Oğlak Haftalık Burç Yorumları (2 Ocak – 8 Ocak Haftası)

Oğlak burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 2 Ocak – 8 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü havada çok fazla gevezelik var ve bu, size kimin güvenilir bilgi verdiğini ve kimin sizi rotanızdan saptırdığını bulmak için bir tahmin oyunu olacak. Açıkçası, herkes yardım etmeye çalışıyor. Ancak bazı insanlar diğerlerinden daha güvenilirdir, çarşamba günü uçarı bir arkadaşınız sizi son anda terk ettiğinde bunu anlayacaksınız. İnsanlar! Haftanın sonuna doğru, enerjinizi korumak ve tek bir kişiye odaklanmak isteyebilirsiniz. Bu hafta sonu işle ilgili hiçbir şey yapmayın. Mümkünse bir parka gidin.


Oğlak Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay, bazı dekoratif değişiklikler yapmak için ilham bile alabilir. Son zamanlarda ertelediğiniz yurt içi projeleriniz varsa, şimdi bu tür işleri halletmenin tam zamanı. Ev hayatınızın dinamikleri ne olursa olsun, bu kozmik iklim, özellikle ay İkizler burcuna girdiğinde ve yönetici gezegeniniz Satürn’ü destekleyici bir açı oluşturduğunda, bu kozmik iklim sizi içeride kalarak yeniden şarj etmeye teşvik edecek.

Boğa ayının Satürn’ü kısıtlamak için sert bir kare paylaştığı ikinci günde sınırlarınızı kontrol edin. İnsanların çok hızlı bir şekilde içeri girmesine izin veriyor olabilirsiniz, sadece çizgide incinmek için. Ya da kendinizi aşka kapatıyorsunuz ve diğerleri sizinle bağlantı kurmakta zorlanıyor. Bu madeni para nasıl gelirse gelsin, iyi bir duygusal alanda olduğunuzdan emin olmak için kalbinizle kontrol etmek isteyeceksiniz.

Boğa ayı, cadı saatinden hemen sonra tezahür ederek sesinizi kullanmanızı ister. Bu ay olayı, artık size hizmet etmeyen insanları, durumları veya davranışları serbest bırakmak için mükemmeldir ve sanatsal bir çıkış son derece terapötik olabilir. Bu haftayı, Merkür geri giderken ve güneş yedinci evdeki burcunuza hizalandığında kendinizi iyileştirmeye odaklanmak için kullanın. Evet – gelecek hafta aşk için pek çok şans olacak


Oğlak Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kendiniz hakkında bir şeyler keşfediyorsunuz.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, hedeflerinize ulaşmanın yeni yollarını arıyorsunuz. Biraz ilerleme kaydettiniz, ancak yine de zevkinize göre çok yavaş ilerliyor. Oğlak, yıllık hedeflerinize sadece altı ayda ulaşmak için beyin fırtınası yapabilirsiniz.

4 Ocak Çarşamba günü, Kova burcundaki Venüs ve konfor ve hoşgörü eviniz, Koç burcundaki Jüpiter ile 60’lık açı yapıyor. Bugün, sizi lüksün kucağına atacak bir şey yaşayabilirsiniz. Birisi sizi çok seçkin bir restoranda öğle yemeğine çıkarabilir. El yapımı çikolatalardan bir hediye alabilirsiniz. Ya da belki birisi size suni kürk bir eşarp hediye eder. Bugün kendinizi bir milyon dolar gibi hissedebilirsiniz.


Oğlak Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ne derler bilirsin – yeni yıl, yeni sen, Oğlak! 1 Ocak Pazar gününden itibaren, burcunuzdaki Venüs burcunuzdaki Plüton ile kavuştuğunda, şimdi kendinizi değiştirme veya kişisel gelişim için niyet belirleme zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Bağlaç, bir profesyonel olarak gelişmek için üzerinde çalışmanız gerekebilecek şeyleri ortaya çıkaracağı için aydınlatıcıdır.

Burcunuzdaki geri giden Merkür’ün ertesi gün Balık burcundaki Neptün’ü 60 derece geçeceği göz önüne alındığında, odaklanmanız gereken ilk kararın iş yeri iletişim becerilerinizi geliştirmek olduğunu fark edebilirsiniz. Yanlış iletişim veya çeviride kaybolan bir şey nedeniyle ortaya çıkabilir.

Venüs altmışlık sırasında Kova burcuna gireceğinden, sizin için doğru olan bir şekilde nasıl dengeleneceğine odaklanmak en iyisi olabilir. Venüs geçişi sırasında alışılmadık bir şekilde güvenliğe ulaşmanıza yardımcı olacak alışılmadık profesyonel veya finansal fırsatlar ortaya çıkabilir!

Haftanın sonuna doğru, Yengeç burcundaki dolunay, son altı ayda profesyonel taahhütlerinizin ve ilişkilerinizin ne kadar ileri gittiği konusunda daha derinlemesine düşünmenize neden olabilir. Düzenlemelerinizden veya sözleşmelerinizden bazıları ay sırasında sona erebilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.