Terazi Haftalık Burç Yorumları (12 Aralık – 18 Aralık Haftası)

Terazi burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 12 Aralık – 18 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Çocukluğunu hatırlıyor musun? Yaz kampını hatırlıyor musun? Bu senin için Pazartesi’nin nasıl olacağı gibi bir şey. Bir lider (siz) olacak ve tam olarak sizin yaptığınız şeyi yapan bir grup insan (diğer herkes) olacak. Hatta birkaç oyun bile olabilir. Haftanın ilk yarısı sakin geçecek. Ancak cuma günü kendinizi ciddi bir flörtün nesnesi olarak bulduğunuzda kalbinizin göğsünüzde atmaya başlamasını bekleyin. Gözlerin parlayacak. Romantizm. Oldukça hızlı bir şekilde derinleşmesini bekleyin.


Terazi Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, bu hafta sohbette neler gündeme gelecek? 12 Aralık Pazartesi günü Yay burcundaki güneş Kova burcundaki Satürn’ü 60 derece geçtiğinde bir tutku projesi veya yaratıcı çaba hakkında konuşmaktan korkmayın. Geri adım atmak yerine, iş veya iş arkadaşlarınızla ilgili konuşmalarda ilerlemelisiniz. Çalışma haftanızın başında insanlara ne yaratmak, keşfetmek veya genişletmek istediğinizi bildirin.

Ancak neyi fırlattığınıza dair net bir fikriniz olsun çünkü birkaç gün sonra Yay burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında bazı ilgili detayları kaybedebilirsiniz. Başladıktan sonra, bu kare boyunca üzerinde çalışabileceğiniz birkaç gri alan bulabilirsiniz.

Şans eseri, 15 Aralık Perşembe günü Oğlak burcundaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapacak ve bu size yatırımınızın geleceği hakkında istikrarlı bir konuşma yapma olanağı verecektir. Havayı puslu kareden temizlemek için iletişimsel bir temel oluşturmak için dünyevi üçgeni kullanın. Ancak, kesin olarak ilerlemek için ertesi gün Başak’taki ayın son çeyreğinde bazı yankılanan endişeleri veya güvensizlikleri salıvermeniz gerekiyor. Fikirlerinizin peşinden gidin!


Terazi Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, parlak tarafa bakıyorsunuz.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü güneşin Yay burcunda olması ve düşünce evinizin Kova burcundaki Satürn’le 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Terazi, olumsuz düşüncelere saplanıp kalmış olabilirsin, ama şimdi özgürsün. Aniden güneş parlıyor ve kuşlar şarkı söylüyor (ve yağmur yağsa bile her şey daha parlak görünüyor). Pozitif düşünce galip geldi. Ve kalbin aşkı bulabileceğini söylüyor, daha iyi bir iş bulabilirsin, yaşamak için daha iyi bir yer bulabilirsin. Bugün, farklı düşünme fırsatınız var.

14 Aralık Çarşamba günü güneş, alışkanlıklar ve rutinler evinizde Neptün karesine doğru ilerliyor. Terazi, günlük yaşamınıza biraz maneviyat katmak isteyebilirsiniz. Sık sık farkındalığın mutluluğun anahtarı olduğu söylenir. Gününüze devam ederken, vücudunuzda kalın, ayaklarınızı yerde, teninizde giysiyi ve dilinizde kahveyi hissedin. Duyularınızı gerçekten deneyimleyin ve bu süreçte manevi bir hazine talep edeceksiniz.


Terazi Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Venüs sabırlı Oğlak burcunda kamp kurmuşken, önümüzdeki birkaç hafta içinde daha fazla kalma havasında olacaksınız. Bu duygular, Satürn’ün Venüs’le küçük bir bağlantı kurduğu on dördüncü günde güçlenecek. Evren sizden, yaptığınız ve istemediğiniz romantik partner türü de dahil olmak üzere, gelecek için ne istediğinizi düşünmenizi isteyecek.

Duygularınızı çözerken enerji biraz ağırlaşabilir, bu nedenle, yolunuza devam ederken gerçekçi bir tavır alırken kendinize karşı ekstra nazik olmanız önemli olacaktır. Kişisel istikrarınızı bulmak önce gelmeli, romantizm ise ikinci öncelik olarak yerini almalıdır.

Haftanın başında hava biraz ağır gelse de, ay size neşeli bir enerji getiren Aslan burcundan geçerken on ikinci ve on üçüncü günlerde çok daha hafif bir enerjinin kontrolü ele geçirmesini bekleyebilirsiniz. Bu ay yerleşimi, haritanızın özlemleri ve umutları yöneten sektörünü harekete geçirecek. Bu süre zarfında sıkı çalışmanızın büyük getirileri olacak, ancak hedefleriniz üzerinde meditasyon yapmak için biraz zaman ayırmanız da önemli olacak ve evrenden yardım ve rehberlik istemeyi unutmayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.