Oğlak Haftalık Burç Yorumları (19 Aralık – 25 Aralık Haftası)

Oğlak burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 19 Aralık – 25 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Tedbirli ve sağduyulu doğanız sizi zaten karar verme konusunda usta biri yapıyor, ancak ayrıntılara gösterilen dikkatin artması, hafta başlarken anlaşmayı kesinleştiriyor. Organize olmak ve büyük, iddialı bir vizyonun haritasını çıkarmak için bu prime time’dan yararlanın. Çılgın planlarınız hafta ortasına kadar imkansız görünebilir ama inanın. Her şey adım adım azim ile ilgili. Perşembe ve Cuma etkileyici, fazlasıyla başarılı günler olmalı ve arkadaşlarınız (veya arkadaştan daha çok olmak isteyebilecekleriniz) çalışkan başarılarınızı fark edecek. Bu hafta sonu, herhangi bir ince ayar yapmak için geleceğe dair büyük resim vizyonunuzu yeniden ziyaret edin.


Oğlak Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, hem eski hem de yeni bir şeye odaklanacaksınız.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü, Venüs’ün Oğlak burcunda olması ve fiziksel mevcudiyet evinizin İkizler burcundaki Mars’la 150˚’lik açı yapması ve esenlik eviniz ile başlıyor. Bugün, aşırıya kaçmak oldukça kolay olurdu. Oğlak burcu, yanlış yöne doğru esneyebilir veya bükülebilir ve aniden Oz Büyücüsü’ndeki Teneke Adam gibi hissedebilirsiniz. Bugün, yavaşça başlayın ve ivme kazanın. Bir şeye atlamak tavsiye edilmez.

21 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve maneviyat eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Evrene çok bağlı hissediyor olabilirsiniz. Oğlak, mumlar yakıyor olabilir ve aileniz ve arkadaşlarınız için hayır duaları isteyebilirsiniz. Manevi bir hizmete katılabilir veya kış gündönümünün kadim tatili olan Yule’yi kutlayabilirsiniz. Bu, mahalledeki vahşi hayvanlar için meyve, yemiş ve tohum sunmak için iyi bir gün.


Oğlak Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bu hafta istikrarlı, destekleyici bir iş-yaşam dengesi kurmaya odaklanın. 20 Aralık Salı gününden itibaren, Jüpiter Koç burcuna girdiğinde daha iyi bir iş-yaşam dengesi ve çalışma ortamı yaratmanın heyecanını hissedebilirsiniz. Ateşli, içgüdüsel enerji, tüm planlama hatalarını aktif olarak düzeltmeniz, bir rutini sağlamlaştırmanız ve çalışma alanınızı eskisinden daha üretken hale getirmeniz için size inanılmaz bir dayanıklılık verecektir.

Bunu yaparak, iş-yaşam dengenizin talepleri nedeniyle daha rahat ve daha az stresli hissedebilirsiniz. Ardından, ertesi gün güneş burcunuza girecek ve bu yılın geri kalanını atlatmak için ihtiyaç duyabileceğiniz güveni artıracaktır! Sezonunuz, kendinizi en iyi haliniz gibi hissedebileceğiniz zamandır, bu nedenle, profesyonelliğiniz konusunda kendinize daha fazla güvenebileceğiniz için önemli toplantılara veya röportajlara öncelik verdiğinizden emin olun.

Venüs burcunuzdaki Boğa burcunda geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığında nasıl öne çıkmak istediğinizle oynayın. Eşsiz ama profesyonel görünmek için stiliniz, aksesuarlarınız ve diğer yöntemlerinizle denemeler yapın. Kişisel algınızı, kıyafetlerinizi ve mizacınızı geliştirmeye niyet etmek istiyorsanız, bunu 23 Aralık Cuma günü burcunuzdaki yeni ayın altında yapın.


Oğlak Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, çünkü evren seni profesyonel hedeflere odaklamaya zorluyor. Güneş burcunuzda parıldarken, gelişme ve kendiniz üzerinde çalışma arzusu da olacak, bu da romantizme fazla yer bırakmayabilir. Şimdi kendinizi geliştirmenin rahatlığını yaşamak, yalnızca ileride daha tatmin edici ortaklıklara yol açabilir.

Bununla birlikte, yeni biriyle bağlantı kurmaya hazır hissediyorsanız, şansınız 23 Aralık’ta yeni ay güneşinizle aynı hizaya geldiğinde ortaya çıkacaktır. önemli bir kolaylıkla tamamen yabancı. Sizinle benzer ilgi alanlarına sahip yeni insanlarla tanışmanın yollarını arayın ve bir sonraki özel kişiyle pekala tanışabilirsiniz. Romantik bir ilişkide neye değer verdiğinizi ve öncelik verdiğinizi düşünün, ardından bu kriterleri karşılayan bir partner bulmaya karar verin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.