Kova Haftalık Burç Yorumları (12 Aralık – 18 Aralık Haftası)

Kova burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası neler bekliyor? Kova burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 12 Aralık – 18 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Aşık olma fikrini seviyorsunuz, ancak gerçek ilişkiler söz konusu olduğunda, bazen işlerin ne kadar zor olabileceğini unutuyorsunuz. Şu anda aşık olmanın yakınında olmayabilirsin. Ya da belki birisi için sırılsıklam düşüyorsun. Her halükarda, haftanın başlarında bir şey size romantizmin diğer her şey kadar uzlaşma ve kırılganlık üzerine inşa edildiğini hatırlatacak. Bu nedenle, mümkün olduğunca topraklanmış olmanın önemi. İlham kaynakları olarak şu anda aşık olan arkadaşlara bakın. Bir sonraki hamlenizin ne olması gerektiği konusunda bu hafta sonu onlardan tavsiye alın.


Kova Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kova, profesyonel özlemlerinin peşinden gitmenin zamanı geldi mi? Çalışma haftanızın başında, Yay burcundaki güneş burcunuzdaki Satürn’ü 60’a getirdiğinde, hayallerinizle ve daha büyük profesyonel toplulukla daha uyumlu hissedebilirsiniz. Bu ilk geçiş sırasında bir profesyonel olarak olgunlaşmanız için size kimin ve neyin ilham verdiğini düşünün. Ağ oluşturma fırsatlarına kaydolurken, iş arkadaşlarınızla yazışırken ve hayallerinize dalarken kendinizi oldukça güvende hissedebilirsiniz.

Ancak, Yay burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında başarmayı arzuladığınız şeyi gözden kaçırmayın. Peşinden gitmek istediğiniz her şey değerlidir ve profesyonel yaşamınızda inanılmaz bir varlık haline gelebilir. Bu nedenle, ilerlerken kendinizi aşmayın veya hiçbir şeyin muhakemenizi gölgelemesine izin vermeyin.

15 Aralık Perşembe gününe kadar, Oğlak burcundaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaparken, kariyeriniz ve iş-yaşam dengenizle ilgili ne yapmak istediğinizi ele alırken daha kararlı hissedebilirsiniz. Dünyevi üçgen, istikrarı nedeniyle biraz tahmin edilebilir olsa da, kariyer yolunuzdaki başka bir yörünge için fırlatma rampası olarak tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. Bunun neleri içerebileceği konusunda açık fikirli olun.


Kova Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, her zamankinden daha cömertsiniz.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü güneşin Yay burcunda olması ve arkadaşlık evinizin Kova burcundaki Satürn’le 60 açı yapmasıyla başlıyor. Bir arkadaşınızın yardımınıza ihtiyacı olabilir. Ve bu, sık sık sormayan biri, bu yüzden sorduklarında oturup dikkat çekmek akıllıca olacaktır. Kova, köpeğine bakman veya çocuğunu okuldan alman için sana ihtiyaçları olabilir. Görev sizin için oldukça kolay olsa da, onlara yardım ettiğiniz için çok minnettar olacaklar.

14 Aralık Çarşamba günü güneş, Balık burcundaki kare Neptün’e ve değerler evinize ilerliyor. Hediye vermeyi seviyor olabilirsiniz ve bu yıl meşhur kızağınızı dolduruyorsunuz. Tatil neşesi söz konusu olduğunda biraz aşırıya kaçıyor olabilirsiniz. Kova burcu, bugün harcamalarınızın sınırı yok ve birinin yüzünü gülümseteceği için, her şeyi yapıyor olabilirsiniz. Bugün, cömertliğiniz sınır tanımıyor.


Kova Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

11’inde Yengeç ayının altında içe dönük bir ruh halinde olacaksınız. Geçmişten gelen acılar ya da romantik paranoya size yolunu bulabilir, ancak nihayetinde kendinizi ruhunuza inen tüm garip titreşimlerden kurtarabilmelisiniz. Ayın on ikisinde, ay karşıt burcunuz Aslan’a girdiğinde, partner olma arzunuzu artıran bir değişim hissedeceksiniz.

Başak ayı zihninizi ve motivasyonunuzu birlikte çalıştırdığından, on altıncı özellikle zorlayıcı olacak. Yine de, dikkatli olmazsanız, hayallerinizi gerçekleştirme konusunda kendinizden şüphe duyma veya belirsizlik duyguları sizi geride tutabilir. Bu gün herhangi bir hedefi gerçekleştirmek için kendinize baskı yapmayın. Bunun yerine, beyin fırtınası yapmak ve gitmek istediğiniz yönde atabileceğiniz küçük adımları yazmak için bu enerjiyi kullanın.

Ayın on altısından önce kişisel işlerinizi düzene sokmanız önemli olacak. Kendi içinizde ne kadar güvende hissederseniz, iyi romantik deneyimler yaşama olasılığınız o kadar artar, bu nedenle herhangi bir sosyal göreve gitmeden önce kendinize büyük bir moral konuşması yaptığınızdan emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.