Koç Haftalık Burç Yorumları (5 Aralık – 11 Aralık Haftası)

Koç burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası neler bekliyor? Koç burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 5 Aralık – 11 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hayatınız henüz istediğiniz hızda ilerlemiyor olsa bile, işleri hallediyorsunuz. Kendinize bir mola verin. Ne yaparsanız yapın bu engellerden bazıları önlenemezdi. Ve bazıları aslında mutlu kazalara dönüşebilir. Yine de, haftanın başlarında, çökmeye devam eden o bilgisayarı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Ya da sürekli kesintiye uğrayan telefon. İletişim şu anda çok önemli. Ve özellikle Cuma ve Cumartesi günleri ailenizi de işin içinde tutmayı unutmayın. Pazar günü, uzun zamandır sahip olduğunuzdan daha iyi hissedeceksiniz.


Koç Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ne zaman tutmanız ve ne zaman dönmeniz gerektiği açık.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunda ve bilgi eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak şekilde başlıyor. Muhtemelen gelecekteki eğitiminizle ilgili bir plan oluşturmanıza yardımcı olacak çok önemli bir bilgi yolunuza çıkar. Bu, parasını nasıl ödeyeceğiniz veya hangi okula gitmek istediğinizle ilgili olabilir. Koç, çocuğunuzun okulu ve bursları, kredileri ve genel olarak eğitim için nasıl ödeme yapabileceğinizle ilgili olabilir. Şans senin tarafında. Doğru bilgi doğru zamanda elinize geçer.

Yay burcundaki güneş ve inanç eviniz 7 Aralık Çarşamba günü İkizler burcundaki Mars’a karşıt açı yapıyor. Ayrıca İkizler burcunda bir dolunay var. Koç, oldukça cesursun ve bugün bir kavgadan geri adım atmıyorsun. Önünüze çıkan her ne olursa olsun veya yolunuzu kim kapatıyorsa, sizi yapmak istediğiniz şeyden vazgeçirmeyecektir. Size çok sağlam bir argüman verebilir veya duygusal bir savunmada bulunabilirler, ancak ne yapmak istediğinizi kalbinizde biliyorsunuz, bu nedenle aktif olarak bu engeli aşmak için çalışıyorsunuz.


Koç Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Koç, profesyonel yolculuğunda ilerleme zamanı. Çalışma haftanızın başında, Yay burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında, profesyonel taahhütlerinizden oldukça emin hissedebilirsiniz. Düzenlemeleriniz istendiği gibi gitmeyebilir, bu nedenle bu kare, herhangi bir karışıklığı gidermek için gri alanları aşmak için mükemmel bir zaman olabilir.

Yay burcundaki güneş aynı zamanda burcunuzda geri giden Kayron ile üçgen açı yaptığından, sizi engelleyen korku veya belirsizlik olmadan ilerlemeye devam etmek için içinizdeki ateşi bulmanız gerekecek. 6 Aralık Salı gününe kadar, Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında eksik bilgi veya yanlış iletişim yaşadığınızı fark edebilirsiniz. Profesyonel planlarınızı genişletebilirsiniz, ancak ilgili ayrıntıları belirlemeden bunu yapamazsınız.

Şans eseri, Merkür bu kareden kısa bir süre sonra Oğlak burcuna girecek ve bu, kariyer yolunuz hakkında zihinsel olarak daha özgüvenli hissetmenize yardımcı olabilir. Bir gün sonra, İkizler burcundaki dolunay sırasında artık size hizmet etmeyen tüm iletişim veya planlama alışkanlıklarından kurtulmaya çalışmalısınız. Hafta sonunda Venüs Oğlak burcuna girdiğinde, kariyer yolunuza ve başarınızı artırma planlarınıza bağlı kalarak daha rahat hissedeceğinizi bekleyin.


Koç Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

7 Aralık’ta İkizler burcundaki dolunaydan hemen sonra geri giden Mars ve güneş karşı karşıya geldiğinden, enerji seviyeleriniz bu hafta darbe alabilir. Bu ay yerleşimi, haritanızın evi yöneten bölümünü harekete geçirecek ve zamanınızı dışarıda geçirmek yerine evde kalmanızı teşvik edecek.

İyi haber şu ki, diğerleri beslenme havasında olacak, bu yüzden bu hisler, aşık olduğunuz kişiyle rahat bir gece geçirmenize neden olabilir. Kendinizi yalnız hissediyorsanız, sevdiğiniz kişiden bir film gecesine gelmesini isteyin ve bu romantik hislerin içinde erimenize izin verin.

Yedinci, sizin için manevi bir dönemi işaret edecek çünkü güneş, haritanızın kişisel felsefeleri yöneten bölümünü harekete geçirirken, geri giden Mars ve ay toplulukla ilgili üçüncü evinizi yükseltiyor olacak. Şu anda ruh eşi tipi bağlantılara can atacaksınız, bu da varlığıyla size ilham vermeyen herkesle bağlarınızı koparmayı kolaylaştırıyor. Bir partnerde gerçekten ne istediğinizi düşünmek için önümüzdeki birkaç haftayı kullanın ve diğer taraftan rehberlik aradığınızdan emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.