Koç Haftalık Burç Yorumları (26 Aralık – 1 Ocak Haftası)

Koç burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası neler bekliyor? Koç burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 26 Aralık – 1 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi sabahı ilk iş, her şey yolunda gidiyor gibi görünüyor. Herkes sana iltifat ediyor. Ortaya koyduğun iyi karma, yolunuza on kat geri geliyor. Bu hafta salı ve çarşamba günlerini ağırdan almak akıllıca olur çünkü perşembe ve cuma günleri harika bir şekilde yorucu, macera ve entrika dolu olacak. (Utanmayın!) Hafta sonu ortalık biraz sakinleşecek. Etrafınızdaki herkesi cezbedeceğiniz bir yere varabilirsiniz.


Koç Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Koç, bu hafta bir patlama ile çıkalım! Çalışma haftanızın başlangıcı yavaş başlıyor. Bu nedenle, tatilin tadını çıkarmak veya işinizden izin almak için mükemmel bir zaman olabilir. Bunu göz önünde bulundurarak, şenlikler bittikten sonra tekrar yola çıkmanın biraz zor olduğunu hissedebilirsiniz.

28 Aralık Çarşamba gününe kadar, Oğlak burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında, kariyer yolunuzu ve başarıya olan bağlılığınızı daha iyi yansıttığınızı hissedebilirsiniz. Altmışlık iç gözlemsel ve hayalcidir, bu da sizi 2022 boyunca kariyerinizin nasıl gittiği hakkında düşünmeye teşvik edebilir. Gizli yeteneklerinizi yolunuza entegre ederken her türlü korku veya şüpheyle nasıl başa çıktığınıza dair kendinize daha fazla güven duyabilirsiniz.

Ertesi gün, burcunuzdaki ilk dördün sırasında 2022’yi iyi bir notla bitirme konusunda oldukça iyimser hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, Merkür aynı zamanda Oğlak burcunda geri hareket edecek ve hemen Oğlak burcunda Venüs ile kavuşacak, bu da yeni fırsatları kovalamadan önce 2023 profesyonel kararlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebileceğini düşündürüyor. Merkür retrosunun bu haftanın geri kalanında etkili olacağı göz önüne alındığında, yanlış iletişimden uzak durmaya çalışmalısınız!


Koç Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay, yirmi yedincide Balık burcuna geçerek masaya yumuşak, romantik bir hava getiriyor. Leydi Luna, kader düğümleriyle tatlı bir yönü paylaştığı için kendinizi aşkın sizi nereye götürebileceği konusunda hayal kurarken bulacaksınız. Geleceğin getirebileceği şeylerde kaybolmak için kendinize izin verin ve evrenden oraya gitmenize yardım etmesini istediğinizden emin olun.

Hafta ortasında işler biraz daha yoğunlaşacak, yirmi dokuzunda Merkür retrosu başlıyor. Duygularınızı kontrol edemiyormuş gibi hissedebilirsiniz ve kalbinizin istediği şeyle gerçekte elde ettiğiniz şeyle evlenmek boş bir rüya gibi gelebilir. Sakin olduğunuzdan emin olun ve hele eski sevgilinizin ya da eski sevgilinizin yeni biriyle görüşmeye başladığını öğrenirseniz, kendinizi sarmala kaptırmamaya çalışın.

Ay güzel Boğa burcunda ilerlerken, Yılbaşı Gecesi daha hafif, daha kutlama enerjisi getirecek. Bu ay yerleşimi, moralinizi önemli ölçüde yükseltecek ve önümüzdeki yıl için arzularınızı kucaklamanıza yardımcı olacaktır. Güneş ve ay arasındaki yararlı bir bağlantı, motivasyonunuzu da geri yükleyerek, 2022’de yaşanan herhangi bir romantik düşüşün ardından hemen toparlanmanız için gereken ilhamı size verecektir.


Koç Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, aradığınızı bulabilirsiniz.

27 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Venüs ve kariyer eviniz, Kova burcundaki Satürn’e ve kariyerden elde edilen para evinize yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, yeterince maaş almadığınızı hissedebilirsiniz (elbette, her gün böyle hissedebilirsiniz). Koç, fazladan yol kat etmek, fazla mesai yapmak veya keyfi bir teslim tarihini karşılamak için üretiminizi hızlandırmak için motive olmayabilirsiniz. Bugün izininiz varsa, güzel sanatlar üzerinde çalışmak, bir yazıyı düzenlemek veya çok dikkatli ve kesin çaba gerektiren herhangi bir proje üzerinde çalışmak için iyi bir gün.

28 Aralık Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün’ü ve hayal gücünüzdeki evi 60’lık açı yapacak. Bugün oldukça aşık hissediyor olabilirsiniz. Bir roman okuyor veya oldukça buharlı bir film izliyor olabilirsiniz. Partnerinizin de sizinle birlikte izlemesini sağlayabilirseniz, kapalı kapılar ardında biraz eğlenceye yol açabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.