Oğlak Haftalık Burç Yorumları (26 Aralık – 1 Ocak Haftası)

Oğlak burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 26 Aralık – 1 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bazen arzuladığınız kişinin gözlerine baktığınızda diliniz şişer, elleriniz titremeye başlar ve beyniniz bir anda boşalır. Ah, aşkım. Konuşma kendiliğindenliğine güvenmeyi bırakmanın ve sırf bu kişinin ilgilendiğinizi bilmesini sağlamak için düşüncelerinizi zekice, kısa bir mesajla yazmanın tam zamanı. Tüm hafta hayatınızda güçlü bir şekilde rakamlar yazmak. Perşembe günü ailevi bir durum dikkatinizi dağıtabilir, ancak bu hafta sonu kendinizi yine bu romantik projeye adayabilirsiniz. Pazar günü, ikiniz düzenli olarak mesajlaşıyor olabilirsiniz.


Oğlak Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu haftayı tamamlayın, Oğlak! Hafta başında cep telefonunuzu kapatarak ve işinizi bir kenara bırakarak şenliklere hazır olun. Tatiller, sevdiklerinizle yılı kutlama zamanıdır, bu yüzden bu özel zamanın tadını çıkarın!

Haftanın ilerleyen saatlerinde, 28 Aralık Çarşamba günü burcunuzdaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile 60 derecelik açı yaptığında, iletişim becerilerinizin ve iş yeri dinamiklerinizin zaman içinde ne kadar değiştiğini daha iyi yansıtabilirsiniz. Bu süreç boyunca ne kadar değiştiğinizi de düşünürken iç gözlem. Özellikle iletişim becerileriniz üzerinde çalışmak veya yılı bir iş arkadaşınızla iyi bir notla bitirmek istiyorsanız, kendinizi net bir şekilde görmek için muhakemenizi kullanın.

Koç burcundaki ilk çeyrek ayın ertesi gün enerjinizi artırabileceği göz önüne alındığında, kontrolü ele almaya fazlasıyla hazır hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, Merkür burcunuzda geri hareket ederken ve hemen Venüs’le kavuşum yaparken Ay’ın meydana gelmesi, kendinizden emin olamayabileceğinizi düşündürür. 2022’yi kendinden emin bir şekilde bitirmek için Merkür gerilemesi sırasında kafanızı meşgul etmemek için elinizden gelenin en iyisini yapın!


Oğlak Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, bu haftanın Koç burcundaki ay, odaklanmanı kişisel hedeflere doğru iterken, haftanın başında gönül meselelerine ayıracak fazla zamanın yokmuş gibi hissedebilirsin. Güneş burcunuzda parıldarken, gelişme ve kendiniz üzerinde çalışma arzusu da olacak, bu da romantizme fazla yer bırakmayabilir. Kendinizi şimdi geliştirmeyi seçmenin ileride yalnızca daha tatmin edici ortaklıklara yol açabileceği konusunda rahat olun.

Bununla birlikte, yeni biriyle bağlantı kurmaya hazır hissediyorsanız, şansınız Yeni Yıl’da Boğa burcunda ortaya çıkacaktır. Bu enerji derin bir seviyede çalışmayı sever ve kendinizi tamamen bir yabancıyla aynı dalga boyunda önemli bir kolaylıkla sürerken bulabilirsiniz. Benzer ilgi alanlarına sahip yeni insanlarla tanışmanın yollarını arayın ve bir sonraki özel kişiyle pekala tanışabilirsiniz.

Boğa burcundaki ay, burcunuzla uyum sağlayarak yeni yıl başlarken adımlarınıza biraz daha moral katar. Romantik bir ilişkide neye değer verdiğinizi ve öncelik verdiğinizi düşünün, ardından bu kriterleri karşılayan bir partner bulmaya karar verin.


Oğlak Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ilgi odağındasın.

27 Aralık Salı günü, kendi Oğlak burcunuzdaki Venüs, Kova burcundaki yöneticiniz Satürn’e ve maddi kazanç evinize yarı sekstil açı yapıyor. Paranızı iyi takip ettiğinizde her şey daha iyi hissettiriyor. Oğlak burcu, bazen muhasebe ilkelerine karşı koyabilirsiniz, ancak neye sahip olduğunuzu ve neye ihtiyacınız olduğunu bildiğinizde genel olarak her zaman daha sağlam ve güçlü hissedersiniz. Bugün mali durumunuzu düzene sokmak için iyi bir gün.

28 Aralık Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün’ü sekstilde yapıyor ve kurgu, senaryo ve yaratıcı yazarlık eviniz. Oğlak, eline bir kalem alıp kısa bir hikaye yazabilirsin. Bir senaryo üzerinde işbirliği yapacak bir arkadaş bulabilirsiniz. Ya da belki şükran ve başarıya odaklanmanız için size rehberlik eden yazı istemlerinin olduğu bir günlüğü dolduruyorsunuz. Bugün, düşüncelerinizi kağıt üzerinde alıyorsunuz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.