Oğlak Haftalık Burç Yorumları (5 Aralık – 11 Aralık Haftası)

Oğlak burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 5 Aralık – 11 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü ne olursa olsun, duygularınızın bilinmesine izin verin. Arkadaşlarınızın hiçbiri zihin okuyucu değildir ve bir şey hakkında ne kadar mutlu olduğunuzu veya bir şey hakkında ne kadar canınızın sıkıldığını bilmelerini istiyorsanız, onlara söylemelisiniz. Destek olmaktan başka bir şey olmayacaklar. İşleri baştan halletmek aslında tüm hafta için iyi bir politikadır. İletişim kurun, iletişim kurun, iletişim kurun. Ve iyi bir arkadaşınıza hayatınızdaki tüm değişiklikler hakkında ne hissettiğinizi söyleyin. Bir şeyleri konuşmak, duygularınızı netleştirmenin harika bir yoludur.


Oğlak Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yaratıcılık zirvede.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunda ve hayal gücünüz eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak şekilde başlıyor. Hiç hikaye yazmayı düşündüyseniz, bugün kaleme almak için iyi bir gün. Ya da belki çizmek, boyamak veya heykel yapmak istersiniz. Bu yaratıcı çabalardan herhangi biri bugün için mükemmel. Oğlak burcu, takı yapabilirsin (özellikle metalleri eritip lehimlediğin türden). Bu, mum yapmak veya ateşin önünde oturup bir battaniye örmek için güzel bir gün. Bugün, yaratıcı meyve sularınızın akmasına izin verin.

Yay burcundaki güneş, 7 Aralık Çarşamba günü İkizler burcundaki Mars’a karşıt açı yapıyor. Ayrıca İkizler burcunda bir dolunay var. Ofisteki birisinin sizinle daha yakın bir ilişki kurmak istemesi mümkündür. Sizi bir kenara çekip iş dışında görüşmek istediklerini söyleyebilirler. Akıllarında romantizm olabilir. Oğlak, bu macerada ilerlemeye hazır ve istekli olup olmadığınızı görmek için kendi durumunuza bakmanız önemli olacaktır.


Oğlak Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bu çalışma haftasında kozmik değişimi hissetmeye hazırlanın. 4 Aralık Pazar günü Yay burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında iş arkadaşlarınızla konuşurken net ve özlü olun. Bu kare sırasında bakış açınızı açıklamanın veya anlatmak istediğinizi aktarmanın giderek zorlaştığını görebilirsiniz.

Bir tür iletişimsel açıklama denemezseniz, Yay burcundaki Merkür kare Balık burcundaki Jüpiter ile birkaç gün sonra başa çıkmak için bir sersemlik olacak. Yanlış anlaşılmayı veya bilgi kaybını mümkün olduğunca önlemek için iş yerinde her şeyi yazılı hale getirmek en iyisi olabilir.

Neyse ki, Merkür 6 Aralık Salı günü burcunuza girecek ve bu, profesyonel bir ortamda konuşurken kendinizi daha güvende hissetmenize yardımcı olacak. Merkür’ün girişi, konuşmada daha sağlam hissetmenize yardımcı olacak ve size avantaj sağlayacaktır. Ertesi gün İkizler burcundaki dolunay sırasında artık en yüksek mesleki yararınıza hizmet etmeyen tüm alışkanlıklarınızı veya rutinlerinizi bırakma fırsatına sahip olacaksınız. Bu ay döngüsünden neler çıkarabileceğinizi düşünün. Bu haftanın sonunda, Venüs burcunuza girdiğinde kesinlikle daha çekici ve kendinden emin hissedeceksiniz.


Oğlak Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

6 ve 9 Aralık tarihlerinde Merkür ve Venüs güneşinizle hizalanırken, evren sizden önümüzdeki birkaç hafta boyunca kendinize odaklanmanızı isteyecek. Yedinci ayın dolunayı sizi kendinizi iyileştirmeye ve rahatlamaya odaklanmaya teşvik ediyor. Bu güneş yerleşimi, kişisel gelişim adına görmezden geldiğiniz duygulara, insanlara veya durumlara ışık tutacak. Endişelenme. Aşk gerçekten şu anda kucağınıza inecekse, bir yolunu bulacaktır.

Ay, dolunaydan iki gün sonra Yengeç burcundaki yolculuğuna başlar ve haritanızın romantik bağlantıları yöneten bölgesini harekete geçirir. Bununla birlikte, hassas, anlayışlı ve kalbinizi çözmeniz için ihtiyacınız olan alanı size vermeye istekli biriyle eşleşmeniz önemli olacaktır. Onlara aldığınız enerjiden ne kadar fazla enerji verdiğinizi not edin. Dolunay sırasında hareket etme zamanı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.