Koç Haftalık Burç Yorumları (2 Ocak – 8 Ocak Haftası)

Koç burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası neler bekliyor? Koç burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 2 Ocak – 8 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Kasırga haftası Pazartesi günü bir dizi telefon görüşmesi ve DM’lerle ve hatta belki de heyecan verici bir paketle başlıyor. En azından çarşambaya kadar durmadan koşacaksın. Başınızı suyun üstünde tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve gözlerinizi açık tutun. Birisi seninle flört etmeye çalışacak. Fark etmeyecek kadar dikkatinizi dağıtmayın. Haftanın ikinci yarısına doğru kendinizi bitkin hissetmeye başlayabilirsiniz. Perşembe günü, enerjinizi ev yapımı bir yemeğe koyun ve kanepede kıvrılın. Bu hafta sonu romantik bir fırsat sizi bekliyor. İçeride yemeye karar verirseniz, daha cesur tariflerinizden birini hazırlayın.


Koç Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Ram, ayın ilk haftasında Boğa burcuyla aynı hizaya gelmesiyle popülariteniz hafta başında yükselecek. Başkaları dikkatinizi çekmek için yarışırken, bu kozmik iklimi kişisel bakım uygulamak ve kişisel ve profesyonel hedeflere olan bağlılığınızı yeniden teyit etmek için kullanmalısınız. Bu gün sürprizlerle dolu olacak ve romantik türden tesadüfi karşılaşmalar muhtemelen ortaya çıkacak. Ufukta öngörülebilir bir ortak olmadan bekarsanız, bu, birisinin ortaya çıktığı gün olabilir.

İster bir yabancıyla sohbet başlat, ister sağa kaydır, ister hoşlandığın kişiye ulaş, şu anda aşk olasılığına açık ol. Yönetici gezegeniniz olan Mars ile Uranüs arasındaki bir karşıtlık sizi aceleci kararlardan pişmanlık duymanıza neden olabileceğinden, hiçbir şeye çok hızlı başlamamaya çalışın.

Dördüncüyü, İkizler ayı Mars’la faydalı bir bağlantıyı paylaştığında uygulanması gereken kişisel sınırları belirlemek için kullanın. İster kendinize zaman ayırın, ister eski sevgilinizi engellemek veya arkadaşlarınıza belirli konuların masada olmadığını bildirmek olsun, ihtiyacınız olan yere bir çizgi çekmekten çekinmeyin.


Koç Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, geleceğe bakıyorsunuz.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, bir vizyonersiniz. Koç, uzak geleceğe bakabilir ve olasılıkları görebilirsin. Bu, zaman çizelgenize beş yıl, on yıl veya yirmi yıl sonrasına bakmak ve nerede olduğunuzu görmek için iyi bir zamandır. Ardından, o muhteşem varış noktasına nasıl ulaşabileceğinizi anlamak için zaman çizelgenizi geriye doğru izleyin.

4 Ocak Çarşamba günü, Kova burcundaki Venüs ve arkadaşlıklar eviniz, kendi Koç burcunuzdaki Jüpiter ile 60’lık açı yapıyor. Birden fazla arkadaşınız size ulaşabilir. Koç, tatillerde görmeyi özlediğiniz arkadaşlarınızla bağlantı kurabilirsiniz. Çok sevdiğiniz biri iş yerinize uğrayabilir. Mutlu saatler için birkaç arkadaşla tanışabilirsin. Bugün, olumlu bağlantılar kuruyorsunuz.


Koç Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yeni yıl, profesyonel bir süperstar Koç gibi parlamak için yeni fırsatlar! 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda ne kadar başarılı olduğunuzu ve kariyer yolunuzun ne kadar ilerleyeceğini düşünün. profesyonel mirasınızın ve statünüzün dönüşümü üzerinde kontrol sahibi olmak için. Bu sizi özel bir ilgi odağı haline getirebileceğinden, kariyer yolunuzu etkileyen bir taahhüt veya ortaklıkla tanınabilirsiniz.

Oğlak burcundaki güneş ertesi gün Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapacaksa, kaderinizin profesyonel ve finansal güvenliği konusunda daha emin hissedebilirsiniz. Venüs’ün ilginç Kova burcuna da gireceği göz önüne alındığında, benzersiz ağ oluşturma fırsatlarına kendini adama veya kariyerinizde öne çıkmanıza yardımcı olabilecek alışılmadık özlemlerin peşinden koşma eğiliminde olabilirsiniz.

Daha büyük profesyonel topluluğunuzdan beklenmedik ama etkili bir bağlantı da ortaya çıkabilir! Haftanın sonuna doğru Yengeç burcundaki dolunayda iş-yaşam dengenizin akışını bozan sürdürülemez tüm uygulamalardan vazgeçmek isteyebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.