Koç Haftalık Burç Yorumları (19 Aralık – 25 Aralık Haftası)

Koç burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası neler bekliyor? Koç burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 19 Aralık – 25 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hiçbir şey romantizm potansiyelini derin düşünce kadar öldüremez. Bu ciddi duygusal kafa karışıklığına bir ara vermelisin, ama hafta başlarken bu zor olabilir. Neyse ki, Salı veya Çarşamba gününe kadar her zamanki aksiyon dolu, spontane halinize geri döneceksiniz ve diğerleri (özellikle farklı kültürlerden insanlar) tanışmak için sabırsızlanacak. Haftanın ortasına doğru, işteki kariyer tipi fırsatlardan en iyi şekilde yararlanın (tabii ki parmak uçlarına basmamaya dikkat ederek) ve geniş, başarılı bir hafta sonu için hazırlanın. İnsanlar doğal olarak cumartesi ve pazar liderliğinizi takip edecekler.


Koç Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ani bir aydınlanma, değerli bir hedefe odaklanmanıza yardımcı olur.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü, haritanızın tepesinde Oğlak burcundaki Venüs’ün İkizler burcundaki Mars’la ve iletişim evinizle 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Çoğu zaman diğer insanların ne düşündüğüyle ilgilenmezsiniz. Bugün hariç. Artık başkası için taviz vermen gerektiğini hissediyorsun. Aries, onlar hızla geçerken kenara çekilmelisin. Bu, geçmişte başınıza bela olan belirli bir iş arkadaşınız olabilir. Bugün, özellikle sinir bozucular, ancak bu, kavga çıkarmak için iyi bir gün değil.

21 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve bilgelik eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Ani ve şaşırtıcı bir aydınlanma sizi yerden yere vurabilir. Beyninize yeni bilgelik akıyor ve aniden hayatınızı çok farklı görüyorsunuz. Koç, sanki ışık anahtarı açılmış ve karanlık kaybolmuş gibi.


Koç Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta senin parlama zamanın, Koç! Haftanızın başında, Oğlak burcundaki Venüs Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaptığında, bir ortaklığın veya taahhüdün birden fazla şekilde karşılığını vermeye başladığını görebilirsiniz. Dünyevi üçgen istikrarlı ve zorlu, profesyonel yolunuzun değerinden emin olacağınızı gösteriyor.

Bununla birlikte, Oğlak burcundaki Venüs aynı zamanda Koç burcunda geri giden Kayron ile kare açı yapacağından, yine de güvensizlikle mücadele edebilirsiniz. Kare başarınızı azaltsa da, ilerlemeye devam etmek için kendinizi iyileştirmek için onu kullanabilirsiniz. 20 Aralık Salı günü, Jüpiter geri hareketinden bu yana ilk kez Jüpiter burcunuza yeniden girdiğinde, kendinizi hayattan daha büyük hissedebilirsiniz. Ancak yola çıkmadan önce, bencillik, iddialılık ve büyümeyle ilgili bazı geriye dönük dersleri gözden geçirmeniz gerekecek.

Güneş daha sonra Oğlak burcuna girecek ve ardından ertesi gün burcunuzda Jüpiter’le kare açı yapacak, bu, mesleki durumunuz ve büyüme fırsatları konusunda kendinize güvenmek için şimdilik geri çekilmeniz için bir işarettir. 23 Aralık Cuma günü Oğlak burcundaki yeniayda kariyeriniz ve başarılarınızla ilgili niyetler belirlemelisiniz.


Koç Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kozmik enerji bu hafta masaya yumuşak, romantik bir hava getiriyor. Jüpiter güneşinizle yeniden hizalanırken aşkın sizi nereye götürebileceğini hayal edeceksiniz. Geleceğin getirebileceği şeylerde kaybolmak için kendinize izin verin ve evrenden oraya gitmenize yardım etmesini istediğinizden emin olun. Duygularınızı kontrol edemiyormuş gibi hissedebilirsiniz.

Kalbinin istediği şeyle elde ettiğin şeyle evlenmek boş bir hayal gibi gelebilir. Sakin olduğunuzdan emin olun ve hele bir eski sevgilinizin ya da eski sevgilinizin yeni biriyle görüşmeye başladığını öğrenirseniz, kendinizi sarmala kaptırmamaya çalışın. Hafta sonu, moralinizi önemli ölçüde yükseltecek ve önümüzdeki yıl için iyimserliğinizle bağlantı kurmanıza yardımcı olacaktır. Jüpiter ile yararlı bir bağlantı, motivasyonunuzu da geri yükleyecektir. geçmişte yaşamış olabileceğiniz romantik düşüşlerden sonra hemen ayağa kalkmanız için ihtiyacınız olan ilhamı veriyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.