsacak. Hatta çalışma alanınızı yeniden yapma arzunuzu da aydınlatabilir. Programınıza ve çalışma ortamınıza daha fazla güvenmek için yeni bir şeyi harekete geçirmek üzere iç otoritenizi bulmak için bu geçişi kullanın.

Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün ertesi gün Balık burcundaki Neptün’ü 60 derece geçeceği göz önüne alındığında, sohbette söylenen bir şey işinizde neyi düzeltmeniz veya ayarlamanız gerektiği konusunda size ipucu verebilir. Bununla birlikte, yanlış iletişim, programınızdaki bir şeyi kaçırmanız veya hatta hayatınızda ne kadar çok şey olup bittiğine bağlı olarak bunalmış hissetmeniz nedeniyle ortaya çıkabilir!

Venüs altmışlık sırasında Kova burcuna gireceğinden, yaratıcı çabalarınızla ilgili kutunun dışında düşünmenizi teşvik edebilir. Haftanın sonuna doğru Yengeç burcundaki dolunayda kariyerinizde ne kadar yol kat ettiğinizi düşünmelisiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.