Kova Haftalık Burç Yorumları (19 Aralık – 25 Aralık Haftası)

Kova burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası neler bekliyor? Kova burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 19 Aralık – 25 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken kendinizi utangaç ve karamsar hissedebilirsiniz, ama sorun değil. Kariyeriniz, hayatınız ve diğer her şey hakkında aklınızda çok şey var. Ağırdan alın ve gerekirse kendinize biraz zaman tanıyın. Ne de olsa bugün Pazartesi. Biraz sıvışırsan kimse fark etmez. Hafta ortası sizi dışa dönük, arkadaş canlısı benliğinize geri dönmüş hissetmeli. Diğerleri liderliği ele geçirmeni isteyecek ve yeni (ve şansın varsa heyecan verici) insanlarla tanışma fırsatları elde edebilirsin. Abandon, haftanın ilerleyen saatlerinde rutininizi ve disiplininizi sürdürmeye çalışır, ancak enerji ve fırsatlarla dolu geniş, heyecan verici bir hafta sonu için umut tutun.


Kova Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, aradığınız cevapları bulacaksınız.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü, Venüs’ün Oğlak burcunda olması ve dinlenme ve iyileşme evinizin İkizler burcundaki Mars’la 150˚’lik açı yapması ve eğlence ve heyecan eviniz ile başlıyor. Bugün, yaptığınız tüm heyecan ve aktivitelerden dolayı biraz yorgun olabilirsiniz. Kova, daha fazla dinlenmeye ihtiyacın olabilir ama eğlencenin bir anını bile kaçırmak istemezsin. Bugün, ilerliyor ve daha sonra kestireceğinize dair kendinize söz veriyor olabilirsiniz.

21 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve arkadaşlık eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Kova, büyük bir arkadaş grubuyla veya potansiyel arkadaş olabilecek kişilerle bir araya geliyor olabilirsiniz. Birdenbire etrafınızda daha fazla insanın olduğu ve herkesin güldüğü, konuştuğu ve iyi vakit geçirdiği halka açık bir mekanda bir parti verebilirsiniz. Bekarsanız, bekarlar buluşmasına gitmek ve yeni insanlarla tanışmak için harika bir gün.


Kova Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kova, bu hafta işte neler olabileceği konusunda heyecanlı mısın? Jüpiter 20 Aralık Salı günü Koç burcuna girerken işyeri konuşmalarında liderliği ele geçirdiğinizde ses tonunuzu, tonunuzu ve zamanlamanızı hatırlayın. Jüpiter, konuşmanıza ve konuşmadaki varlığınızı genişletmenize yardımcı olabilir. Ancak, “senden daha kutsal” bir tavırla o meslektaş olarak karşılaşmamak için tartışmacı bir diyaloğa girme konusunda dikkatli olmanız gerekecek. Bunun yerine, Koç burcundaki Jüpiter’in iyimserliğini kullanarak bir “Git yakalayın takım!” işyerinde

Ertesi gün, güneş Oğlak burcuna girerken kendinizi normalden biraz daha içine kapanık hissedebilirsiniz. Oğlak burcunun dünyevi, kardinal enerjisi bu zamanda daha içe dönüktür, bu nedenle profesyonel bir ortamda bir otorite konumunda nasıl karşılaştığınız konusunda daha dikkatli olabilirsiniz.

Güneş, Oğlak burcuna girdikten hemen sonra Jüpiter’in karesini oluşturacağından, sohbette nasıl karşılanmak istediğinizi düşünmek için bir adım geri atmanız en iyisi olabilir. Hafta sonunda Oğlak burcundaki yeniay döneminde önümüzdeki altı ay boyunca profesyonelliğinize korkmadan adım atmak için niyet belirlemeyi düşünmelisiniz.


Kova Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hayatınızın biraz kontrolden çıktığını veya öngörülemez olduğunu hissedebilirsiniz. Şans eseri, kaos içinde gelişme eğilimindesiniz, bu da sizi bu hafta sadece zirvede bırakacak. Rüzgar çılgınca esse bile, maneviyatınızla yeniden bağlantı kurmak isteyeceksiniz. Ruh eşinize seslendiğinizde sizi duydukları söylenir, bu yüzden onları yolunuza çekmek için meditasyon yapmak için harika bir zaman olacaktır. Ancak, biriyle ciddileşmeye tam olarak hazır değilseniz, biraz eğlenmekte utanılacak bir şey yok!

Siz kişisel ve profesyonel sorumluluklarınıza odaklanırken, hafta sonu tam bir eğlence hazinesi gibi hareket edecek. En iyi arkadaşlarınızdan birkaçını alın ve mahallenizdeki şenliklere bakın. Çok ihtiyaç duyulan sosyalleşmeyi benimserken sadece saçlarını salma şansı elde etmekle kalmayacak, aynı zamanda yerel bir tatlıyla da tanışabilirsin! Herkes ilk adımı atacak kadar cesur olmadığı için, hoşlandığınız birini görürseniz kendinizi ortaya koymayı unutmayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.