Koç Haftalık Burç Yorumları (12 Aralık – 18 Aralık Haftası)

Koç burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası neler bekliyor? Koç burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 12 Aralık – 18 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Her şeyin bu kadar çabuk değişmesi inanılmaz. Dünya her zaman olduğu gibi uzayda dönmeye devam ediyor. Ancak Pazartesi günü manzaranın özellikleri farklı görünüyor. İnsanlar daha mutlu görünüyor. Binalar daha büyük ve daha heyecan verici. Rüzgâr bulutları döndürerek inanılmaz şekillere sokar. Haftanın ortası iş yerinde biraz sıkıcı olabilir ama en azından dikkatinizi dağıtacak dış dünyanın saf güzelliğine sahipsiniz. Peki ya romantik dikkat dağıtıcı şeyler? Cazibeyi Cumartesi açın. Tam olarak istediğini elde edebilirsin.


Koç Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Profesyonel odaklı bir haftaya hazır ol Koç! 12 Aralık Pazartesi gününden itibaren, Yay burcundaki güneş Kova burcundaki Satürn’ü 60 derece geçtiğinde profesyonel yolculuğunuzu ilerletmek için yeni bir fırsatla dalmaya hazır olabilirsiniz. Bu sekstil sırasında bir ağ oluşturma olasılığı, bir bağlantı veya sorumlu olunacak bir istek olabilir. Hazırsanız, kendinizi bir sonraki bölüme bırakın!

Birkaç gün sonra Yay burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacağından, profesyonel yolculuğunuzu olmasını istediğiniz gibi değil, olduğu gibi görme yeteneğinizi gölgeleyebilecek her türlü fanteziyle yüzleşmeniz gerekebilir. Gelecekteki sorunlardan kaçınmak için doğru koşullarla çalıştığınızdan emin olmak için bir adım geri atmanız gerekebilir.

15 Aralık Perşembe gününe kadar, Merkür Oğlak burcundaki Kuzey Düğümü Boğa burcunda üçgen açı yaptığında, kariyerinizin geleceğiyle ilgili konuşmaların rahatlatıcı bir şekilde gerçekleştiğini fark edebilirsiniz. Bolluğu, güvenliği ve istikrarı desteklemek için bu dünyevi üçgeni kullanın! Başak’taki son çeyrek ay, ertesi gün iş hayatınızdaki verimsiz rutinleri veya alışkanlıkları tamamlamanız için kozmik işaretiniz olacak.


Koç Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ayrıntılar için iyi bir gözünüz var.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü güneşin Yay burcunda olması ve seyahat ve macera evinizin Kova burcundaki Satürn’le 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Seyahat düzenlemeleri yapmanız gerekiyorsa, bu gün. Destinasyon ne olursa olsun veya rezervasyon yapmak için ne kadar az zamanınız olursa olsun, zamanınız ve paranız konusunda son derece verimli olabilirsiniz. Koç, bu, mücadele ettiğin bir şey olabilir, ama şimdi enerji akıyor ve yakında gelen kutunda onay e-postaları alacaksın.

14 Aralık Çarşamba günü güneş, Balık burcundaki kare Neptün’e ve sanatsal duyarlılık evinize ilerliyor. Bugün, güzel sanatlar izliyor olabilirsiniz. Hediye olarak satın almak için bir galeriyi ziyaret ediyor veya bir sanat eserine bakıyor olabilirsiniz. Çocuklarınızdan birinin resmini görebilir ve ne kadar geliştiğini fark edebilirsiniz. Koç, bu aynı zamanda evinizi yeniden dekore etmek ve onu bir gösteri parçasına dönüştürmek için iyi bir gün. Bugün, yaratıcı sıvılarınız akıyor.


Koç Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bazen az çoktur sevgili Ram ve hafta ilerledikçe bu önermeyi hatırlamak isteyeceksin. Tamamen kapatmak istemezsiniz, ancak kartlarınızı göğsünüze yakın tutmak veya biraz daha az erişilebilir olmak, özellikle Yay burcundaki güneş ile Kova burcundaki Satürn’ün birleştiği on ikinci günde, havanıza bir gizem duygusu getirecektir. Müsait olmayan mizacınızın gizli bir nedeni olsa da, bu hafta önünüzde bir ton kişisel meşguliyet olacak!

14’ünde, güneş ve Neptün karşı karşıya geldiğinde, dışarı çıkıp arkadaşlarınızla iyi vakit geçirmenizi ve felsefe konuşmanızı isteyen bir değişim ortaya çıkacak. Bu, özellikle arkadaşlarınızla eğlenirken süper sevimli görünüyorsanız, sosyal medya gönderileri aracılığıyla sevdiğiniz kişinin ilgisini çekmek için mükemmel bir kozmik ortam yaratacaktır.

Utangaç zor elde etme oyununun fazla ileri gitmediğine dikkat et. Biriyle gerçekten romantik bir ilgi duyuyorsanız, onu başından savmak size yardımcı olmaz – ama aynı zamanda flört statünüzün dışında canlı bir hayatınız olduğunu fark etmeleri de onlara zarar vermez.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.