Terazi Haftalık Burç Yorumları (19 Aralık – 25 Aralık Haftası)

Terazi burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 19 Aralık – 25 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bir denge kurun! Hafta başlarken, kendinizi cimri (kafanızın size yapmanızı söylediği şey) ve cömert (ki bu daha çok kalbinizin fikri) arasında doğru uzlaşmayı bulmakta zorlanırken bulabilirsiniz. Orta yolu bulun ve içgüdülerinizi ikinci kez tahmin etmeyin. Haftanın ortası, yakın iletişim ve yüzeye çıkan duygular için fırsatlar vaat ediyor, bu yüzden devam edin ve sorun. İnsanların size nasıl tepki vereceğinden memnun kalacaksınız. Perşembe veya Cuma gününe kadar, evin yapışkan çağrısını hissedebilirsiniz, ancak her türlü tiksindirici duygusallıktan kaçınmaya çalışın. Sadece bağımsız ruhunuzu sıkıştırabilir. Bu hafta sonu yaratıcılığın gerçekleşmesine izin verin.


Terazi Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta heyecan ve yavrulamalar olabilir.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü Venüs’ün Oğlak burcunda olması ve mesken evinizin İkizler burcundaki Mars’la 150˚’lik açı yapması ve heyecan eviniz ile başlıyor. Bugün, bir şey kırıldığında veya ezildiğinde bir çarpışma, patlama veya çatırdama duyabilirsiniz. Bugün, iyi düşünülmüş planlarınız, bir tamirci bulmanız gerektiğinde veya düşürdüğünüz bir öğeyi nasıl değiştireceğinizi bulmanız gerektiğinde kesintiye uğruyor. Terazi, planlarında bir hıçkırık bekle.

21 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve ulaşım eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak. Bugün, aile üyelerini şehrin her yerine taşıyor olabilirsiniz. Yürütmeniz gereken uzun bir iş listeniz olabilir. Terazi, çocukları bir arkadaşınızın evine götürüyor, kız kardeşiniz için birkaç kiler eşyası alıyor, partnerinize bir hediye almak için gizlice kaçıyor veya park yerinin gireceği büyük bir mağazada kalabalığa meydan okuyor olabilirsiniz. bloğun etrafında çok yılan var. Bugün, kararlı olmaktan başka bir şey değilsin.


Terazi Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, çalışma haftanızda her şeyin planladığınız gibi ilerleyeceğinden emin olun! 19 Aralık Pazartesi günü Oğlak burcundaki Venüs Koç burcunda geri giden Kayron ile kare açı yaptığında ve Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaptığında, mesleki taahhütlerinize yatırım yaparak bir inanç sıçraması yapma zamanı gelmiş olabilir. amaçlandığı gibi çalışın, bu da neden bir fırsatla ilerlemeye çalışmadığınızı açıklayabilir.

Kaderden geri durmak yerine, bu profesyonel süreçte istismar edilmemek için sınırlarınızı ve beklentilerinizi ortaya koymalısınız. Bunu yapmak sizi başarıya hazırlayabilir çünkü Jüpiter ertesi gün karşıt burcunuz Koç burcuna girecektir. Düzenlemelerinize öncülük etmek, özellikle de her şeyin plana göre gittiğinden emin olmak istediğinizi veya sorumlu olmanız gerektiğini biliyorsanız, gitmenin tek yolu olacaktır.

Ancak 21 Aralık Çarşamba günü güneş Oğlak burcuna girdiğinde iş-yaşam dengenizi sağlamlaştırmak için bir adım geri atmaktan korkmayın. Olumlu, üretken bir program sürdürmek için neye öncelik vermeniz gerektiğini düşünün.


Terazi Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Şans eseri karşılaşmalar hafta boyunca tezahür edecek. Yolunuzu kimlerin geçtiğine dikkat edin; yakında önemli bir rol oynayacaklar. Mevcut bu enerji ile geleceğiniz göz açıp kapayıncaya kadar değişebilir, bu nedenle yeni yollar aramaya devam edin. Bu titreşimler aynı zamanda romantizmi kucaklamak için de iyiye işarettir. Bir ilişkinin sınırında sallanıyorsanız, Jüpiter’in Koç burcunda yeniden ortaya çıkması nedeniyle şu ya da bu şekilde itilebilirsiniz.

Günün sonunda kendinizi yeni bir aşk ilgisiyle bulamazsanız, kalbinizin kırılmamasına çalışın. Bu sadece gelecekte daha büyük sevgiye giden yolda olduğunuz anlamına gelir. Bu kozmik iklimden en iyi şekilde yararlanmak için kendinizi savunmasız hissetmeden açık olmak arasında bir denge kurmak isteyeceksiniz. Cazibenize direnmek zor olacak, bu yüzden hedeflerinizi akıllıca seçin. Bu arada, ilkini kendinize ve belki de başlatmayı umduğunuz herhangi bir sanat projesine odaklanmak için bir bahane olarak kullanmak isteyeceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.