Kova Haftalık Burç Yorumları (26 Aralık – 1 Ocak Haftası)

Kova burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası neler bekliyor? Kova burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 26 Aralık – 1 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü, şu anda sandığınız kadar çok paranız olmadığını fark edeceksiniz ve bunun farkına varmak sizi biraz üzebilir. Salı ve Çarşamba günleri, olayları yeni bir şekilde görme alıştırması yapın. Para neredeyse tüm değerlerin kaynağı değildir. Dünyanın en şirin insanlarından bazıları da nakit akışı sorunlarıyla mücadele ediyor. Cuma günü, sizi bayıltacak biriyle -gündelik işi olan bir müzisyen veya harika bir gülümsemeye sahip kar amacı gütmeyen bir çalışanla- tanışabilirsiniz. Ne hissettiğini tam olarak anlayan birini bulmak gibisi yoktur. Bu hafta sonu birlikte heyecan verici keşifler yapmayı bekleyin.


Kova Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

2022’nin bitmesine hazır mısın Kova? Bu yıl senin için kolay olmadı! Olumsuzluklara odaklanmak yerine, iş haftanızın başında sevdiklerinizle birlikte bayramları kutlayarak pozitiflerin yanında olmaya çalışın. Zihninizi işten uzaklaştırmak için bu zamanı kullanın.

28 Aralık Çarşamba gününe kadar, Oğlak burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında, bir profesyonel olarak ne kadar büyüdüğünüzü ve olgunlaştığınızı daha iyi yansıtabilirsiniz. Altmışlık, çıkması kolay bir yolculuk olmayan gizli profesyonel yetenekleriniz ve becerileriniz konusunda kendinize daha fazla güvenebileceğinizi ima eder. Ancak kariyer yolculuğunuzda yapabilecekleriniz ve ortaya koyabileceklerinizle kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz.

Ertesi gün Koç burcundaki ilk dördün sırasında coşkunuz açıkça görülecektir. Ateşli ay enerjisi, yılın son birkaç iş gününü yüksek bir notla bitirmek için ilerlemeye devam etmeniz gereken şeydir. Bununla birlikte, Merkür de Oğlak burcunda geri hareket edeceğinden, bilinçaltında engellenmiş hissedebilirsiniz. Kendi yolunuza çıkmamaya çalışın ve bilinçsizce tüm sıkı çalışmanızı geri alın.


Kova Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Şans eseri, kaos içinde gelişme eğilimindesiniz, bu da sizi bu hafta sadece zirvede bırakacak. Rüzgar çılgınca esiyor olsa bile, maneviyatınızla yeniden bağlantı kurmak için yirmi altıncı ve yirmi yedinciyi kullanmak isteyeceksiniz. Ruh eşinize seslendiğinizde sizi duydukları söylenir, bu yüzden onları yolunuza getirmek için bazı meditasyonlar yapmak için harika bir zaman olabilir.

Ancak, biriyle ciddileşmeye tam olarak hazır değilseniz, biraz eğlenmekte utanılacak bir şey yok! Hafta ortası kişisel ve profesyonel sorumluluklarınıza odaklanmanızı sağlarken, hafta sonu tam bir eğlence hazinesi gibi hareket edecek.

Ay Boğa burcunda ilerlerken haritanızın özel hayatınızı yöneten sektörü hareketlenecek. En iyi arkadaşlarınızdan birkaçını alın ve mahallenizde gerçekleşen şenliklere göz atın. Çok ihtiyaç duyulan sosyalleşmeyi benimserken sadece saçlarını salma şansı elde etmekle kalmayacak, aynı zamanda yerel bir tatlıyla tanışabilirsin. Herkes ilk adımı atacak kadar cesur olmadığı için, hoşlandığınız birini görürseniz kendinizi ortaya koymayı unutmayın!


Kova Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, istediğiniz bir şeyi elde edeceksiniz.

27 Aralık Salı günü Oğlak burcundaki Venüs, kendi Kova burcunuzdaki ve güven evinizdeki Satürn’le yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, odanın önünde mikrofon tutan kişi siz olabilirsiniz. Bunun için hazırlıksız hissedebilirsiniz, ancak macera ve heyecan için hazırsınız. Kova, bu doğaçlama yıldızlık başka biri müsait olmadığı için gelebilir ve şimdi sahneye çıkıp liderliği ele geçirmek size kalmış.

28 Aralık Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün’ü ve mali evinizi 60 açıyla açı yapacak. Bugün, istediğin şey indirimde gibi görünüyor. Kova, uzun bir kabandan tasarımcı bir çantaya kadar her şeyde çok iyi bir anlaşma bulabilirsiniz. Aradığınız elektronik cihazı beklediğinizden daha düşük bir fiyata bulabilirsiniz. Ve aksesuarlara yapılan fazladan harcama sonunda bütçenizi aşabilir, ancak bugün bir dileğinizi yerine getirebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.