Oğlak Haftalık Burç Yorumları (12 Aralık – 18 Aralık Haftası)

Oğlak burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 12 Aralık – 18 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bazen işler göründüğü gibi değildir. Kostümlere, ses efektlerine ve pirotekniğe dikkat edin. Her şeyin yüzeyinin altına bakarak geçirilen bir hafta, bazı ilginç keşiflere yol açacak. Haftanın başında, birinin size karşı tamamen samimi olmadığını öğrenebilirsiniz ve haftanın ilerleyen saatlerinde eski bir arkadaşınız hakkında yapacağınız birkaç dakikalık araştırma, ikinizin birdenbire yeniden iletişim kurmasını sağlayacaktır. Kendinizi topraklanmış ve rahatlamış hissettiğinize göre, Cuma günü yeni hedefler belirlemek ve onlara ulaşmaya başlamak için iyi bir zaman olabilir. Hafta sonu birilerine iyilik yapmak zorunda kalabilirsiniz ama Pazar sizindir.


Oğlak Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, neye odaklanmanız gerektiğini düşünmek için bir adım geri atın. 12 Aralık Pazartesi günü Yay burcundaki güneş Kova burcundaki Satürn’ü 60 derece geçtiğinde, işiniz ve paranızla ilgili kendinizi güvende ve istikrarlı hissetmek için neye odaklanmanız gerektiğini düşünün. finansal ve profesyonel olarak daha istikrarlı hissetmek için çalışmak isteyeceksiniz. Hatta bilinçaltı algınızın, güvenliğinizi nasıl gördüğünüzü büyük ölçüde etkileyebileceğini bile görebilirsiniz.

14 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında çeviride bir şeyler kaybolabileceği için düşünceleriniz veya hisleriniz hakkında konuşmanın zamanı olmayabilir. kafa karıştıran bir konuşma

Bununla birlikte, fikirlerinizi dile getirmenin zamanı ertesi gün burcunuzdaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaptığında gelebilir. Dünyevi üçgen, zorlu ve fütüristtir, yaratıcı arayışlarınıza ve çalışma hayatınızdaki mutluluğunuza odaklanabilmeniz için ihtiyaçlarınızı dile getirmenize olanak tanır. Üçgen sırasında bir şeyler bile atabilirsin!


Oğlak Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ruhsal olarak daha yüksek bir güce bağlanıyorsunuz.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü, Güneş Yay burcunda ve psişik yetenek evinizin Kova burcundaki Satürn’le altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Oğlak, her sabah birkaç dakika meditasyon yapmaya karar verebilirsin. Düşüncelerinizi yazmak için her akşam şükran günlüğünüzü açabilirsiniz. İşe başlamadan önce, işletmenizin gelişmesine yardımcı olmak için yeşil bir mum yakabilirsiniz. Sevgiyi çekmek için kahvenize bir damla vanilya ekleyebilirsiniz. Bu biraz sihir için iyi bir gün.

14 Aralık Çarşamba günü güneş Balık burcundaki kare Neptün’e ve iletişim evinize ilerliyor. Artık manevi nitelikte mesajlar alabilirsiniz. Bent kapaklarını açtınız ve üçüncü gözünüz artık birçok kaynaktan bilgi alıyor. Oğlak burcu, nereye giderseniz gidin ilginç bir rüya görebilir, hayvan işaretleri görebilir veya sayı çiftlerini fark edebilirsiniz.


Oğlak Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Venüs burcunuz altında kamp kurmuşken, önümüzdeki birkaç hafta içinde kalp meseleleri bir öncelik olmalı. Daha derin bir seviyede bağlantı kurmayı umduğunuz özel biri varsa, 11’inde, Yengeç ayının Plüton’la karşıt açı yaptığında birlikte biraz zaman planlamaya çalışın. Bu günün enerjisi biraz zorlaşacak.

Aşkınızı gerçekten kabuğundan çıkarmayı umuyorsanız, işin püf noktası bunu ince bir şekilde yapmak olacaktır. Kimseye ruhunu size göstermesi için baskı yapmaktan kaçının ve bunun yerine herkesin içinde rahat bir toplantı düzenleyin. Fikir, bağ kurmak istediğiniz kişinin sizinle konuşurken kendini güvende hissetmesi için rahat bir ortam yaratmaktır.

On dördüncü, masaya yumuşak bir enerji getirecek ve insanlar günden güne kaçma havasında olacaklar. Bu titreşimler stresi ciddi şekilde çözebileceğinden, bu zamanı ciddi bir kişisel bakım almak için bir fırsat olarak kullanmalısınız. Yine de iletişimden tamamen uzaklaşma, çünkü bu titreşimler laf kalabalığına şiirsel bir unsur getirecek ve bu kesinlikle flört etmeyi seçtiğin herkesin kaprislerini yakalayacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.