Kova Haftalık Burç Yorumları (2 Ocak – 8 Ocak Haftası)

Kova burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası neler bekliyor? Kova burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 2 Ocak – 8 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta ateşli bir aşk ilişkisi ile başlayacak. Ciddi bir şey olmasa da -belki öpüşmemişsiniz bile- entelektüel bağlantınız Pazartesi veya Salı günü büyük romantik duygular uyandıracak. En azından Perşembe gününe kadar tutku ateşinde yanacaksınız, o sırada evdeki bazı konular sizi daha az heyecan verici önceliklere odaklamanıza neden olacak. Yine de hafta sonu sizindir ve kimin müsait olabileceğini bilirsiniz. Maceralı bir şeyler yapmak için planlar yapın.


Kova Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın ilk bölümünde sosyal hayatınız tüm hızıyla devam edecek. Bu enerji, telefonunuzu, sosyal medyanızı ve gelen kutunuzu arkadaşlarınızdan, ailenizden ve meslektaşlarınızdan gelen mesajlarla ağzına kadar dolduracak. Hızınızı ayarladığınızdan ve etkileşimler arasındaki sıkıştırmayı azaltmak için zaman ayırdığınızdan emin olmanız gerekir.

Neyse ki, ayın yedinci akşamı, güneş ve Merkür retrosu birleştiğinde ortam sakinleşecek. Bu yerleşim, haritanızın evi yöneten alanını tetikleyerek size kanepede uzanmak ve rahatlamak için mükemmel bir bahane sağlayacaktır. Ancak bu, aşık olduğunuz veya ilgi alanlarınızdan ayrı kalmanız gerektiği anlamına gelmez.

İkinci gün evinize romantik ve şehvetli bir hava inecek ve tatlı Venüs ile öngörülemeyen Uranüs arasındaki yararlı bir bağlantı, evde hazırlıksız randevu gecelerine yol açabilir. Son zamanlarda ortalığı ısıtmayı umduğunuz romantik bir ilginiz varsa, şimdi onu bir kucaklama seansına ve belki de biraz ağır sevişmeye davet etme zamanı.


Kova Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni hayatınızı planlıyorsunuz.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, psişik bir yöntemle kendiniz hakkında bir şeyler keşfedebilirsiniz. Sırlarını bulmak için bir kristalin derinliklerine bakabilirsin. Kova, sarkaca sorular sorabilir ve onun saat yönünde ve saat yönünün tersine dönmesini izleyebilirsiniz. Bugün, geleceğinizi sihirli bir şekilde keşfedebilirsiniz.

4 Ocak Çarşamba günü, Kova burcundaki kendi burcunuzdaki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ve iletişim eviniz ile 60’lık açı yapıyor. Kova, kalpler ve çiçeklerle dolu güzel bir kart ve içinde birinin el yazısıyla aşk mesajı alabilirsiniz. Veya bu öpücük emojileriyle dolu bir metin olabilir. İçten bir notla çiçek almanız mümkündür. Bugün, çok olumlu bir iletişim alıyorsunuz.


Kova Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, yeni yıl başlarken algınızı değiştirme zamanı gelmiş olabilir. 1 Ocak Pazar gününden itibaren, Oğlak burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda bir şeylerin değişmesi gerektiğini hissedebilirsiniz. Taahhütlerinizi, ilişkilerinizi ve statünüzü nasıl değerlendirdiğiniz, özellikle iş hayatınızda bu tür yönlere ilişkin sağlıksız bir algıdan kurtulmanız gerekiyorsa, bir dönüşümden geçmesi gerekebilir.

Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün’ü altmış açı yapacağı göz önüne alındığında, profesyonel ve finansal güvenliğinizi düşünürken ruh halinizi değiştirme zamanının geldiğini görebilirsiniz. Neptün’ün mistik enerjisi sizi daha umutlu ve iyimser olmaya teşvik edebilir!

Neyse ki, Venüs de bu geçiş sırasında burcunuza girecek ve size bir profesyonel olarak kendinize daha fazla güvenme şansı verecek. Venüs, bir profesyonel olarak çekiciliğinizi artıracak ve içinde bulunduğunuz herhangi bir profesyonel ortamda kendinize daha fazla güvenmenizi sağlayacaktır!

Burcunuzdaki Venüs, birkaç gün sonra Koç burcundaki Jüpiter’i altmışa indireceğinden, size karşı daha olumlu tepkiler alabilecekleri için iş arkadaşlarınızla etkileşimlerinizde ani bir değişiklik fark edebilirsiniz. Size gelen bu yeni olumlu iş dalgasına odaklanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.