Kova Haftalık Burç Yorumları (5 Aralık – 11 Aralık Haftası)

Kova burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası neler bekliyor? Kova burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 5 Aralık – 11 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Çevrenizde bu kadar çok şey değişirken biraz çılgın hissetmeniz doğaldır. Değişim çılgın bir şeydir. Aynı zamanda elbette sağlıklıdır. Hala dünya hakkında öğrenecek tonlarca şey ve kendiniz hakkında da öğreneceğiniz birkaç şey var. Hafta ortası hararetli bir aşk, değişimin ne kadar heyecan verici olabileceğini gösterecek. Her zaman olduğu gibi, ne kadar açık fikirli kalırsanız o kadar mutlu olacaksınız. Bu, her zaman mutlu olacağın anlamına gelmez. Örneğin, bu hafta sonu bir karamsarlık yaşayabilirsiniz. Ama iyi şeyler yolunuza çıkıyor.


Kova Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir arkadaşınız sizin için işleri kolaylaştırıyor.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunda ve arkadaşlık evinizin Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün bir arkadaş gerçekten senin için geliyor. Size bir iş ilanından bahsedebilir veya işinize bir şekilde yardımcı olabilirler. Size bir parça ekipman veya teknoloji cihazı ödünç verebilirler ve sizi onu satın alma masrafından kurtarabilirler. Çoğunlukla, sizi dinlemek ve istediğiniz zaman size sağlam tavsiyeler vermek için oradalar. Kova, bu arkadaşlığı geliştirmek ve büyümesini izlemek için iyi bir zaman.

Yay burcundaki güneş, 7 Aralık Çarşamba günü İkizler burcundaki Mars’a karşıt açı yapıyor. Ayrıca İkizler burcunda bir dolunay var. Genel olarak, büyük kişiliklere ve iddialı insanlara aldırmazsınız. Ama hayatınıza sizinle aşk ilişkisi kurmak isteyen biri gelebilir ve o o kadar emin ve o kadar dikkatlidir ki, biraz şaşırmış hissedersiniz. Karar vermek için biraz daha zaman isterken, sizin “tek” olduğunuzu düşündüklerini iddia edebilirler. Kova, bu özellikle hala bir ilişki içindeyseler doğrudur. Aşk duygularının yersiz veya en azından erken olduğunu hissedebilirsiniz.


Kova Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bu hafta iş hayatınızda neye değer verdiğinizi yansıtmayı bekleyin. 4 Aralık Pazar günü Yay burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında hayallerinizin peşinden gitmek için neye ihtiyacınız olduğunu bir düşünün. Bu kare sırasında hayallerinizi mümkün kılacak değer, güvenlik ve kaynaklar konusunda emin olamayabilirsiniz. Şans eseri, bir moral konuşması için güvenebileceğiniz bir veya iki iş arkadaşınız olabilir!

Birkaç gün sonra, Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında, özlemlerinizle ilerlemek için ayrıntıları belirlemeye çalışmalısınız. Umudunuz çok büyük olacak, ancak arzunuzu hayata geçirmek için bir plan yapmanız gerekecek. 6 Aralık Salı günü Merkür Oğlak burcuna gireceği için düşünecek çok şeyiniz olacak. Oğlak burcundaki Merkür, planlarınızı bir araya getirirken daha topraklanmış hissetmenize yardımcı olacaktır. Ancak karamsar bir zihniyeti benimsemekten kaçının!

Kısa bir süre sonra, İkizler burcundaki dolunay, altı aylık bir döngüyü sona erdirecek ve sizi yeteneklerinize, kendinizi ifade etmeye ve iş yoluyla mutluluğa odaklanmaya teşvik edecek. Hafta sonunda Venüs Oğlak burcuna girdiğinde aklınızda bir taahhüt olabilir.


Kova Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yeni romantik fetihlerin peşindeyseniz, yedinci ayın akşamında Yay burcundaki güneş geri giden Mars’a karşıt açı yaptığında kendinizi sanat camiasında konumlandırmaya çalışın. Bu titreşimler, yaratıcı bir çıkış noktası ve arkadaşlıkların olduğu her yerde size şans getirecek ve en yakın müttefiklerinizle sahneyi gezmek için mükemmel bir zaman olacak.

7 Aralık’taki dolunay, sosyal hayatınızı yüksek vitese geçirerek topluluğu kutlar. Zaten gözünüz birisindeyse, İkizler burcundaki dolunay sırasında iletişim kurmanın yollarını arayın. İster duygusal ihtiyaçlarını karşılamak, ister omuz masajı teklif etmek veya onlara sağlam bir şey yapmayı teklif etmek olsun, arzunuzun nesnesi iyi doğanıza olumlu yanıt verecektir.

Siz veya aşkınız biraz kendileriyle dolu davranırsanız, bu titreşimler sorun yaratabilir. Bu nedenle, topraklanmış kalmaya çalışın. Tüm bu havadar kozmik enerjide kendinizin veya sevdiğiniz kişinin yeryüzünde kalamayacağını düşünüyorsanız, onları başka bir gün yakalamak için planlar yapın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.